Сортування вакансій за рейтингом компаній на DOU
DOU, можна додати сортування вакансій за рейтингом комапній?
Як на мене, це перетворює їх список із малокорисного НА ДУЖЕ корисний, бо економить час.
DOU, можна додати сортування вакансій за рейтингом комапній?
Як на мене, це перетворює їх список із малокорисного НА ДУЖЕ корисний, бо економить час.
Є купа гнилих компаній, що зразу після оферу просять дати відгук «про процес найму» на відомих ресурсах. Тобто ще до того, як ви побачите усю кухню зсередини. Ану без лукавства, чи будете ви це робити, якщо довелось пройти місяць тестів і співбесід, та отримати норм офер? А ще як накласти текучу ситуацію.
Ось приклад, нащо на таке витрачати час? Навіть, на читання про подібних? jobs.dou.ua/...ompanies/logz-io/reviews Гарно було б мати фільтр чи сортування.
Я поставив би питання інакше — а чи є інші джерела рейтингу з відгуками про компанії?
Ось я зайшов у гугл і вбив «відгук про компанію» і знайшов таке:
vnutri.org — ворожий сайт, але там зареєстровані українські IT-компанії
kakrabota.com.ua — теж ворожий, не дивлячись на домен — там на головній сторінці в топі ворожі компанії (це взагалі нонсенс)
pravda-sotrudnikov.com — знову ворожий
Це просто цікаво — чому у нас немає власного сайту з відгуками про компанію?
Сумнівна ідея тому що на DOU є компанії з накрученими відгуками (написаними під один шаблон 1:1 з заміною окремих фраз). А є круті компанії де все чудово, але нема відгуків тому що лише
Сумнівна ідея тому що на DOU є компанії з накрученими відгуками
Якщо HR пише всім по кілька разів заповнити відгук, то я вважаю це накручуванням)
DOU, треба тримати марку, на Гугл картах, наприклад, досить релевантні відгуки. Компанія і розробник — це товар одне для одного! Тож допоможіть їм краще знаходити взаємність. А то це зробить хтось за вас і форум прикрутить туди. А там, двивись, і... Самі розумієте, того, все — кінець. прикрутіть верифікацію.
12 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів