stopRU — рік потому. Як розвивався, помилявся та залучав нових користувачів stopRU

Привіт, мене звати Тарас, і я хочу розповісти вам про рік життя моєї розробки stopRU — браузерного розширення для дерусифікації YouTube. Стаття з минулого року про виникнення ідеї та її реалізацію — за посиланням. Цього разу я розповім про те, що вдалось, а що ні, про спроби залучення користувачів, покращення роботи програми, а також покажу трохи статистики.

Про stopRU

Програма працює за схожим підходом на різних сторінках: коли відкривається YouTube, то вона шукає відеоблоки. На відео, яке підпадає під «російські» критерії, програма робить відгук системі, клікає «Не цікавить» чи «Не рекомендувати канал». Якщо немає можливості дати відгук на відео, наприклад, на сторінці пошуку, тоді stopRU просто затіняє його. Відео, які підвантажаться після прокручування, теж будуть проаналізовані. Більше інформації на сайті.

Приклад роботи stopRU на головній сторінці YouTube

Що змінилось в продукті за рік

Алгоритм визначення російських відео. Важливо не видаляти випадкового українські відео. Спершу російським вважалось відео, де присутні винятково російські літери, утім, такий підхід був досить радикальним. Деякі українські відео потрапляли під фільтр, і я отримував багато зауважень і критики від користувачів. Зараз програма перевіряє назву відео та каналу на наявність російських літер (ё, ъ, ы, э), відсутність українських (ґ, є, і, ї), білоруської (ў). Як зберегти у видачі білоруський контент, болгарський та інші кириличні відео — питання досі відкрите.

Архітектура програми. Її довелося переписати. Змінилась від ідеї ланцюжка функцій з ретраями до черги, яка періодично опрацьовується. Це дозволило якісніше опрацьовувати відео, не губити їх та зменшити кількість помилок. Тепер простіше відповісти на питання, що і чому відбулось чи не відбулось.

Розширення функціонала. Я додав підтримку багатьох сторінок YouTube. Тепер перелік виглядає ось так:

• головна сторінка — видаляє;
  • сторінка пошуку — затіняє;
  • сторінка «Що нового» — затіняє;
  • сторінка відео, рекомендовані відео — видаляє;
  • сторінка відео, коментарі — затіняє;

YouTube Kids. Додав підтримку YT Kids — це був один з найпоширеніших запитів від користувачів. YT Kids виявився набагато простішим і за основний сайт, і ніж я того очікував. Зараз розширення працює на більшості сторінок:

• YT Kids, головна сторінка — видаляє;
  • YT Kids, сторінка відео рекомендацій — видаляє;
  • YT Kids, сторінка пошуку — видаляє;
  • YT Kids, сторінка «Дивитися знову» — видаляє.

Тепер є думка розширити програму на YouTube Music. Почав користуватись сервісом, щоб зрозуміти, що там потрібно зробити. Пишіть в коментарях, якщо знаєте.

Підтримка Firefox. Довелось уніфікувати трохи код і тепер різниця між версією для Chrome та Firefox зводиться до декількох рядків. Очікувано, на Firefox менша аудиторія. Кожен реліз перевіряється автоматично і швидко, на відміну від Google.

Білий список каналів. Як і з багатьма нововведеннями, на це вплинула велика кількість запитів користувачів, і я таки реалізував білий список каналів. Мені не хотілось йти на компроміс, проте я обмірковував та вирішив, що категорію людей, яким потрібен білий список, краще залучити на свою сторону, ніж мати їх в опозиції. Так, усі канали вони не додадуть. Це буде декілька російських каналів, а всі решта будуть чиститись — і всі задоволені. Також буде на один привід менше писати мені не дуже позитивні відгуки :) Запити від користувачів працюють!

Статистика

Користувачів можна рахувати по-різному, та я звернусь до даних від платформ розміщення. Google Chrome — 13 424, Mozilla Firefox — 693.

Кількість видалених відео. Це дані, які я збирав самотужки в Mixpanel. Загалом на момент написання статті — це три мільйони видалених відео за рік від початку роботи програми. Підозрюю, що частину подій не відстежив коректно :)

«Не цікавить», «Не рекомендувати канал» в часі

Видалення на YouTube Kids

Скасовували видалення 158 000 разів, з тих, що вдалось відстежити

Донати. Це не комерційний проєкт. Та було цікаво, що з цього вийде. Ділюся цифрами та міркуваннями. Рік тому був скандал з Patreon, люди не хотіли ним користуватись, а Buy Me a Coffee я вимкнув, бо компанія не хотіла виводити гроші на українські банки. Специфіка роботи програми така, що мало хто з користувачів відкриває попап-розширення. І то, напевно, відкриває тільки тоді, коли щось не те відбулось: програма видалила зайве, або ж навпаки пропустила російське відео. Я активно не закликаю до підтримки, в країні війна, і є важливіші речі. Попри все, дякую тим користувачам, які підтримують.

Доходи на Patreon і на Buy Me a Coffee (підписка)

Як я поширював продукт (що працювало, а що ні)

Гарний продукт — це добре, продукт з користувачами — неймовірно. Мій шлях поширення почався з вузького кола друзів, щоб зрозуміти, що все працює не тільки на моєму ПК.

Кількість користувачів stopRU на Google Chrome

Стаття на DOU стала основним публічним виходом у світ. З підсиленням постами у Facebook та Instagram. Це принесло перших 700 користувачів, багато ідей до покращення та групу амбасадорів. Окремо варто виділити ще одну цінність — публічна валідація спільнотою. Бачив, як люди в дискусіях використовували факт публікації для аргументу, що програма безпечна, бо перевірена спільнотою DOU. Я й сам уже цим користуюсь часом :)

Від статті я отримав значно більше, ніж очікував. Також відзначу, що інформація про stopRU не покинула бульбашки спільноти, в інших медіа було тихо.

Пости в соцмережах. Якщо у вас небагато друзів у Facebook чи підписників в Instagram, це все одно працює. Працює те, що вони вас знають, довіряють і роблять поширення, розповідають знайомим. Ефект може бути кращим за публікацію в багатьох ЗМІ. Це зараз гарно видно на волонтерських зборах. Цінуйте ваших друзів, інвестуйте у ваш соціальний капітал.

Пресреліз. Зробив сайт, щоб швидко з анімаціями розповісти про stopRU. Написав текст. Склав список медіа, в Google шукав щось в дусі «новини України», перевіряв на SimilarWeb. Далі розсилка, 96 листів :) Великі медіа навіть не відкрили листа, менші — публікували. Були й такі, що самі писали. Деякі просто копіювали пресреліз. Також писали статті російською про те, як позбутись російських відео :) У підсумку багато розголосу і посилань на сайт, проте мало встановлень.

Блогери. Неслась хвиля статей в медіа, і я вирішив, що варто її підтримати залученням влогерів. Тоді сподівався, що українські YouTube-творці мали б розповідати про розширення, адже воно корисне і для них: глядач тематичного каналу, скоріш за все, обирає між українських контентом та російським контентом. А якщо поставити розширення, то у видачі глядача залишаться тільки українські відео. Та це не працювало. Писав холодні листи, і вони залишались холодними. Гадаю, що причин тут декілька, і одна з них — люди боялись рекламувати незрозумілі програми. Найкраще працювали блогери, яких я знав через одне-два рукостискання. Я написав пости в соцмережах з проханням допомогти, хто знає лідерів думок, щоб мої друзі з ними комунікували. І це спрацювало.

Радіомарафон. Можливість сказати кілька слів на всю країну. Не знаю, скільки людей його слухають. Напевно підвищує знання про продукт, та користувачів більше не сильно стає.

Twitter. Twitter-акаунт проєкту я зробив уже після першої статті, і втратив можливість залучити аудиторію. Це була помилка, бо я не мав куди писати користувачам про покращення. Мав надію, що заведу акаунт, напишу декілька твітів і понесеться. Не понеслось.

Та майже за рік один пост незнайомої мені людини завірусився (1.6K поширень, 6К лайків, 220К переглядів) — і це принесло близько 3К користувачів. Дякую пану. Гадаю, що успіх в тому, що все було природно і щиро.

Горнятка. Партнерство з каналом УТ-2, де у випусках ведучі користуватимуться горнятками з логотипом stopRU. Тільки почали, про результат поки важко судити, та маю надію, що це дасть невеликий, проте стабільний прихід користувачів.

Користувачі. Ідея в тому, щоб користувача, якому сподобався продукт, зробити рекламником stopRU. Люди не зобов’язані цього робити. Та якщо їм справді сподобалось, чому б ні. У відповідь на відгук почав писати та просити, щоб розповіли друзям. Не знаю, як поміряти, та вірю, що спрацює в довгій перспективі.

Так виглядає інтерфейс stopRU

Плани на майбутнє

Фільтр за словами. Це можливість користувачу створити перелік слів, які він вважає російськими. Відео буде вилучено, якщо в назвах траплятимуться ці слова та не буде російських букв. Зараз програма чистить досить добре, та для цього потрібно декілька ітерацій — час. Є гіпотеза, що додавши такий фільтр, можна зменшити кількість ітерацій. Що тут поробиш, люди просять — треба робити :)

Англійська мова. Із цікавого — це те, що є іноземні користувачі, без стосунку до України, у яких у рекомендаціях зʼявляється російський контент. Пишуть, що дуже незручно з українським інтерфейсом користуватись, тому планую додати англійську версію.

Safari. Довго відкладав міграцію, та кількість запитів уже перевалила за десятки. Стримувало те, що там мало користувачів і треба платити $100 на рік за акаунт розробника.

Мобільна версія. Поки не знаю, як це красиво зробити. Та велика кількість люду, а особливо діти, споживають відео через мобільні пристрої, тому вважаю, що це дуже важливо. Є очікування, що там аудиторія більша, ніж у вебпродукту. З ідей реалізації — зробити застосунок-обгортку на мобільну вебверсію YouTube. Сайт YouTube має обмежений функціонал, та думаю, що це допустимо. Взагалі не знаю, чи таке сподобається Google Play. Діліться ідеями, як би ви розв’язували дану проблему, буду вдячний.

Окрім покращень у продукті, є бажання достукатись до великих YouTube каналів — 24, ICTV, ТСН. Вони й далі дублюють назви російською мовою. Не знаю, для чого це роблять, можливо й досі вірять в «широку аудиторію».

Підсумок

Підтримуйте військо. Створюйте продукти — країні потрібно зростання ВВП. Утілюйте вашу ідею. Спробуйте якомога швидше залучити користувачів. Вони дадуть вам силу та мотивацію йти далі. З двох ідей обирайте простішу ;)

А ще підписуйтесь на Twitter, там будуть оновлення.

👍ПодобаєтьсяСподобалось31
До обраногоВ обраному7
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

Дуже класне розширення, дякую за пророблену роботу

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Пане Тарасе, а як користуватися у фф коли нема налаштувань ексклудів?

Пане Тарасе, а де налаштування ексклудів у фф версії? Нема ніяких налаштувань крім включити виключити на доменах і все...

Вікторе, якщо натиснути на іконку розширення, має відкритись панель з правої сторони, де налаштування і можна додати канали до Білого Списку. Якщо не вдається пишіть.

Знав про розширення, але продовжував видаляти вручну, гляну код та підключу протестувати

ахаха
Тут предлагают у себя на компе добровольно, и с огоньком в глазах установить инстанцию укркомнадзора. Я у себя на роутере наоборот прописал прокси-сервера для обхода всякого фимозного роскомнадзора. А также везде стоит Псифон, вполне рабочий при любых блокировках, включая европейские, где банят пиратский контент. А также контент, где продают наркотики, оружие, фальшивые документы. Ну а здесь чувак решил, что мало всяких блокировок хороших и разных, надо ещё новые сделать.

Тарасе, а можна в маніфесті версії для хрома прописати конкретні домени ютуба? Бо потенційно екстеншн вимагає пермішен для доступа до інформації всіх сайтів, що і не є безпечним з однієї сторони, і не є потрібним для роботи екстеншена.

Дякую, саме розширення зараз запускається тільки на Ютубі, а бокова панель на всіх сайтах. Можливо це через бокову панель, та маю відчуття, що там по іншому треба Пермішини прописати. gitlab.com/...​blob/master/manifest.json

Вартує добре все протестувати. Дякую за акцент на проблемі.

Круть, за пару баксів купив би для мобільного фейсбуку

Дякую за відгук.
Може маєте ідеї технічної реалізації такого задуму?

Юзаю вже декілька місяців. Дякую за застосунок. Я створив інформаційну бульбашку, яка мені подобається.

Раніше кайфував від того, як Бандера видаляє відео лазерами. Тепер, схоже, натренувало вже мій профайл на ютубі це розширення. Бо я не бачу більше ані російських відео. Ані в браузері ані в мобільному додатку (де нема розширення). Навіть забув, що це розширення в мене встановлено.

Стосовно того, що може блокувати якісь українські канали я не переймаюсь, бо в ютубі і так більше контенту ніж я фізично хочу перетравлювати.

Функціонал, який блокує дитині цей контент (але просто тихенько) в мобільному додатку я б із задоволенням купував за 5-15 баксів на місяць.

Дякую за відгук,
радий, що все вийшло.

Тобто вогників ви в мобільному бачити не хочете 🤔 (Дякую за уточнення-пораду)

Для дитини точно не треба вогників. Бо якщо вона бачить, що їй якийсь контент заборонено — то це надає цьому контенту більшої привабливості.

Дякую за працю! Розширення ставлю першим після адблоку. Але так і не зрозумів, як робити, щоб у «watch next» відео затінялись, а не підсвічувались блакитним. Довелося плодити милиць і підкладати свій css через стороннє розширення якось так:

.stopru-video {
	background-color: transparent;
	box-shadow: none;
	border-radius: 0;
	filter: grayscale(100%);
	opacity: 0.25;
}

Дякую за відгук.
1/ Некст, це колонка праворуч?
2/ А чому не хочете, щоб на них програма клікнула і відео зникло?
3/ Це ви ручками змінили код у файлику?)

1. Так, колонка з наступними відео праворуч від поточного.
2. Хочу лише візуальних змін, ніякої автоматики. Забагато роботів у моєму житті.
3. Змінив через розширення «User JavaScript and CSS».

Зрозумів, цікавий запит. Вперше такий)
Радий, що ви викрутились і знайшли «милиці» на «милиці»)

Якщо просто затіняти, то YT не тренуватиметься і затінених відео ставатиме тільки більше(

У мене відео такі не дуже часто трапляються, десь 1 на 20-30. Плюс у вашому додатку є опція «виділяє відео, без жодних дій» і це круто, коли увесь контроль за алгоритмом відданий користувачу. Навіщо «оздоблювати» відео замість затіняти, хоча у інших місцях є саме затінення, то питання для мене не зрозуміле.

Затіняється, де не можна нічого зробити.

Тут виділення, бо є частина користувачів, які хочуть, самі клікати на відео, і їм подобається, коли воно виділяє і видно, що це за відео.

От і я хочу мати змогу клікнути на відео, але не хочу щоб воно привертало увагу.

Я зрозумів Ваш запит, подумаю, як це інтегрувати і не ускладнити продукт.
Додав таску))

Дякую Тарасе! Користуюсь розширенням від першого релізу, за цей час ютуб перестав майже повністю рекомендувати російськомовний контент! Через це відкрив для себе дуже багато наших рідних україномовних каналів, які інакше ніколи б не побачив.
Також дійсно було б чудово якось зробити підтримку мобільної версії, але думаю, що обгортку більшість людей не буде використовувати, а як зробити краще на жаль не підкажу, але надіюся якось вийде)

Дякую Михайле,
радий, що все вийшло! Якщо будуть ідеї, пиши.

Дякую за роботу, користуюсь і рекомендую друзям!

Дякую, Владе!

Привіт) користуюсь з моменту першого релізу. Дякую за таку ініціативу! За цей час помітив що розширення далеко не завжди відпрацьовує, хоча в налаштуваннях нічого не змінилось. Ідея крута, реалізація на волонтерських засадах заслуговує на повагу. Проте, поки Google не почне розрізняти укр і кцп сегменти нам залишиться хіба що ще більше користуватись такого роду додатками.

Дякую за відгук,
за рік значно покращився відсоток відпрацювань, та все ж, не 100%. Якщо помітите якусь залежність, пишіть, буду радий.

Все буде, гугл навчиться, і ми йому трошки в цьому допоможемо)

Дякую. Юзаю другий тиждень, політ нормальний.

Дякую, радий, що все добре)
Якщо що, пишіть ;)

Просто повага за роботу і настільки цілісний підхід. Особисто я вже кілька років не бачу на Ютубі російських відео, мабуть, бо давно перестав на них клікати. Але от пошук досі видає. Навіть на запити англійською.

Останні 2 тиждні підсів на цей канал.
youtube.com/...​tKorn?si=1aev7tTOfN5eRVyP

Дуже класно хлопець розповідає про різні історичні події, епохи, цивілізації. Кожен стрім по 2-3 години, послухати перед сном справжня знахідка, наче побував в тому часі.
Думав, який же тямущий кацап, історик. Прості стріми з мапою на екрані збирають мільйони переглядів. А ось сьогодні дізнався що хлопець з Харкова, зараз виїхав, бо в будинок попала ракета. Має чітку проукраїнську позицію.

Я це до чого, фільтрувати треба канали всеж таки не по мові, а по локації.

Чому ж пан робить відео російською, для кого вони спрямовані?

Якщо пан хоче глядачів, то це хто, росіяни, які вивчають українську історію, тоді супер, відео не для нас. Якщо українці, то таке, пан отримає людей, яким байдуже на мову і гідність, чи хочу я підтримувати такий канал — ні. На двох стільцях всидіти не вийде.

Ідея stopRU — очистити від російських відео YouTube, незалежно від локації, чи це Іспанія, чи Фінляндія. В меншій чи більшій мірі, це допомога ворогу.

Можливо, вам потрібен інший продукт, який фільтруватиме цікавий / нецікавий контент.

цей автор дає посилання на російську платформу донатів. Ніякою проукраїнською позицією там і не пахне. На твіч він абсолютно спокійно дякує росіянам за фінансову підтримку у рублях.

під кожним відео посилання на російську платформу донатів на домені ru.
У його Community він написав, що його місто бомблять і різні автори російських каналів(локація russia) написали, що вони зачекають поки він знову розпочне робити відео. Автори російських каналів прямо кажуть, що вони беруть інформацію з його відео. Він продовжив робити їм відео і дякувати за фінансову підтримку.

Цей автор жодного разу не написав, що це росіяни бомблять його. Він просто написав, що потрапив у реанімацію, чому це сталось він не написав. Українців, котрі писали росіянам, він просто банив. На основі чого ви зробили висновок про його позицію?

Ось приклад того, що автор робить. У такому стилі більшість коментарів під його відео

Судя по комментам, Буш объединяет людей, вопреки всему, что современность разъединяет

Тобто автора має позицію поза політикою.

Цей автор жодного разу не написав, що це росіяни бомблять його.

Все він сказав, з якого російського населенного пункту прилитів йому в подвіря пакет граду.
Я одного не можу зрозуміти. Блін вам один на мільйон населення дійсно попадется справжня талановита людина, яку називають одним з найкращих істориків популязиторів. І рагулі плагіноносці всеодно ростопчуть, щоб дивитися стріми таких самих рагулів як пролазити через сітку в заборі, або пливсти через тису.
Ну талановита людина, ну зроби вже хоч якусь поправку на патріотизм від високих стандартів пані Фаріон. Ніт, всеодно недостатньо патріотична канадщина.
Як вам історик з Харкова не подобається, то дайте нам історика з коломиї щоб зняв 120 історичних відео стрімів про історію майже всієї земної кулі починаючи з камянного віку, та ще так щоб відірватися неможливо було.

Владлен Мараєв — історик котрий зняв значно більше 120 відео про історію різних країн. І має дійсно проукраїнську позицію. Він наприклад брав участь в обговорені історії з поляками на різні тематики. Також він є значно популярнішим за вашого історика з проросійською позицією.

Є простий факт. Ваш історик працює на росіян і ви навіть не намагались знайти альтернативу. Тому що цікавитись історичними відео на ютубі і не знати про канал з майже мільйонною аудиторією. Це дуже дивно.

Я не критикую вашу позицію. Себе я також назвати патріотом не можу. Просто не брешіть, що цей блогер має проукраїнську позицію. Тому що, це відверта маячня, після його співпраці з росіянами

Владлен Мараєв

Глянув плейліст, таких істориків повно, вони просто не цікаві.
В Буш вокера Інки, Ацтеки, Полінезія, Камянний вік, Вавілон, Асирійці, Семіти, імперія Цинь, історія Індії та інше.
Нафіга мені від Владлена про всратого Леніна та Поляків слухати по 100 колу ?
Таких всратих істориків кожен другий хто пару книжок забув здати в сільську бібліотеку.

Гляньте цей канал, тут у більш вільному форматі з приколами
www.youtube.com/watch?v=ChUbuQAUFrk

Також опишіть обʼєктивні вимоги до історика. Тому що скаладається враження, що вам просто подобається контект російською мовою і це основний параметр.
Ви знаєте, що він не донатив, але пишете ці фрази заперечуючи реальність. Хочете дивитись блогера з проросійською позицією? Дивіться, але хоча б не заперечуйте це.

Опишіть обʼєктивні вимоги до історика. Тому що скаладається враження, що вам просто подобається контект російською мовою і це основний параметр.

Та наче написав.

В Буш вокера Інки, Ацтеки, Полінезія, Камянний вік, Вавілон, Асирійці, Семіти, імперія Цинь, історія Індії та інше.

Далі

Ви знаєте, що він не донатив, але пишете ці фрази заперечуючи реальність

Я знаю навіть з ваших слів, що український блогер витягує на українські гаманці гроші з кацапів.
В українських блогерів це взагалі вищий пілотаж, майже операція ГРУ

Людина створює контент котрим користуються сотні тисяч росіян. Ця ж людина відверто пропагандує ідею про «адін народ». І за це він отримує донати у 50 рублів (на твіч було видно суми донатів).
Навіщо ви відверто брешете, знаючи правду? Ви намагались сказати, що цей блогер донатить. Напевно надіючись, що проросійської діяльності цього блогера ніхто не зустрічав раніше. Але це досить популярний блогер і те як він банив українців знають дуже багато людей. Чи бан за українську мову під час стріма це також секретна операція була? Він ще до 24 лютого мав відверто проросійську позицію.

Хочете підтримувати людей з проросійською позицією? Так це ваша справа, тут ніби ніхто вам претензій за це не писав.

Він ще до 24 лютого мав відверто проросійську позицію

Давай пруф.
Тобто де він каже що в нього проросійська позиція.

я був на стрімах, де він просто банив людей котрі писали українською мовою. Якщо чесно то багато раз я не надав цьому великого значення.
Також цей блогер часто говорив такі фрази «тут така культура котру росіянину буде важко зрозуміти». Тобто людина прямо зверталась у першу чергу до росіян. (Можете покидати помідорами за те, що я продовжував дивитись, бачивши ці бани. Я кажу як було, не намагаючись брехати, щоб виправдати підтримку людини з проросійською позицією)

Я знаю цього блогера набагато більше часу ніж ви. І ви зустрівши цього блогера два тижні тому, написали відверту маячню що він має проукраїнську позицію. Потім написали брехню, про те що він донатить.
Вас потрібно 100 раз піймати на брехні, щоб ви накінець визнали, що підтримуєте проросійського блогера?

Тобто пруфів не буде?
А можете відповісти ще на кілька питань.
1. Чи може змінити позицію людина якій розбомбили хату росіяни.
2. Чому він виклав відео з аркою дружби народів з підписом що так як було більше не буде
3. Чому він сказав що багато його друзів в ВСУ, та декого вже вспіли вбити. Тобто це проросійский блогер у якого купа патріотичних друзів в ВСУ?

Більше вже так не буде? І тому він продовжив робити стріми з росіянами, точно так як робив раніше. Знову брешете.
Ви збрехали уже три рази. Самі писали, про донати і не навели жодних пруфів. І тепер як аргумент хочете, щоб вам знайшли стрім на твіч котрий не зберігався?

думаю усі уже достатньо побачили, і можна це закінчувати

Ось чувак конкретно розповідає як по його дому прилітає пакет граду, з яких рос міст його запускали, та каже як повбивали дітей в тролейбусі Харкова, про страхіття війни
youtu.be/...​PlVtI?si=aL98uyIm7hwYqY3I

Якщо це для вас проросійська позиція для російских громадян, то в мене більше нема питань до апологетів пані Фаріон, які поки не розвалять країну до розміру галичини — не заспокояться.

Зупиніться і перечитайте декілька раз те що самі ж написали. Це уже 4 раз коли ви написали відвертий абсурд. Я можу вам це розжувати, якщо вам лінь. От зараз українці просять увесь світ про допомогу і просять усіх використовувати усі медійні ресурси з цією ціллю. Критикують Швейцарію за її позицію і нікому не прийде в голову назвати цю позицію проукраїнською.

І ви показуєте блогера, котрий маючи медійний ресурс розміром у ~500 тисяч і він не використовує його. 0 відео на цьому ресурсі. У цього блогера близькі люди загинули (по ваших словах), а цей блогер сказав, що це недостатньо важлива причина, щоб засмучувати велику аудиторію росіян.

Гляньте ось це відео. Тут уже прямо говориться, що ваш блогер має протилежну позицію з позицією його знайомих, котрі були на фронті. Вони не змогли домовитись
www.youtube.com/watch?v=olMYUqAHu48

Тобто розсипається ваш черговий аргумент про те, що якщо людина має таких знайомих, то вона змінює проросійську позицію.

Гляньте ось це відео.

Щось нагадало старий єврейський анекдот.
— Моня, ви слішалі что говорят за вашей спіной ? Перєдайтє ім что за моєй спіной оні могут мєня даже біть ©

Сказати то що хотів?
Де офіційна позиція за СВО від бушвакера ?

І ви показуєте блогера, котрий маючи медійний ресурс розміром у ~500 тисяч і він не використовує його.

Використовує, показуючи страхіття війни в Харкові та свою долю з вимушеним біженством. Вже неодноразово кидав відео від нього. Також війну назвав війною а не СВО.

Ні, не використовує. 0 відео на його каналі. Відео котрі ви скинули були на інших каналах котрі йому не належать. Кажу ж перечитайте самі те що пишете. Ви скидаєте інші канали і говорите, що блогер використовує свій канал. Ви буквально в одному своєму повідомлені не бачите суперечності?

Хайлайтер це інший канал, котрий не належить вашому блогеру. Якщо ви цього не знаєте, тоді навіщо взагалі почали писати про це?

Що з вами не так? Навіщо ви намагається проросійську позицію видати за проукраїнську? 0 відео, абсолютний нуль. Це може побачити будь хто.

Ось посилання на його канал. Ви тільки що написали, що він це робить. Так показуйте або вибачтесь уже за брехню
www.youtube.com/@ButKorn/videos

Ізабелла.

Його голос раз
youtu.be/...​DfcPU?si=kmv7mgRLXnNVXUvZ

Його голос два
youtu.be/...​DfcPU?si=oLorxuhg5lsR-9By

Останні новини — виїхав по стану здоровя, брат інвалід, літня мати.
Сидить схоже в Польщі чи Німеччині як біженець.

Пруф
t.me/s/butkorn?before=716

Якщо це проросійська позиція, то можна 90% доу туди ж записувати.

Повторюю по буквах. Це не його канал. Це канал його знайомого з котрим він співпрацював раніше. Цей знайомий був на фронті і просив вашого блогера сказати щось. Потім ваш блогер відмовився публікувати це на своєму каналі і обірвав звʼязки з цим знайомим.

Що ж з вами не так? Ви що не можете відрізнити канал з 13к підписників від каналу з аудиторію в 500к? Ви ж скидаєте геть інші канали і самі спростовуєте себе. Повільно перечитайте те що пишете, задумайтесь, зверніть увагу на свої ж посилання і гляньте на посилання на реальний канал вашого блогера.

І очікую на вибачення. Так як ви ж очевидно брешете, навіть якщо несвідомо. Також захищаєте проросійського блогера

Що ж з вами не так? Ви що не можете відрізнити канал з 13к підписників від каналу з аудиторію в 500к?

Так це його голос, його запис, його особиста позиція. Яка різниця на якому каналі це виклали ?

Ти з початку визначись що значить «проросійська позиція».
З проросійською позицією люди явно працюють на ворога. Цей хлопець ТОЧНО не працює на ворога, називає речі своїми іменами та сидить в західній країні. Максимум його можна притягнути за стриману позицію, але це його вибір, таких мільйони.

Як не подобається слухай марафон с плагіном тараса сливки. Ви вже взагалі чокнулись, все що не марафон — проросійська позиція.

Ну принаймні з одним моментом розібрались. Тобто все таки ваш блогер не використовує свою аудиторію?

показуючи страхіття війни

Тоді чому ви брехали? Я ще зверху написав, що знаю цього блогера багато років. Невже вам важко було зрозуміти, що не вийде брехати і що це швидко спростується?

Чому цей автор погоджується співпрацювати з росіянами, даючи їм свої матеріали котрі вони використовують на своїх каналах. А от коли його попросив знайомий з фронту викласти відео про війну, він відмовив. І побанив тих хто просив про це.

От вам інструкція. Йдіть на його канал, попросіть опублікувати відео про війну. Через декілька днів намагаєтесь відкрити свій коментар з іншого аккаунту у ютубі. І побачите, що ви знаходитесь у тіньовому бані, тобто інші користувачі не бачать вашого коментаря.

Ні, мільйони не банять українців. Це саме проросійська позиція. Спробуйте перевірити і побачите це самостійно

Самі писали, про донати і не навели жодних пруфів

Тобі треба уважніше читати.
Тому що я писав з АБО, тобто або це або це.

А що поганого, що кацапи донатять йому на гаманець, а він донатить на ЗСУ, або навіть просто їх витрачає в Україні на харчі ?

АБО навіть просто витрачає в Україні на харчі.

я уже декілька раз написав. Зі словом Bushwacker є декілька каналів. І лише один належить вашому блогеру. На ньому 0 відео про війну. І ваш блогер відмовився їх публікувати, навіть тоді коли про це просили знайомі котрі були на фронті.

Люди ходили і критикували його, але він систематично банив усіх хто його просив про це.
Перевірте на собі. Підіть під останнє відео і попросіть опублікувати відео про війну на його каналі (там зараз 0 відео про війну, це нормальне прохання). Потрапите у бан. Тоді і зрозумієте чому позицію блогера називають проросійською

Знову ж кажу, я сам не патріот. Але якщо позиція якогось блогера є проросійською і він мені шкодить, тоді це краще говорити прямо і не замовчувати.

Знову ж кажу, я сам не патріот. Але якщо позиція якогось блогера є проросійською і він мені шкодить, тоді це краще говорити прямо і не замовчувати.

В моєму розумінні є досить популярний український блогер в кацапів. Коли кацапи розбомбили його дім він то все показав, назвав СВО війною, сказав що вимушений переїхати. Сказав про гостеприїмність Поляків, сказав Росія нічого не зможе добитися війною.
Кацапи задумались, їм того по тв точно не показують.
youtu.be/...​WU2U8?si=4htWvJyGWDKiIgwS

То як він шкодить і де проросійська позиція? Можеш пояснити як саме він шкодить? В моєму розумінні якісь рогуль в вишиванці який змішує з гівном справді талановитих і популярних людей що народилися в Україні, шкодить набагато більше.
Тому що тоді в культурі ми отримуємо нікчемних істориків, які лише користуються тим в кого гарніше вишиванка, а контент що вони продуцюють виживе лише з плагіном тараса сливки.

тобто донати ви придумали, використання аудиторії також придумали, підтримку знайомих котрі на фронті також придумали (зверху кидав відео, де знайомий просив про публікацію відео і отримав відмову). Писали, що витрачає кошти в Україні, але це вияляється, що також придумали, тому що блогер у Польщі.

Власне співпраця з росіянами і бани для українців це і є відверта проросійська позиція. Ваш блогер говорив, що уже не буде так як було. А потім відмовився публікувати це відео у себе і відновив стріми з росіянами. Добре що канал йому не належить і він не зміг видалити це відео.

І нагадаю, спочатку ви намагались брехати, що у цього блогера чітка проукраїнська позиція.

Щось я стикнувся з високими стандартами патріотизму Фаріон та інших плагінописців. Нажаль в цей дурдом з «проросійською позицією» вже можна записати 2/3 західного світу. Бо десь не заспівали гімн, десь з допомогою не поквапились, а десь літр розбавленого бензину купили.

Так побєдім. Бідного Харківянина прийдеться вичеркнути. Буду дивитись стріми про Леніна і телемарафон з плагіном. Свого Мєндєлєєва з історієзнавства щойно спалили на кострі. А другий такий може вже і не народитись в інкубаторі високих патріотичних стандартів.

2/3 заходу не надають свої матеріали іншим російським блогерам. Послідкуйте за цим блогером і почитайте у вкладці Community як і про що він спілкується з авторами інших російських каналів. В результаті знову ж виявиться, що і на цей раз ви намагались щось придумати

Перечитайте своє перше повідомлення і побачите як з кожним повідомленням ви змінювали свою позицію і зараз розпочнете розповідати, що блогер недостатньо співпрацює з росіянами. І взагалі не так багато прибутку росіяни отримують з нього.

Я одне не можу ніяк зрозуміти. От, наприклад, є ідеологічно заряджені люди, для яких «всє срєдства хараши», і вони пишуть плагін для бровзера. І той плагін потребує певних розширених дозволів для взаємодії, принаймні, з ютубом. По-перше, наскільки невпевненим у власній проукраїнській позиції треба бути, щоб довірити фільтрацію контенту не самому собі, а якимось лівим дядькам? По-друге, де гарантія, що ті ліві дядьки не будуть виконувати будь-які веб-запити з-під вашого облікового запису? Лайкати телемарафони всілякі, я там знаю, постити схвальні (коментар редакції ДОУ: «або НЕ схвальні») коментарі під відео з діями ТЦК, просувати контент політичної партії, яка їм сьогодні забашляє.

Я не кажу, що вони саме так і роблять, але, знаючи рівень корупції в нашій країні та істеричної заангажованості суспільства, я припускаю, що встановлювати такі плагіни без найретельнішого моніторингу — це наче спати з незнайомою дівчиною без презервативу, мотивуючи довіру до неї лишень співпадінням ваших політичних позицій. Чогось в випадку сексу все очевидно. Нема дурних. А тут чомусь — повна, беззаперечна довіра.

Будь ласка поясніть мені, нахіба люде так чинять?

