Якою була ваша перша зарплата в ІТ?
Вітаємо, спільното!
Сьогодні DOU опублікував 9 історій айтівців, які почали працювати в індустрії нещодавно. Читачі активно обговорюють цей матеріал у соцмережах DOU й діляться розмірами своїх перших зарплат.
Олександр Вітер, Senior Python Developer, розповів:
«Були часи, здається, січень-лютий
2015-го, коли короткостроково курс долара підскочив за 40 грн, а я на той час ще був зеленим джуном і моя зп не була прив’язана до курсу $. Тож із $300 вона обвалилася до $80 на місяць. „Весело“ було виживати на такі гроші)Але потім було декілька змін місць роботи, прив’язка зп до курсу $, ріст до мідла, потім до сеньйора — і якось життя налагодилося. Тож будь-коли — чи тоді, чи зараз — це нормально починати з малого і рости. Всі працьовиті люди в ІТ рано чи пізно доростають до хороших грошей».
Користувач @DarkSet11 написав:
«Моєю першою зарплатою в айті були 600 гривень. 458 грн, здається, після податків. Менше, ніж стипендія в універі) Правда, це було 20 років тому. Але і я був не вайтішником після курсів, а мав профільну вищу освіту. Так що, не скігліть :)».
Користувач X @IuriiParfeniuk додав: «3500 грн або 450 долярів. 2011 рік».
Тарас Дарага, Chief Technology Officer, також прокоментував: «Не скигліть, моя перша зарплата в ІТ була 700 гривень».
А ви пригадуєте, якою була ваша перша заробітна плата?
Голосуйте та діляться у коментарях!
Найкращі коментарі пропустити