Пише скарги, виграє в суді та зупиняє булінг. Зібрали історії використання ChatGPT в повсякденних задачах

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Привіт, спільното! Вже маємо багато матеріалів про використання ChatGPT в фахових задачах айтівців. І нам стало цікаво, а чи використовуєте ви його для розв’язання своїх повсякденних задач?

На це ми надихнулись темою на Reddit, де користувачі активно діляться кейсами з життя, в яких ШІ зіграв мажорну роль. Переклали для вас кілька історій:

Мого сина цькували в школі. Ми з дружиною стали свідками того, як інший хлопець його ображав. Вони першокласники, тож варто сказати, що це цілком той вік, коли ми можемо втрутитися — і це може справді спрацювати. Ми попросили GPT допомогти нам скласти лист директору школи про те, що відбувається. Ми написали чернетку і віддали її чат-боту. Лист був безладним, з великою кількістю емоцій: ми були надто стурбовані тим, аби захистити нашу дитину, і це просто не мало сенсу. GPT відрізав весь цей шум і виокремив головні тези. Директор відповів негайно, і коли почався новий навчальний рік, діти були в різних класах. Я знаю, звучить як проста річ, але в цьому випадку ШІ перевернув все з ніг на голову для нашої родини. Я не думаю, що ми змогли б донести це повідомлення без GPT.
Коли я зіштовхуюсь з поганим сервісом, я пишу скарги за допомогою ChatGPT і отримую відшкодування. Поки що ці відшкодування перекривають вартість підписки на ChatGPT. Так, я міг би писати їх сам, але це економить купу часу, мені лишається просто переглянути та поредагувати.
Завдяки ChatGPT я створив модель комп’ютерного зору для виявлення риштування за допомогою скриншотів з відеореєстраторів, зроблених вручну, за менш ніж дві години з точністю 95%+.
Я збираюся освідчитись коханій, а її батько розмовляє мовою, якої я не знаю. Я використовую голосову форму GPT-4, щоб репетирувати прохання дозволу на шлюб в нього. Це дуже допомагає мені впоратися з моєю тривогою.
ШІ допоміг мені самостійно представляти себе в сімейному суді, щоб отримати опікунство над донькою. Дякую GPT, ти врятував мені тисячі й тисячі доларів 🙏🏼
Мені потрібна була допомога в складанні карти імпульсів магнітного поля та часових послідовностей для пристрою стимуляції мозкової активності, і ChatGPT дозволив мені зробити все це самостійно. Це дуже зручно. 😄 Незабаром я планую інтегрувати відкриті гарнітури BCI VR в пристрій нейрофідбеку з магнітною стимуляцією PEMF, тож сподіваюся, що ШІ також допоможе в цьому.

Чи є у вас подібні неочевидні кейси використання ChatGPT? Напишіть у коментарях!

👍ПодобаєтьсяСподобалось7
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
зупиняє булінг

Справжній прорив буде коли він почте створювати булінг :)

Автоматизую написання моделей на Typescript

Завдяки ChatGPT я створив модель комп’ютерного зору для виявлення риштування за допомогою скриншотів з відеореєстраторів

якийсь свист

гугл транслейт... ось оригінал
Created a scaffolding detection computer vision model with manually bucketed screenshots from dashcam footage in < 2 hours with 95%+ accuracy

завджи коли бачу переклади(не тільки на доу), одразу переходжу на оригінал — бо в 90% випадків переклади це треш

Жодна комунікація з клієнтами не обходиться без GPT. Всі follow up листи та комерційні пропозиції редагуються за допомогою нього.

«Він і б’є, і сіє й косить, він Республіку підносить до нових висот...»

Підписатись на коментарі