Потрібні поради щодо вибору моніторів
Привіт! Прохання допомогти із вибором монітору окремо для себе та для чоловіка.
Musthave: частота не меньше 120hz, IPS матриця. Бюждет також важливий, бо віддати по 1k $ за кожен монітор наразі дорого.
В нас вже в кожного дома по робочій станціі із одним монітором: в мене AOC 24G2 (aka Лось) 24′ IPS матриця але 144hz, а в чоловіка Phillips 329E8Q 32′ (який по якості мені не подобається, мої очі від нього дужєе напружуються).
Мені потрібен більше для навчання та кодингу. Чоловіку — іноді для навчання, кодингу, та для пошпілити.
Для мене важливі критеріі збереження зору, того що лишився. Я в окулярах, очі швидко втомлються. Я це помітила в офісі, де стоятли бюджетні звичайні моніки 24’та 60hz, різницю навіть із домашнім недорогим лосем відчула.
Отже дилема:
1) Купити кожному по два однаковіх нових монітори 24′ собі і йому? Чи зараз це аутдейт и треба брати 27′?
Яку марку в 2023\24 ви б порадили. Який в кого досвід?
2) Чи має великий вплив на комфорт у роботі 2К чи 4К resolution?
3) Чи вибрати по одному якіснному 4К монітору собі і чоловіку, та доставити як додаткові до наших старих? Як працювати якщо розміри різні? Чи не дратує це?
4) Чи тохи підзбирати грошей і обрати кожному по одному 42 чи навіть 49′ монітору, а старі геть.
Чим користувалися при виборі своїх девайсів? Яка модель сподобалась.
Дякую. Всім миру!
153 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів