Ідея проєкту, який допоможе відсіяти кремлєботів

Майже всі в Україні донатять на армію, а кремлеботи — ні, так що можна додати сервіс, через який будуть проходити такі оплати, потім при реєстрації на інші сайти буде галочка «я доначу»:

Мета створити фізичну можливість для великих сайтів/ютуба/телеграма зробити модерацію, наш сервіс дозволить відсіяти 85-95% кремлеботів, інших фізично вже реально буде відфільтрувати в ручному режимі.

Кемлеботи працюють бо створення з одного акка і написання поста коштує центи, я перетворю їх в 5-10 $ грубо кажучи кожен кремлібот буде коштувати в 100 разів більше, тобто тепер потрібно буде підняти їм бюджети в 10 разів щоб продовжувати так само робити і при цьому вони ці гроші виділятимуть на донати зсу, лол ) а це нереально (та і це буде означати, що ми отримаємо донати на десятки мільйонів доларів, що означає десятки тисяч дронів) як на мене в будь-якому випадку придатний результат)

Як це буде реалізовано? — Буде створений сайт + віджет в браузере через який можна донатити всім (тому самому Притуле, зсу ...) і якій по API може передати дані для будь-якого великого сайту

За що буде існувати сервіс?
1) за мінімальний відсоток (0.1-0.01%) від переказу (відкрито загальнодоступно і може кожен подивитися куди йдуть гроші, якщо збереться група волонтерів то приберемо, я все одно безкоштовно працюю, якщо буде достатньо 2-3 пункта то приберем також)
2) оплата IP-адреси для великих сервісів
3) оплата фільтра на ютубі для великих ютуб каналів (аля Стерненко)
якщо трохи піти в числа то в 22 році відсоток від усього бюджету зсу у волонтерів був 3-5%(~2 лярди доларів) (зараз менше десь у 1.5-2 рази) але все одно це близько 1 лярда,
Щоб такий сервіс виходив у нуль нада десь 10-15к $ на місяць або 3-10 людини волонтера.

Страхи з приводу того, що мовляв робимо розстрільний список — забавні:) донатять ~50-70% населення сенс у розстрільному списку, якщо там всі

Я зайнятий трохи іншим стартапом, і немає достатньо часу тому не проти щоб хтось поцупив ідею, (але я гордо додам в лінкедин що це я придумав :)
Та й можу допомогти з трохи з продукт менеджментом (намалювати презентацію, .. ..) ну і трохи покодити якщо вийде за часом

Складно назвати що це буде чисто комерційним продуктом, але собі на хліб буде + розуміння того, що твоя робота сильно зіпсувала комусь настрій у Кремлі:)

варіант поставити просто чат джипі 4 що робитиме те ж на жаль не спрацює, кромлеботи просто швидко підберуть рівень впливу при якому будуть робити те ж, але чат не буде їх банити,

Топік для пошуку команди, та й щоб народ побачив ідею

хто хоче отримати більше інформації, не соромтеся пишіть на личку t.me/fyl0

Шляхи військкома і мене перетнулися, так що я тепер військовослужбовець:) Проект цікавий великим сайтам і ЗМІ, але нада МВП, так що кто хоче той може спокійно брать себе проект, я к жалю не смогу над ним працювати

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному2
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

Чому тільки кремлеботів, не тільки вони розводять негативні наративи, треба відсіювати взагалі всіх у кого хоч якось думки розходяться із загально прийнятими. Щоб раз на тиждень через єдині новини і популярних блогерів оголошували теперішній курс нації, а всіх хто думає інакше — банити.

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

наврядчи така штука полетить (сервісам воно ваще не впало з вами інтегруватись)
в всяких телеграмах — не вийде зробити якусь бот фільтрацію (а з настанням марафона — телеграм канали/чати стали головним змі країни)

можете подивитись ідею gravatar і ± робити mvp аля укр аватар тіки після перевірки а всим хто верифікував емейл писати на аватрці може я бот

бажано зберегти апі граватара і тоді сервісам таки простійше буде до вас якось інтегруватись

Як раз валідація в телеграмі не проблема:) в ютубе е набагато складніше

«а если не будут покупать — о̶т̶к̶л̶ю̶ч̶и̶м̶ пустим газ!»

Предложение к админам. Платная подписка на DOU, минимум $25/месяц, все деньги с этого дела на ВСУ. Что куда денется. Заодно «патриотов» отсеет.

Як маштабувати? Ютуб інші сайти?

Элементарно. Повысить плату за интернет на 25$, в итоге на любые сайты будут заходить только одни патриоты. И не надо никаких галочек и прочей ерунды, просто повысить плату за интернет, и всё.

Боюсь потянуть таке сможут тільки депутати;) (по цій логіці вони найбільші патріоти)

Это отсеет имеющих деньги от не имеющих

богатого айтішніка от жадного айтішніка!

богатого айтішніка от жадного айтішніка

Чувствуется молодой коммунист. Да еще с восклицательным знаком. Нет связи.

от токо не нада свої проблеми спихати на інших, я начебто на особистості не переходив:) а ідея так собі одна справа обмежувати можливість коментаря і нагороджувати тих хто робить добру справу, інше обмежувати доступ до інформації, не один інформаційний сайт так не робитиме

от токо не нада свої проблеми спихати на інших, я начебто на особистості не переходив:)

Где там переход на личности? Там общечеловеческое замечание. Именно коммунисты обвиняли богатых в жадности и эксплуатации. Я сказал что нет такой связи. И с моими проблемами никак не связано. У меня их нет. Как и денег) Просто захожу для отдохнуть. Если конкретно по этой теме то посмотреть как люди херней занимаются.

Так це ви решілі отсеять багатих от не багатих, я просто пошутив :)

Не въехал значит в шутку. Под нее не один десяток миллионов народу уложили.

Это наконец-то даст мотивацию не заходить сюда.

1) за мінімальний відсоток (1-0.01%) від переказу

пі3д3ц. чи не схоже це на «присосатися до донатів»?

ага 0.01% присмокталися капець, тоді всі банки теж присмокталися з початку війни! геть приват банк

я написав великих буквама що це волонтерство за фактом і ніяких великих грошей не буде але жити програмістам на щось треба буде:)

ну то звісно якщо великими буквами написано, то так і є. Але ж і програмістам жити на щось треба. кому макбук, кому плойку нову (це я вже перекручую, звісно)

ну я не проти якщо ви працюватимете безкоштовно:) я він зараз безкоштовно працюю, якщо згодні то відсоток можна спокійно прибрати буде

«я він зараз безкоштовно» бавовна розсаталася, чи що? я про «он-він»

ні, я навіть коштовно не працюватиму, бо з дорослішанням мене все більше бісять люди і ловити ботів і тролів вийде дуже дорого (по пиву).

російську знаю краще:) але перехожу на українську

та я навіть фразу російською не можу придумати, щоб «він» отримати, тому й цікаво стало.

ну ось ви навіть за гроші не хочете працювати які ви погані не хочете поволонтерити! а могли щось добре зробити:) а якщо серйозно то я уточнив що якщо збереться група волонтерів то теж ок

наш сервіс дозволить відсіяти 85-95% кремлеботів,

GPT може відсіяти 99% коментарів. Просто поставте йому задачу визначити проросійський зміст коментарю.

А ви цю.задачу намагаєтесь вирішити приблизно як би її вирішували 10 років тому. Дорого. Складно. З купою інтеграцій, рекламою та важким набором критичної маси з користувачів.

ага,класна ідея шкода що нереально:) можна якщо хочете пограти в гру я скину 10 коментарів кремлеботів і якщо чат джипіті 9 з них відсіє то я вам 100$ скину якщо ні то ви мені:)

Ви зараз намагаєтесь стверджувати, що цю задачу неможливо вирішити через ШІ, чи що ?

я говорю що щоб її вирішити через ШІ це буде так само складно і дорого, і при цьому будуть помилки, донати це все ж таки факт на який можна спиратися

Складна задача в Маска, що не може відрізнити реальних людей від мімікруючих ботів. Там дійсно потрібен платіж та кредитна карта яка хоч щось гарантує. В вашому випадку то копійчана задача визначити забарвленість посту за допомогою ШІ.

До тогож ШІ буде боротися також з флюгерами, тобто з людьми у яких політичні погляди змінюються. Таких людей дуже високий відсоток, достатньо подивитись на результати виборів кожні 5 років.

Але марення, я працював з нейронками 4 версія не зможе цього зробити,якщо впевнені то я готовий поставити гроші що не зможе, якщо ви впевнені то го, якщо не те не несіть дурниці

якщо ви впевнені в тому що ШI зможе вже зараз відсіяти 9 з 10 коментів кремлеботів ми зателефонуємо і протестуємо, то я готовий визнати я не правий і скинути вам 100$ якщо ні то ви мені:) казати може будь що кожен але реальне ставлення виявляється коли людина готова буде поставити свої гроші

«Человек хочет собирать 0.1% себе в карман с донатов на армию Украины. Можно ли его считать патриотом Украины или нет?»

GPT

«Сложно однозначно определить патриотизм по такому действию. Важно учитывать общий вклад в поддержку армии и страны. Если человек активно поддерживает военные усилия и собирает донаты, но при этом занимается неэтичными действиями, то его патриотизм может вызвать вопросы.»

Номер карти скидувати? Патріот?

ну я не проти якщо ви працюватимете безкоштовно:) я він зараз безкоштовно працюю, якщо згодні то відсоток можна спокійно прибрати буде

Звісно прибрати комісію. Але ШІ прекрасно вирахував такий «патріотизм» який чомусь на шкурному інтересі.
Хоча в твоєму чудо сервісі такий «патріот» гордо стирчав би як Verified.

ви не хочете працювати безкоштовно? я ж вам запропонував, а ви відмовилися! я то вже зараз безкоштовно працюю а ви не хочете:) фу

Я вже працюю безкоштовно.
1. Запропонував вам все переробити на ШІ, чим зекономив вам сотні а може тисячі чоловіко-годин.
2. Провів POC, та визначив що ШІ працює в вашій задачі просто прекрасно. Вистачить навіть GPT 3.5.
3. Виграв в вас 100 долл, та благодійно лишив вам їх на розвиток проєкту. Точніше $99.9, бо $0.1 ви заберете як комісію.

згоден, ви занадто багато працюєте безкоштовно:) так що я вас звільнив, рр за професійну непридатність, ну серйозно я працював з ШІ, то що ви предложили можете обійтися в мінімум в 100к, при тому воно буде глючити як бог, бо протосто кремліботи підберуть той рівень впливу при якому його не блокуватиме все просто

Ось так. Подарував хлопцеві $99.9 на проєкт, а він мене звільнив.
Почуваю себе Семом Альтманом.
Але назад більше не прийду, прийдеться тобі без мене працювати.

ви мені повинні 100$^) але я вам пробачив :) завжди вражали люди що щось кажуть потім пропонується просто взяти перевірити і вони такі, оооо я такого не говорив.

ви мені повинні 100$^

Не дарма GPT тебе відразу розкусив та сказав що ти кремлєбот. Так і знав що комісією в 0 1% ти не задовільнишся.

в вас тоже сомневается чат джипити, кремлебот! офигенно уже сейчас работает ведь:) можно прям сейчас взять и фильтровать, на вас ведь отлично сработал чат джипити!

Поки ти тут кремлеботив на російській і рахував комісії з донатів, хлопець нижче мовчки зробив MVP. Тож просто зкооперуйся з ним, та не витрачай час на доу.

у мене другий стартап в роботі, по цьому я і написав ідею, вона не особливо комерційна, але не погана, може хтось хоче зробити, як освобожусь то займусь цим, і він трохи не те робить, та і ще через телеграм, ні один великий фонд не буде з ним співпрацювати швидше всього, і я йому написав:)

зараз просто грубо кажучи роблю прожарку ідеї, наш народ любить щось по критикувати, і грубо кажучи отшліфую ідею

User
якщо людина дорікає іншому в тому, що той не хоче працювати безкоштовно, при цьому сам не хоче працювати безкоштовно, він патріот чи ні?

GPT

Питання патріотизму та його зв’язку з умовами роботи та безкоштовною працею є досить складним. Патріотизм, як правило, визначається відчуттям приналежності та любов’ю до своєї країни або спільноти, а не обов’язковою безкоштовною працею.

Оцінка патріотизму на підставі відмови працювати безкоштовно може бути ускладненою. Відмова від безоплатної роботи може бути обґрунтована різними факторами, такими як необхідність заробітку для власного утримання чи підтримання родини.

Однак, якщо людина вимагає від інших працювати безкоштовно, тоді водночас відмовляється сам працювати безоплатно, це може викликати сумніви щодо її консистентності та справжніх мотивів.

С интересом читаю и ничего не понимаю. Вы с кем боретесь? С ботами на этом сайте? Так если здесь появится полтора идиота эффект от его высеров будет нулевой. Об чем речь вообще? Какие тысячи? Пару прыщиков не стоят внимания вообще. И, как следствие, вся эта тема.

сейчас подредактирую описание

1. Незрозуміло для чого це треба
2. Незрозуміло кому це треба
3. Легко обходиться донатом на 1 гривню адже «малих донатів не буває»

1) убрать кремлеботов что будут кричать о мире и бомбили бомбас 8 лет
2) всем новостным сайтам и в том числе доу, ютубе кстати тоже но там не понятно еще как реализовать
3) сайты сами выберут суму какая им нужна чтоб поставить ярлык, мы предоставим только айпишку

Звідки?

2) всем новостным сайтам и в том числе доу, ютубе кстати тоже но там не понятно еще как реализовать

Ні, воно їм даром не треба, ДОУ в першу чергу не треба що демонструє проходження цих ботів через сито модерації.

1. Більшість ЗМІ взагалі не модерують коменти.
2. Дуже невелика частина мають власні сайти де хоча б теоретично можливо інтегрувати якусь капчу, більшість використовує платформи типу ФБ, ютуба, інсти, твітера де інтеграція сторонніх капча-сервісів не передбачена, чи взагалі неможлива за архітектурою.

3) сайты сами выберут суму какая им нужна чтоб поставить ярлык, мы предоставим только айпишку

Якщо треба то кремлебот і тищу задонатить, в той час як далеко не кожний українець витрачає стільки. До того ж крім обіцяного простого рішення kremlinbot or not ми отримуємо складну систему ранжування яку незрозуміло як налаштовувати: буде враховуватись лише загальна сума, чи середня сума за місяць/тиждень/півріччя, чи максимальна?

Важливо що такий сервіс вимагає не тільки розкриття персональних даних, а й розкриття фінансової інформацію. Навіть тут на сайті велика частина пишуть анонімно, на інсті, твітері, ютубі це просто переважна більшість. Ви гадаєте людина заради коментаря стане розкривати свої дані? Та в сраку вона відправить і ЗМІ і сервіс — це буде єдиний результат запровадження подібного рішення.

Все це мені трохи нагадує Дію: сервіс зроблений заради сервіса.

Ще одне забуте: припустимо людина з перших днів на війні і ніфіга не донатить бо сама воює. Або вона сама волонтер і існує за чужі донати бо крім волонтерства більше нічим не займається і не має доходу. За логікою такого сервіса ця людина кремлебот.

1) бо це дуже дорого:)
2) ага новостных сайтов не существует, их просто нетттт (если что доу это тоже новостной сайт просто с узкой специализацией)
3) если он задонатит 1000грн на дроны, реальный вред что может нести конкретный кремлебот перекриваеться пользой(если что дроны супер ефективные там соотношение затрат на на нанесенный урон один к 50-100)

Цю задачу може вирішити або модерування людиною, або використання штучного інтелекту. Всі інші варіанти, в тому числі надскладная інтеграція абсолютно всіх фондів та волонтерів в єдину систему є лише відсіюванням людей за якимось критерієм який взагалі ніяк не пов’язаний з їх політичною позицією.

До слова ви пробували зв’язатись хоч з кімось з великих фондів чи Монобанком який має сервіс «Банка» що є популярним інструментом збору коштів щоб запитати «чи готові ви ділитись інформацією про свої донорів щоб потім якісь новосні сайти відсіювали відвідувачив за сумою пожертви»? Монобанк точно скаже що нічого не передасть, інші з вирогідністю 99,99999% теж.

Якщо немає інформації про те хто пожертвував сюди та сюди — який сенсу у всьому цьому? А це просто два збори що попались у стрічці інсти, їх там тисячи прямо зараз і я не побачу навіть 10 частини.

вы не знаете сколько это обходиться Доу:) а так да никто не даст с больших фондов не дас нам на начале свои базы, для этого нада показать ефективность и определенный уровень защиты:) но почему вы не думаете что нас проект просто кто-то с больших не интегрует к себе!?

Это так не работает, нужен творческий подход к делу. Через этот фильтр ты уберёшь только долбоёбов, а под эту категорию попадает подавляющее большинство из целевой аудитории. Кремлебот может действовать любыми нестандартными и нерегламентированными методами, кремлебот может даже сам продвигать какую-то инициативу, например по борьбе с кремлеботами через галочную систему. Чтобы бороться с кремлеботами, нужно мыслить как крмлебот, нужно действовать как кремлебот, нужно стать кремлеботом. Поймать кремлебота сможет только кремлебот.

ну вот именно, если он донатит регулярно хотябы 500 грн, то этот кремлебот может нести любую дичь, все равно вред от того что он несет будет перекриваться реальной пользой, если что в одного кремлебота может быть 100 акков, так чтоесли он с сотни акков задонатит, то десяток новых дронов полетит бомбить бомбас:)

все равно вред от того что он несет будет перекриваться реальной пользой

фейспалм

лучше так чем он делал бы то же но при этом не донатил бы:) вроде простая логика, плюс в кремлеботов сотни аков, они просто не смогут донатить большие сумы(даже думаю 300грн для них будет много), их бюджета не хватит на такое, и превратиться толпы кремлеботов в десятки (каких так само можно будет банить)

лучше так чем он делал бы то же но при этом не донатил бы:) вроде простая логика

я нагадаю головну ідею вашого проекту

відсіяти кремлєботів

Відсіяти, а не надати індульгенцію. А ви саме продажем індульгенцій і збираєтесь зайнятись. Причому ця продаж індульгенцій ще й закриє доступ частині реальних патріотів бо вони не пройдуть по крітеріям бо задонатили не 1000, а лише 100.

ну да процентов 80-90% отсеться всех остальных можно уже будет ручками забанить просто потому что это будет экономично возможно, сейчас это физичиски очень сложно (цена создания одного бота и написания поста в районе пары центов)

они не смогут донатить со всех ботов, тупо экономично не вытащать, нет у них таких бюджетов, значит будут создаваться более сложныее боты и нада уже будет модерировать и банить в ручную

тупо экономично не вытащать,

вже витягають витрачаючи набагато більші гроші на армію ботів

чи ти збираєшься поставити планку 10000 в місяць? так тоді і відкотків 95% українців відсіється

не кремлеботы работают бо создание с одного акка и написание поста стоит центы, я превращу их в 5-10$ грубо говоря каждый кремлебот будет стоить в 100 раз больше, то-есть теперь нужно будет поднять им бюджеты в 100 раз чтоб продолжать так же делать:) а это нереально (та и це будет значить что мы получим донаты на десятки мильенов долларов, что значить тысячи дронов) как на меня в любом случае годный результат

То есть, вопрос переходит в плоскость войны экономик. И в войне экономик ты намекаешь на победу. Где кремлеботы будут финансироваться за счёт миллиарда каждый день от продажи нефти, а украинские юзеры из своего личного персонального кармана.

нет, когда бюджет рф будет работать на зсу:) в этом прикол

иначе логика кремлеботы есть ну и хай себе работают, и пофиг что на них год тратятся минимум 500-1000млн долларов, они наверное дебили и просто деньги просирают, а вариант что если тратят бабки то это реально работает не рассматривается?

чому нормальні магазини забороняють апки «медицинської» тематики (несертифіковані)? Бо потенційна шкода набагато більша за потенційну вигоду. Користувачі стануть вірити такій апці і займуться самолікуванням / не займуться лікуванням.
ТАк і всякі перевірки «без гарантій» — створить ілюзію «це не бот, його перевірили» і далі його слова/дії у спільноті починають сприйматися серйозніше.
Чи окупить успішне іпсо, що викличе банківську паніку, затрачених 1000грн донату? стократно.

что будет мешать их так само банить? моя апка сделает реальной модерацию, сейчас большие новосные сайты тупо не могут себе економично позволить делать себе модерацию, бо цена бана одного бота в 5-10 больше чем цена этого бота

якщо «так само банити» — то навіщо ваша апка?
якщо апка для автоматичної модерації, то хто ж тоді буде «так само банити»? робота вашої апки тільки додасть відчуття модерованості без реальної перевірки. А оманлива безпека гірше за наявність явних ботів.

бо моя апка позволит вообще физичиски это делать, бо основное количество ботов она отсеет, бо кремлеботы не смогут физически столько донатить, бо для этого нужно чтоб им подняли бюджеты в 10+раз, тоесть сейчас есть 100кремлеботов, будет 5-10, и этих 5-10 уже реально ручками отфильтровать модераторам

ну и еще фильтрацию никто не отменял реальными людьми

А чому б не почати з фактів?

Ось є сайт найбільшого фонду Повернись Живим, там є звіт за 2022 рік. У звіті є сторінка номер 10, де є параграф «Цифри». Що ми бачимо? За весь 2022 рік загальна сума надходжень 5 726 625 260 грн, що приблизно дорівнює 160 мільйонів USD.

Далі, є сайт фонду Притули. Там звітність є лише за 2023 рік, тож беремо що є. Якщо трохи посидіти з калькулятором, ми бачимо що за перші півроку 2023-го фонд Притули зробив закупівель на 1 164 773 436 гривень, що приблизно дорівнює 32.5 мільйонам USD. Екстраполюючи на цілий рік, це 65 мільйонів USD.

Я знайшов ще декілька менших фондів, але звітності на них немає. Але й з вже знайдених цифр виглядає вірогідним припущення, що загальний обʼєм допомоги складає близько 300 мільйонів USD на рік.

Зробимо ще декілька ну дуже сумнівних припущень:
1. Усі надходження були виключно від мешканців або громадян України.
2. Є лише 10 мільйонів повнолітніх мешканців або громадян України не пенсійного віку, і які не приймають безпосередньої участі в бойових діях, які є спроможними трохи фінансово допомогти справі наближення перемоги.

І що ж ми отримуемо? А те що середній розмір фінансової допомоги складає 2.5 долари на місяць. Не 10% заробітної платні. Навіть не 1% (середня заробітна платня у 2023 році 17 176 грн). Два. З половиною. Доллари. На місяць.

Ну бо величезний відсоток людей ніфіга не донатить, сюрприз! Коли люди мають тисяч по 22 на місяць, на сімʼю з трьох людей (а це досить стандартний показник, якщо ви не з Києва) — то на донати в них тупо нема ресурсу. Так, якісь 100-200 гривень могли б скидати, але я не можу їх в чомусь звинувачувати, ну от чесно. Досить глянути типові вакансії на work.ua, щоб зрозуміти як живуть люди поза айтішною бульбашкою

Я когда выезжал из Херсона в 22-ом году, там обычная средняя зарплата простых невыдающихся людей была 5-8 тысяч гривен. В Крыму столько можно было получать ровно нихрена не делая. Охранником коровника или какой-нибудь фигни например. А пенсии — это вообще полный жах. При таких доходах это не они должны донатить, а им должны донатить.

5-8 тисяч це не «невидающієся», це зовсім некваліфікована робота типу двірника чи продавця квасу біля дороги. Бо звичайний касир в супермаркеті чи в секонді — це в районі 10к. Звісно що ситуація з зарплатами в Україні хрінова, але не перебільшуйте

Ні. Це зарплатня медсестри, яка робить набагато кориснішу працю, ніж формошльопер.

medplatforma.com.ua/...​dichno-sestri-v-2022-rots — враховуйте, що це — ставка. Ставку множте на 0.8, бо вона пишеться з урахуванням ПДФО. Та дуже багато медсестер влаштовані 0.75 ставки.

Провізор в Івано-Франківську 12 000 : «А що ви хотіли,у нас війна»

Да да розкажіть мені про некваліфіковану роботу.
Часта зарплатня наукового співробітника в Академії якраз і є 8-10к.
Або викладача у ВУЗі.

я с Сумской области до 14 года все катались в росию на зароботки и була разница в зп в 4 раза Карл(условный продавец в Сумах получал в 4 раза меньше за ту самую работу что в белгараде) где-то в 18 году разница уже была в 3 раза, перед войной разница была процентов 20-30 где-то :) еще лет 10 правления пини и будет и будут они к нам на зароботки кататься:)

у вас не очень точно статистика, говорили что около 3-5% покрывают от армии волонтеры если в деньгах, 80 лярдов даже по крайней границе будет 2.4 лярда доларов:) тоесть где-то 200мильенов в месяц. вот считай что в среднем будет 20$ в месяц, если простой человек то и 2 норм

можно начать с dou чего далеко ходить, предложите им, расскажите об успехах

ну у мене часу мало вільного, якщо хтось захоче робити то поможу чим змогу, якщо нікто до того часу як освобожусь не возьметься то начну робить і пропонувати тому самому Доу, а поки механіку і проблеми можна обсудити:) (іначе чому я тут переписуюсь:)

Кстати, уже знаете новость? На Черниговщине бабка отъехала на нары на 5 лет за лайки в Одноклассниках, запрещённых укркомнадзором, под не тем что положено материалом. Так что имейте это в виду. Если вдруг тут прочитаете что-нибудь такое эдакое, ну сами понимаете какое, и вздумаете поставить лайк, то ждите чёрный воронок. Ну конечно, при условии, если бусик не дождётесь. Это я тут могу сидеть, спокойно писать из Крыма, и расшатывать вашу свидомость на трубе, ну а вы если это всё увидите и не зажмуритесь при прочтении, то вас там повяжут рано или поздно куда надо. Чтоб всякие там нерабы не выёживались много. Советую срочно приобретать галочки, о которых тут чел пишет, они для вас будут смягчающим обстоятельством, если вдруг выяснится что вы поставили лайк под материалом признанным не соответствующим политическому курсу. Конечно вы так можете поступить не специально, а в силу своей несознательности, но ваша йолопность смягчающим обстоятельством не будет, а вот галочка — будет. Вы наверное пруфы ждёте? Ну вот, держите:
sudreporter.org/...​ah-uvʼyaznyly-na-5-rokiv

А що ще робити з колаборантами? Ще й з понаєхами з Молдови

Тим часом у нас на центральній площі міста одна бабка практично кожного ранку вичітує не знаю з чого там, але судячи по тексту набагато жорсткіше однокласників, таку дичину що я, як людина із дуже ліберальними поглядами і в принципі навіть здатна до конструктивного діалогу із проросійсько налаштованими людьми, просто хочу дати їй по морді.
І стоїть. Читає. Слухачів у неї не мало серед інших бабусь які торгують на площі квітами.
І поліцаї постійно повз проходять і нічого не роблять.
Судова система як і будь-яка інша має перекоси (особливо якщо нею користується хтось зацікавлений), але це не означає що прям усе так погано у нас.

