Обговорюємо інструменти для створення резюме 💭

Привіт, спільното!

Хочемо зібрати найповніший перелік ресурсів для створення резюме та виокремити найкращі з цих ресурсів, які можуть стати в пригоді початківцям і досвідченим кандидатам, що шукають зараз роботу.

Напишіть у коментарях, як ви зробили те саме резюме, що принесло вам офер? Які інструменти використовували та сміливо можете порадити?

Які інструменти ви використовуєте для створення резюме?

39%
17%
1%
6%
5%
18%
14%
👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Використовую novoresume, але там безкоштовно лише односторінкові резюме.

в скетче. беремо і робимо самотушки

Якраз вчора був на вебiнарi вiд Wellfound щодо проходження довбаних ATS систем. Там казали що резюме треба робити з мiнiмалiстичним дизайном, просто docx або pdf, без оцих свистiлок-пердiлок зi стилями i фото.

Canva. Але шаблон мінімалістський, просто там зручно розташовувати блоки з інформацією.

взяв шаблон в google docs. спочатку написано було погано. трішки десь почитав, що як де писати в якому стилі. поправляв і поправляю його постійно вже місяцями. він лаконічний стилістикою максимально, тільки перефарбований в мої улюблені пастельні тони щоб не бути тупо чорним на білому. але все це фігня. з 10 роботодавців 1 відповідає «м’якою» відмовою.

Word save as PDF

Google Docs достатньо для створення резюме.

Як в LinkedIn позначка OpenToWork виглядає як відчай.
Так використання генераторів і шаблонів вигляає для мене як спроба замінити формою суть, спроба надати резюме більшої ваги, виглядає як дешевий трюк.

Має сенс для початківців та творчих працівників.

Для перших це спосіб бути більш помітним, ніж інші.
Але тут питання, що значить більш помітним.
Якщо у рекрутера пачка резюме і абсолютна більшість виглядає майже однаково як з одного шаблону, то більш помітним виявиться просто оформлене резюме.

Для творчих людей це презентація їх профпридатності.
Це працює як ще один елемент портфоліо.

Якщо ж ми говоримо про технічні спеціальності, то чим більше досвіду у інженера, тим більше використання шаблонів і генераторів, як на мене, виглядає як недолік.
Як неспроможність презентувати себе простими інструментами, з мінімалізмом.

LibreOffice Writer, а потім перетворюю в PDF

Я використовую Europass, безкоштовний, зручний, з багатьма налаштуваннями, ні разу не підводив.

Підписатись на коментарі