Група з тренінгу навичок DBT (діалектико-поведінкової терапії)
Всім привіт.
Я створив групу для пошуку однодумців для самоорганізації і проходження тренінгу навичок діалектико-поведінкової терапії (ДПТ) за Маршою Лінехан.
Тренінг розрахованний на рік, складається з чотирьох модулей:
• самоусвідомленність (mindfulness)
• перенесення дистресу (distress tollerance);
• регуляція емоцій (emotion regulation)
• міжособистісна ефективність (interpersonal effectivness)
Занаття з усіх модулей тривають півроку, кожен модуль відкривається модулем самоусвідомленності, на кожний з трьох інших модулей відводиться близько 2 місяців. Потім півріччя повторюється.
Зустрічі проходять щотижня і тривають декілька годин.
Я зацікавлений у дпт, бо бачу, що вона мені значно допомагає, тому, власне, хотів би збирати довкола своєї групи всіх, хто має якісь психічні розлади (розлади особистості, неконтрольовану агресію, депресії, тривожні розлади, птср/кптср, неврози... бо дпт допомагає у всіх цих випадках, так само, як і при значно менш критичних когнітивних та поведінкових викривленнях) і хоче дати собі раду з ними чи просто зацікавлений у вивчені дпт.
Ідея моєї групи— це «дика» група безоплатної самопідтримки для пошуку однодумців для об’єднання в команди (онлайн чи офлайн) для вивчення та практикування навичок дпт. Це не є професійною психотерапевтичною групою і не може її замінити.
То ж, кому цікавий цей тренинг, прошу приєднуватися, тут ви зможете знайти існуючі команди проходження тренингу або створити власну:
fb: www.facebook.com/...ermalink/671918585072877
matrix: matrix.to/...bt_training_ua:matrix.org (якщо ком’юніті цієї кімнати не буде розвиватися, кімнату закрию, бо не вистачає терпіння вести групу у купі соцмереж)
2 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів