Гендерна нерівність в нашому житті: ваші історії та думки важливі!
І знову привіт, дуже дякую всім за активність в попередній темі. Особливо цікаво було читати роздуми про круасани, автомобілі і ціну правильного харчування.
Сьогоднішній топік, сподіваюсь, зацікавить вас не менше. Навколо нього завжди багато міркувань, думок і демагогій. Час від часу на просторах інтернету можна зустріти різні статті або відео, які як показують дискримінацію так і спростовують її. Не буду прикріпляти жодні посилання тому, що інформацію про різні утиснення легко можна нагуглити, а люди які зазвичай спростовують такі речі вже закенселені або записані в расисти/сексити і тд.
Так от, чи часто ви зустрічаєтесь з дискримінацією в повсякденному житті? Які відносини вибудували в своїй родині, і що взагалі вам ближче — традиціні чи партнерські відносини, чи можливо щось своє? Чи можливо ці всі гендерні питання не на часі, взагалі надумані і у нас такого нема?
Зі своєї сторони можу сказати, що в моїй сімʼї все змішано на кучу, я стараюсь максимально розвантажити партнера, в свою чергу те саме робить і він, і якось всі обовʼязки виходять розподілено рівномірно і кожен з нас може займатись будь-якими своїми справами, карʼєрою і тд. Звісно, можливо, якщо ми вирішимо народити дитину, то обовʼязки доведеться трохи переформатувати, але коли це буде і чи буде взагалі вирішувати в першу чергу тому з нас, хто буде народжувати. Можу ще добавити, що ми виходці з максимально традиційних сімей, де з 0 років розповідали, що хлопчик — «мужчина», а дівчинка — «господиня і хазяюшка».
Найкращі коментарі пропустити