Полицию тоже можно понять, она возможно читает не из источника, запрещённого укркомнадзором, а для установления соответствия законам публично распространяемой среди бабок информации требуется экспертиза. Патрульные полицейские экспертами не являются, к тому же в ходе разбирательства и выявления новых фактов и обстоятельств сопутствующих материалу может выясниться, что распространяемые бабками сведения наоборот полностью законны, и бабок надо поощрить.

Я про те, що усім насрати на представників місцевої клоунади.
Такі справи більше заказуха. Можливо та бабця конкретно дістала якогось чинушу (вони можуть), або володіла хорошою квартирою.
Прикро що законами, які призначені для покарання зрадників користуються для таких цілей. Але щоб прям щось страшне у цій новині не бачу

Можливо та бабця конкретно дістала якогось чинушу (вони можуть), або володіла хорошою квартирою.

а, ну тогда ладно.

Прикро що законами, які призначені для покарання зрадників користуються для таких цілей

так це ж і є саме страшне у цій новині.

Тим часом у нас на центральній площі міста одна бабка практично кожного ранку вичітує...

У меня тоже есть такая соседка. Явление редкое у нас.. Пару резких замечаний хватило что б заткнулась. Не считаю что следует полицию приводить и терять время на подобных дур, когда можно и самим справится.

Ідея прикольна насправді. Ботлнек це великі фонди, воно їм не треба. Я сьогодні трошки накидав, як я це бачу можно подивитися donater.com.ua/about тут donater.com.ua/about

На сайті поки авторизація зроблена, і все. В мене не так багато часу на пет проекти, буду повідомляти як запущу робочій варіант.

donater.com.ua

✅ Працює авторизація через тг.
✅ Працює створення коду для донату (створюєте код, обираєте посилання, в коментарі вставляєте код, можно додатковий текст, головне щоб код був окремо)
✅ Працює автовалідація після завантаження виписки

Треба тестувальники.

Також можу додати чий-то збір, тільки виписку з банки в моно будете прохати щоб загрузити її і прийшла валідація донатів по коду.

Що далі:
⚙️Показувати виписку в розділі звітів. Баланси. Дебіт кредит. Без персональних даних.
⚙️Додавати собі посилання на соц мережи, видаляти. Редагування профілю.
⚙️ Налаштування «я можу донатити три гривні на збір раз в Х днів» щоб приходило посилання на банку в бота та код щоб завалідувати донат.
⚙️ Волонтерський аккаунт щоб волонтери самі додавали свою виписку, це буде посилання на Гугл док, далі просто оновлюєте виписку в Гугл доках самостійно.
⚙️Навчити виписку підставляти документи на зняття з банки
⚙️ Створення волонтерами зборів (будуть поруч з фондами). Адмінка модерувати збори.
⚙️ Нотіфікації волонтерам що створюють коди на валідацію донатів. Заапрувили збір тощо.
⚙️ Рахування скіпнутих пропозицій задонатити. Рейтинг регулярності. Якій впливає на рейтинг волонтерів прямо-пропорційно. Регулярний донатер дає рейтинг. Не регулярний — ні.
⚙️ Стягувати з виписки історичні дані, щоб можно було видалити потім Гугл док збору. (Під питанням)
⚙️ Систему розіграшів для активних донаторів. В мене з аліку з 11.11 ідуть приколяхи, щось буду розігрувати. Всякі корисні штуки.
⚙️ Додатковий рейтинг збору голосуванням. Наприклад пре-модераційний. Розсилка в бота проголосувати. Прям з боту.
⚙️ Максімально винести всі фічі в телеграм. Щоб користувач майже не ходив на сайт.

donater.com.ua/zvit/prytulafoundation в цілому — мвп вже робочий

через телегу не получиться к сожалению, она дырявая очень и нада сервер и делать api

Давайте созвонимся расскажу подробно идею

Это не тебе. просто в тему борцунов-патриотов. Просто кому то ответил в мордо книге. чисто мое мнение по актуальной теме.
«Ты просто демагог и мразь наследующая ватные нарративы времен Януковича и его ватных хозяев. Язык, как и солнце и как и море принадлежит не путину и не РФ, а тому кто им пользуется. И разжигать на этом поле рознь это подлость рассчитанная на баранов. Всякие интеллектуальные экзерцисы на эту тему, не стоят и ломанного гроша. В окопах прекрасно воюют в одном окопе носители всех языков. И нихера не чувствуют каких то проблем ни в целях ни в результатах. Попытки привязать сюда законы природы это такая же мерзость как и извраты Скобелевой и Соловьева. Ненавижу! С каких делов я должен ненавидеть поэтическую красоту Пушкина и глубину Достоевского. Ради гниды Путина который ненавидит ни одного ни другого. Да и собственного народа. Не выйдет. А „патриоты“ пытающиеся набрать дешевых очков для меня либо дебилы, либо подлецы.»

странный поток сознания:)

Но в моєму випадку ідея трошки пішла в іншу сторону. О планах є на сторінці roadmap

идея абсурдна, мало того что не понятно зачем их отсеивать, так еще и критерий отсеивания заплатить денег... если им будет надо они легко задонатят

ну так хай деньги кремлеботов работают на нас:) лишних пара мильенов это для нас далеких от передка мелочь а для людей что там воюют могут кому-то спасти жизнь

у тебя очень наивная точка зрения. у такого сервиса не будет потребителей, ты предлагаешь ограничения, причем очень жесткие, убрать всех кроме донатящих в определенное место украинцев, никому не нужен такой фильтр, особенно учитывая что он не выполняет свою функцию как фильтр

почему? процентов 60-80% донатят, больше всего кремлеботов там, где что-то связано с войной, мой фильтр позволяет отфильтровать ботов и тех, кто не донатит(ау у нас война), если на максимальном хадкорном варианте, если лайтовым то будут ограничения в тех ааках что не донатят, или в супер лайтовом варинте будет галочка что человек донатит

потому. ты видишь только нереальный успешный сценарий, так вот его не будет. у тебя есть кремлеботы и твоя идея, а все остальное ты выносишь за скобки как неважное, но по факту как раз это и есть самое важное

а зачем я тут переписую:) мне важно мнение людей, чтоб я мог посмотреть на это все со стороны, если у вас есть объективная критика то не стесняйтесь пишите:) только не плана у вас не получиться, бо не получиться — не получиться и все :) конкретика нада, що саме не получиться і чому

по-моему тут все очевидно, но видимо не для всех... смотреть со стороны нет никакого смысла, здесь нет целевой аудитории. если ты считаешь что я ошибаюсь, то ты можешь провести эксперимент, который покажет тебе что я прав. прямо сча переводим твою идею в состояние «разрабатывается на финальной фазе», попробуй найти хоть кого-то кто им заинтересуется, если ты кого-то найдешь, то финальная фаза продлится столько сколько нужно, но ты найдешь максимум такого же как ты, у кого такой же никому ненужный продукт и там не кого будет фильтровать ввиду отсутствия пользователей

Ведучий в доу сказав, що у мене класна ідея, в одному з випусків, а так десь тиждень буду дуже завантажений, потім напишу всім, але відповідь передбачувана — ідея класна, нам цікаво ждем mvp^) у мене не перший стартап

У ведущего в доу идея сделать «подтверждённые» аккаунты с ограничением писать в ленте остальным — хреновая. В итоге в этой ленте пишут только несколько человек. И никто из неподтверждённых её даже не читает. Вот и всё, чего он достиг. Если то же самое сделает на форуме, доу можно закрывать.

