Ідея проєкту, який допоможе відсіяти кремлєботів
Майже всі в Україні донатять на армію, а кремлеботи — ні, так що можна додати сервіс, через який будуть проходити такі оплати, потім при реєстрації на інші сайти буде галочка «я доначу»:
Мета створити фізичну можливість для великих сайтів/ютуба/телеграма зробити модерацію, наш сервіс дозволить відсіяти
Кемлеботи працюють бо створення з одного акка і написання поста коштує центи, я перетворю їх в
Як це буде реалізовано? — Буде створений сайт + віджет в браузере через який можна донатити всім (тому самому Притуле, зсу ...) і якій по API може передати дані для будь-якого великого сайту
За що буде існувати сервіс?
1) за мінімальний відсоток
2) оплата IP-адреси для великих сервісів
3) оплата фільтра на ютубі для великих ютуб каналів (аля Стерненко)
якщо трохи піти в числа то в 22 році відсоток від усього бюджету зсу у волонтерів був 3-5%(~2 лярди доларів) (зараз менше десь у
Щоб такий сервіс виходив у нуль нада десь 10-15к $ на місяць або
Страхи з приводу того, що мовляв робимо розстрільний список — забавні:) донатять ~50-70% населення сенс у розстрільному списку, якщо там всі
Я зайнятий трохи іншим стартапом, і немає достатньо часу тому не проти щоб хтось поцупив ідею, (але я гордо додам в лінкедин що це я придумав :)
Та й можу допомогти з трохи з продукт менеджментом (намалювати презентацію, .. ..) ну і трохи покодити якщо вийде за часом
Складно назвати що це буде чисто комерційним продуктом, але собі на хліб буде + розуміння того, що твоя робота сильно зіпсувала комусь настрій у Кремлі:)
варіант поставити просто чат джипі 4 що робитиме те ж на жаль не спрацює, кромлеботи просто швидко підберуть рівень впливу при якому будуть робити те ж, але чат не буде їх банити,
Топік для пошуку команди, та й щоб народ побачив ідею
хто хоче отримати більше інформації, не соромтеся пишіть на личку t.me/fyl0
Шляхи військкома і мене перетнулися, так що я тепер військовослужбовець:) Проект цікавий великим сайтам і ЗМІ, але нада МВП, так що кто хоче той може спокійно брать себе проект, я к жалю не смогу над ним працювати
Найкращі коментарі пропустити