без того, щоб получіть фідбек тестовой группе(нескільким умовним новостним сайтам(доу...) паре ютуберів) звичайно ніхто не буде робити старт, якщо всі вони скажуть, що це їм нецікаво(я вище в цьому плані запропонував допомогти — не дуже для мене часозатратна штука)

мы предоставляем доступ к сайтам с данными, какие ограничения будут решаться сами сайтами

А якщо росіяни переможуть, це буде зручний сервіс складання розстрільних списків? Ви забули Маріуполь, Бучу та Херсон?

Да каких нафиг расстрельных списков? Расстреляют только максимум несколько сот тысяч самых показательных, и всё. А всех остальных мобилизуют для спецоперации в Казахстане, или ещё в какой-нибудь российской колонии, для восстановления российской империи. Вот как раз особых донатеров и бывших всушников в первую очередь погонят в штрафбатах, а российские мобики будут уже в заградотрядах, а не на передке. Кремль начал войну не для того, чтоб всех расстрелять, а для того чтоб заполучить новых рабов. Территории без людей ему нафиг не нужны, он готов хоть пол Сибири где никого нет — Китаю сплавить. Так что в случае выигрыша вам предстоит воевать, и в случае проигрыша — тоже предстоит воевать. И в случае перемирия — тоже потом предстоит воевать.

наивно думать что у них их не будет и без нашего сервиса:) та и донатят чуть ли не каждый другий

В цьому немає сенсу та є ризики. Тобто, навіть якщо одну можуть розстріляти завдяки цьому сервісу — його не слід робити. З іншої сторони, нащо щось відсіювати? Якщо людина схильна до «зради», вона в стерильних українських «змі» в кожній новині буде знаходити зраду. Якщо не схильна — з піною у рота буде сперечатись з кремлеботами. Якщо мета це забезпечення прийнятного морально-психологічного стану населення — треба змінити внутрішню політику, а не бороти 1.75 кремлєботів.

Лол, я дуже коментувати не буду, тільки гляну не кремлебот ви :)

І як же ви глянете цікаво? Боже, у цього суспільства немає шансів.

та просто по фотці, нашел соцсеті да ви не кремлебот, все просто

Згідно вашим ярликам, «дуже коментувати» (ще й «чи» забули написати) та «він зараз безкоштовно» — прям маркери пекельних борошн. Ви перший кандидат на крємлєбота. Просто нагадаю, що люди, які будували репресивну систему комуністів в 1917, стали її першими жертвами в 1937.

Все таки опишу свою позицію, тем кто на окупірованних теріторіях все таки буде заборонено донатить

ахаха. С оккупированных территорий и так ничего не задонатят. Во-первых, банки не працюють, во-вторых, мобильная связь отключена, и соответственно нет доступа к украинскому интернет-банкингу.

тоді проблем взагалі немає, якщо ви не знали, що Бахмут в перших рядах штурмували те мужики, що залишилися в Северодонецку. А боятися, що вони прийдуть і возмуть мій список, це вже наркоманія

Чому тільки кремлеботів, не тільки вони розводять негативні наративи, треба відсіювати взагалі всіх у кого хоч якось думки розходяться із загально прийнятими. Щоб раз на тиждень через єдині новини і популярних блогерів оголошували теперішній курс нації, а всіх хто думає інакше — банити.

таке можна прийняти тільки якщо по понедіках будуть женщину видавати, по вівторках і четвергах — рибний день, а в суботу — лучшеє в мірє мороженоє і самоє живоє пиво.

Це можна без проблем реалізувати за допомогою блокчейну.

Додаєте авторизацію через Ethereum і перевіряєте чи є з гаманця користувача перекази на гаманці благодійних фондів.

Так-так, етер це ж єдиний блокчейн у світі

Доречі, багато хто каже і перевірено на власному досвіді — майже 💯 фільтром є «Чий Крим». Причому відповісти треба швидко, наприклад за 3 секунди.
Людина із антиукраїнською позицією просто не зможе збрехати. Або завуалює, або не відповість чи буде довго щось думати.
Якийсь тригер у них на це спрацьовує. Мабуть побічний ефект промивки мізків.
От я думаю щось накшталт KYC провайдеру тільки людина на камеру має швидко відповідати на рандомно підібрані таки тригерні питання. Цікавий був би проект. Я б узявся якщо тіма відповідна набежить

майже 💯 фільтром є «Чий Крим»

Лучше как в викторине:

Чей Крым?
A. Российский
B. Украинский
C. Крымскотатарский
D. Божий

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

местное крымское население до сих не «переформатировали»

Фаріон оно одного власноруч сама «переформатувала»

Якби однієї. За цю витівку їй ФСБ медаль мають дати і премію виписати.

тобто якщо у мене в підворотні відіжмуть айфончик руськоговорящі патріоти, то айфон перестає бути моїм? я ж бо навряд чи готов заявитися по той айфончик до них на падік. А якщо і заявлюся, то реакція руськоговорящих буде непередбачуваною.

айфон в таком случае становится именно твоим бывшим айфоном. И будет снова, если заберёшь. А трындеть из всех дырок «наш-наш» и веровать в это, но при этом не иметь никакой возможности даже банально посетить тот Крым — это пустые вскукареки. Верить ты можешь хоть во всех любящего дедушку на облаке, но у реальности правила другие.

ні. за законом моя власність продовжує належати мені. І гопонічєські понятія — не правила реальності, як би нєкоторим і не хотілося.

Але є одне «але» — місцевий дільничний — боягузливий страхопуд, і гопники його не бояться.

З 2014 року гопницькі поняття (знову) успішно просочилися в велику політику.

Надо было в 21 году ехать, как раз во время пандемии, я писал об этом, даже с фотками. Тогда надо было просто заплатить немного за ПЦР-тест, и всё, дальше можно отдыхать на совершенно пустых пляжах. А тут как дебилы коронавируса сидели боялись. Те кто с одним украинским паспортом, попадают на рос.границе под категорию «иностранцев», и у них максимальный срок пребывания 90 дней. Но. После начала вторжения выезд на материк Украины был запрещён, и это основание для получения долговременного РВП. Выезжать в другие страны можно абсолютно свободно, включая Европу.

Та готов он, готов, надо только выездную визу получить, дальше можно по безвизу.

вы в украине живете?

слова ничего не значат:) важны только дествия, если люди согласны поддерживать свой выбор деньгами или действиями, значит все ок

Про украинская позиция, и донаты это прекрасный способ отсеять как украинскую вату так и ботов

Помню, читал был один случай: школьник сдал на ВСУ все накопления своих родителей. В общем, родители собирали баксы в кубышку, чтобы накопить на обучение своего придурка в университете и устроить ему жизнь, и собрали 16 тысяч баксов. Этот сознательный школьник наслушался, проникся, и пока родителей не было дома, задонатил всё полностью, они пришли уже на поздравления. Ну а в интернете его конечно поздравляли, это да. Думаю, что ему за такой героический подвиг не только что галочку надо выдать, а вообще прибамбас как Илона Маска в твиттере.

Или вот ещё был случай, с другой стороны. В марте 14 года в Крыму очень боялись поездов дружбы, и поэтому повсюду собирали донаты на самооборону от этих поездов дружбы, развернули пункты сбора на стационарной основе. Туда несли абсолютно всё — от домашних закруток с огурцами и помидорами, до естественно денег. На пунктах сбора конечно объясняли, что всякую там одежду, хлам и банки нести не нужно, лучше деньги давайте. Ну и самые сознательные несли туда свои зарплаты и пенсии. Школьникам родители давали с собой в школу по 10 гривен на пирожок, они эти 10 гривен несли в пункт сдачи на самооборону... Думаете, что не надо об этом вспоминать? Надо, надо, читайте... Ну так вот, естественно потом выяснилось, что всё это барахло, которое несли в пункты сбора ни на какие блокпосты с самообороной не доходило, где стойко и неусыпно сдерживали поезда дружбы превозмогая трудности и лишения, и деньги школьников на пирожки туда тоже не доходили. Как тут уже правильно заметили, раша делает по миллиарду баксов в день, и поэтому все эти донаты школьников никакой погоды не строят абсолютно. И вот подходим к ключевому вопросу — так зачем же собирали донаты? Для работы с мозгом пациентов. Весь этот перфоманс нужен для того, чтобы держать пациентов в нужном информационном русле, и создавать нужный эмоциональный фон. Да и вообще стадо лучше управляемо через эмоции, а не через здравый смысл и аналитику. Ну а гривны бедных и убогих юнитов в этой стратегии — роли вообще никакой не играют.

а от іще помню случай був в наших будейовіцах...

Це так, але по факту:
— Мінімум одного ватника мій комент виявив
— DOU нарешті навчились нормально видаляти коментарі?

Ну тобто ти реально хочеш комусь продати сервіс платних коментарів?) хто ж його в себе інтегрує?)

я писал ниже это что-то ближе к волонтерству, скорее всего будет кооперация с большими фондами + минимальный процент за перевод денег напрямую, сайты если и будут платить то немного(скорее всего ничего:)

ну кремлеботы не просто так существуют, если они убедят с временем что пора сдаваться то будет печально для всех

Так хай платять, а потім переконують, а там і до бана недалеко, всі щасливі

Смешно даже подумать что такая идея здесь не будет заплевана мгновенно. Я скорее поверю что кремлебот прикинется патриотом и будет разводить на тему языка, коррупции или продажности власти в лице Залужного, Зеленского и т.п.. Потому предлагаю запретить любые темы возбуждающие рознь до конца войны. Потом сраться попробуем. Будет не плохо даже на технические темы распространить это правило. Это и модераторам надо поиметь в виду. Завязывайте срач с языком.

кремлебот может нести любой бред, главное чтоб донатил, вред одного конкретного бота будет не сравнимым с донатом(при том никто не будет мешать его банить, ГГ)

А як цей сервіс допоможе не переконуватись інших що треба здаватись?

бо люди голосують грошима :) те хто голосує грошима не буде вірити що пора сдаватися:) то хто думає що все пропало і хто збирається свинтити коли відкриються границі не донатять

Майже всі в Україні донатять на армію

зачем мне дочитывать текст топика, который начинается с пи.дежа?

ubr.ua/...​ev-donatyat-i-volonteryat каждый другой донатит:) не донатят только те кто совсем без денег

vikna.tv/...​tinge-blagotvoritelnosti тут тоже, та и все мои знакомые буквально все даже бабушка донатит

я тоже в начала донатил, но в сумме немного, до 50к грн. Забил давно. Тотальное ворьё и никаких успехов на фронте как-то вообще не способствуют. Среди знакомых тоже не припомню таких на сегодня, наверное донатят молча.
Зато мовный вопрос всегда на первом месте. Чтобы тушки на коррупцию не отвлекались.

у меня все донатят:) глянь на стерненка в чат там буквально видео отчеты куда идут деньги, он если что в день собирает 1-4 мильена грн

донатит на дроны и что-то подобное супер ефективно(коф потерь рф 1 к 50-100, один долар на дроны превращается в 50-100 трат доларов в рф)

у рашки в день около лярда нефте-газо-баксов, никакие донаты тут и рядом не станут. Лучше б открыли границы и не ипали мозк пересичным, им там будет где потратить.

ага а еще у нее вторая армия в мире а еще у их есть сверхмогучий и сверхрабрый правитель!

правитель у них безумное пуйло, а армия да, вторая. Почитай как формируется рейтинг, если тебя эта цифра удивляет. Учитывается не только кол-во техники и юнитов, но и частота и интенсивность участия страны в боевых действиях, т.е. если она имеет свежий опыт боевых действий.

можно легко проверить просто посмотревши и посчитавши обороты фондов, там будет что донатят от 40 до 70% взрослого трудоспособного населения

То есть вы предлагаете отсеять от 30% до 60% взрослого трудоспособного населения

Так ещё 8-12 млн человек вообще свинтили за границу, надо ещё как-то гідность донатящих учитывать. А ещё может те что не свинтили, сидят на низком старте и только об этом и мечтают, ждунов тоже надо отсеивать как-то. Ещё некоторые может всеми фибрами стремились, но у них просто не получилось свинтить, ну и зачем нужны эти неудачники на сайтах?

ага 12мильенов, вы что-то мало все 35 свинтили! а в армия только с наемников нато!

Что значит «все 35 свинтили»? Было ведь 45! Где ещё 10 миллионов?

нет это будет решать уже конкретный сайт:) тут скорее вопрос в мнениях люди просто будут игнорить тех у кого не будет ярлика я доначу

что потеряет смысл создания самых кремлеботов

люди просто будут игнорить тех у кого не будет ярлика я доначу

А если не будут игнорить, как тогда заставить?

а зачем:) я ж кажу это просто сильно уменшит влияние кремлеботов

Чудова ідея, краще це робити через фонд якийсь.

Додам що робити — створюється ідентичний ресурс, якій підміняється для бота — вони не бачать різниці та продовжують там діяльність, можливо даже генерувати автоматично відповіді та емулювати діяльність.Тоді як на справжньому ресурсі вже їх ніхто не бачить

ага и можно вообще гугл так сделать, и вообще отдельный интернет для нас и для кремлеботов:)

Поздравляю, вы изобрели «шедоу-бан»

Давайте спочатку визначимо поняття. Кремлебот — це 1. проплачена людина 2 програма 3 непроплачена (ідейна) людина що за приєднання до РФ 4 ідейна за приєднання до СРСР 5. людина що не дуже довіряє єдиним. І ще момент, як гарантувати безпеку? Наприклад, якщо людина в зоні можливої окупації то вона в базу «я точно не за Кремль» може не поспішати. Так само і прокремлівський держслужбовець користується анонімними акаунтами. І, найголовніше, кому потрібно? Безкоштовним сайтам? В них чим більше просмотрів реклами тим краще.

для нас це не критично бо у нас отсев идет за рахунок донатов, 1. 2. 3. 4. 5. просто не будут донатить:) а если и задонатят небольшую суму то это будет выгоднее для нас.
потрибно большим сайтам/новостным сайтам, кремлеботы попросту портят репутацию, и их отсев стоит очень дорого, для понимания Рф тратит на кремлеботов и информационную войну мильярды долларов, и кремлеботы это заметная часть)

особисто знаю людей з категорій 4-5 що донатять. На рахунок потрібно «новостным» — не знаю, для знайомих достатньо щоб «жива людина» = за неї йде монетизація від реклами

Ты украинских блогеров на ютубе видел? Там человек, набравший миллион подписоты — это всего добившаяся в жизни личность. И добиваются этого исключительно путём расширения аудитории, а иначе сидят с пару десятками тысяч максимум. В то время как те, кто делают плагиаты на раскрученные хиты — миллион влегкую набирают. И не занимаются такой фигнёй, как отсев кремлеботов, или ещё кого-то. Если ты не в курсе, в мире есть ещё целая куча всяких категорий, гораздо круче кремлеботов, просто ты не сталкивался, а значит всё ок. А если это отдельный какой-то новостной ресурс, то у них там каждая тысяча на счету. Это они только в уши дуют, что у них умопомрачительная популярность, реальность выглядит несколько иначе. И поэтому ставить любые вообще фильтры — идея совершенно абсурдная.

тут идет скорее момент доп веса, без такой галочки каждого мнения вес одинаковый:) а так те кто донатит будет вес сильно больше, бо будет какой-то уровень доверия:)

Чушь полнейшая. Вес мнения будет больше только при одном условии — если ограничивать возможность отвечать остальным. А иначе те кто без галочки вмиг покажут, что тот кто с галочкой — полнейший дятел, даже не сомневайся в этом. А это дискредитация галочки, в которую столько надежд вложено. Так что без ограничительных мер не обойтись, иначе разведут как лохов последних, галочник сам не заметит как в дураках окажется.

ну будет скорее ограничение в количестве сообщений в тех кто без галочки (это будет решать конкретный сайт, главное что есть что-то по чему можно отсеить)

Вот он, украинский Илон Маск. Только вот с ботами в твиттере это нифига не помогло.

ну прикол кремлеботов что их очень много, и что если они будут донатить то нас это тоже устроит:) хай их бабки на нас работают
плюс никто не мешает их банить если спалились :)

Так можно просто увеличить военный сбор с 1,5% до какого-то числа. Вот сбор в фонд Чернобыля был 13% от оборота, почти в 10 раз больше, причём общесоюзный в начале. Наверное имело место нецелевое расходование средств. Хотя с другой стороны, нецелевое расходование донатов — тоже вполне может быть. То есть, сдали на ЗСУ, и в принципе отчитались что на эти деньги купили дронов. Но по другим бюджетным статьям купили допустим бюст Зеленского в кабинет за 100500 денег. От перемены мест слагаемых сумма не меняется, а значит выходит что задонатили на бюст Зеленского, значит выходит это завуалированные кремлеботы. Вот как тут разобраться?

ну а каким боком к тебе бюст зеленского? я предлагаю чтоб если человек донатит на дроны, то значит ок получает галочку или вообще возможность писать, донятят почти 70%
взрослого населения:) а куда идут державные кому интересно топайте на прозоро

У твіттера немає обмежень на банки з якими він працює. Спробуйте зараз переказ зробити в рф або звідти напряму, за участю українського банку.
В рф взагалі кримінальна стаття за фінансування ЗСУ))) він-він в будь-якому випадку.

Не треба нам соц рейтингу. Чому це погано усі і так знають.
От знаю людину яка не задонатила ні копійки. Бо тупо нічим. Навіть на бензин скидувались щоб він речі переселенцям розвозив на своєму жигулі. Але дядька перевірений і надійний.
А наративи рос пропаганди усім і так відомі і не змінні. Помічати профілі по ключовим словам та фразам щоб потім їх відсіювати думаю не проблема

какой соц рейтинг!? боты не донатят, а так даже 100грн скинуть не проблема, а если кремлеботы будут скидывать по 100 грн то думаю мы уже сделали их работу бессмысленной, гг

Помічати профілі по ключовим словам та фразам щоб потім їх відсіювати думаю не проблема

Не поможет, проверено уже опытом. Вот на ватафорумах именно с этого и начинали с 14-года — банить по ключевым словам. Как только видят слово «оккупация» — сразу чпок, и бан. Так все сразу начали писать в обход ключевых слов, например через многозначительное слово «раньше». В общем, борьба с кремлеботством очень непроста. По нарративам банить тоже не выйдет — могут писать иносказательно, или с двойным смыслом, а ещё хуже того, когда вывод сам напрашивается.

згоден, додам ще, що повісточка, вона ж кон’юнктура, може мінятися так само різко, як і часто. І що тоді, розбанити А заднім числом і забанити Б, репліки якого раніше схвалювали?)(

А тем кто не донатит — надо сделать неподтверждённые аккаунты, чтоб кремлеботство на сайтах не разводили. Хотя, они могут провети 1 гривну, и кремлеботить вголосину. Значит, нужно установить какой-то лимит, мол если задонатил меньше — значит кремлебот. Хотя тут сразу повылазит целая толпа, и начнут вопить, что я свой, я вышиватный, просто коштів немає. Ну тогда им надо будет сказать, что пойдите займите у кремлеботов, и приходите снова.

Арестович теж показав що він на щось назбирав. Твоя пропозиція перший крок до соціального рейтингу із усіма його недоліками.

у вас параноя сер:)

чтоб каждый сайт мог поставить минимальный порог доната при каком он получит галочку подтвержден, даже на доу не реально почистить от ботов, хотя тут их постоянно банят

какие сайты? западные мастодонты это не введут, а локальные поделки — малая часть трафика, к тому же шерить с ними часть фин данных — такая себе идея.
не взлетит

ну так никто на запад и не лезет это для локального ринка, и скорее как волонтерство, если что в рф на такую кремлеботов тратить от 300 лямов в месяц, если наша поделка сможет почистить от них большую часть локальных сайтов то думаю уже класс

Підписатись на коментарі