Дивився одного блогера з Бахмута, так от його будинок знищили, він пів року сидів в підвалі, а потім коли його асвабаділі переїхав в пітєр називав Бахмута артьомовском та радів з того що став свабодєн

Дивився одного блогера з Бахмута, так от його будинок знищили, він пів року сидів в підвалі, а потім коли його асвабаділі переїхав в пітєр називав Бахмута артьомовском та радів з того що став свабодєн

Обьясните мне логику. Вот аналогия.
Есть парень из Харькова, который написал свой Телеграмм. Быстрый, классный, качают и кацапы и казахи и украинцы и беларусы. Десятки миллионов загрузок. Ему разбомбили дом, переехал сначала в ЗУ потом в Польшу. Рагули на него накинулись, что его позиция недостаточно патриотична и нейтральна. И вместо чата Телеграмм предлагают использовать украинскую онлайн страничку Веселка с тремя калеками из пользователей. Вот я не могу понять. Я бы еще понял если бы этот Телеграмм, написал какойто кацап с Воронежа, фанат СВО. Но бл* это же ваш украинский парень из Харькова. Рагули, астановитесь. Невозможно миру продать бандеру, голодомор и плагин. Вы смешиваете с говном своих настоящих талантов. Вы уже почти развалили страну, которая под капельницей запада. Геноцидите своих достоевских, дуровых, менделеевых только изза того что не достаточная вышиватническая позиция. Истино говорю, рагули дошатают со своим хуторянством Украину. Этот народ может повторить судьбу курдов. Этот Фарионизм головного мозга добьет остатки страны.

Пишу на руском, потому что позиция рагулей пошатнула патриотизм. Видимо как и патриотизм бушвокера который занял сдержанную проукраинскую позицию.

Не підкажете, як потрібно похитнути Ваш патріотизм щоб Ви почали писати на індійській або шведській?
Якби Фаріон сказала, що не можна їсти з унітазу, Ви б також зробили їй на зло та почали їсти з унітазу? Якщо так, то я проти

Ти видаєш російське низькосортне сміття за геніальність. Хоча при першому запитанні чому це щось хороше ти просто посипався. Перестань уже вдавати дурня.

Ти хочеш щоб люди ігнорували співпрацю блогера з росіянами. Офіційну співпрацю, він їм матеріали продає.

Зайди на канал цього блогера і почитай коментарі. Там чисте сектанство. Він говорить людям те, що вони хочуть почути і вони йдуть на його канал не за історичними знаннями.
Те скільки він антинаукових речей говорить, це також цікава тема.

ти маєш залежність і потрапив у якусь псевдо наукову секту. Це твої проблеми. Всім абсолютно байдуже, до тієї пори поки ти не починаєш називаєш співпрацю з росіянами проукраїнською позицією

ім. Т.Г. Шевченка ) брат Капранов розказує цікавіше Мураєва

ім. Т.Г. Шевченка

це зашквар. Вони відверті фейки і міфи видають за правду. Чи це такий тонкий тролінг?

Опять 25, им про

Они подсовуют историю Галичины, Поляков и Ленина по 100му кругу.

Раз это такой офигенный контент, то продайте его чтобы его смотрели за пределами Коломыи.

А если нет — то зачем вы топите своих Харьковских блогеров, которые просто на три головы выше и по рейтингу и по охвату и по изложению материала ?

це коли псевдо наукові речі стали прикладом якісного викладення матеріалу?

Ноунейм канал з одним єдиним розмовним відео про нафту, довжиною .... три години. Мабуть друге відео така сама вода буде.

ох, ви дуже помиляєтесь на рахунок ноунейм. У мене виникає сумнів, що ви дійсно українець, якщо не знаєте хто це. Це один з керівників фонду ПЖ, і під час усіх великих зборів він виступає від імені фонду. Невже ви не бачили жодного великого збору від ПЖ (от це уже дозволяє зробити висновки і за це уже вас явно будуть критикувати).

>

Чувак прочитав «The Prize» Єргіна і вирішив його переказати на відео.

Панове, заради чого ви сваритесь, кому це на руку? Чи ви цього прагнете?

Якщо й обирати точку зору, то давайте так, як зробити Україну сильнішою? Хто з вас, що може тут запропонувати?

Щодо історичних каналів, то чим більше, тим краще. З кількості, буде якість.

А ось цей харизматичний пан, теж, здається, з Харкова і до біса цікаво розповідає про древні часи світу. www.youtube.com/...​NkZXZY&ab_channel=WildFox

А ось цей харизматичний пан, теж, здається, з Харкова і до біса цікаво розповідає про древні часи світу. www.youtube.com/...​NkZXZY&ab_channel=WildFox

Витримав це кривляння на камеру ледве 2 хвилини. Там он в сусідньому топіку відео для ютуб ШІ генерить, ото йому конкурент, кормити глядачів автозгенерованим.

так вам це на руку. Активність топіка хто буде піднімати? так і Діду Панасу це вигідно, наступний раз буде обережнішим і буде хоча б писати, що блогер має невизначену позицію. А то написав не подумавши, а потім був змушений сам писати, що позиція невизначена

Можеш не переживати, як він прочитає цей топік, як його тут лайном поливали, позиція нарешті визначиться та стане проросійська.
А ось замінити такого автора, це як замінити теслу на таврію. Тому що справді гарного контенту в зоні ЮА майже немає, зважаючи в якій дупі знаходяться різні сектори культури, науки та економіки.

власне і що зміниться? Буквально, нічого ж не зміниться. Він уже встиг відновити співпрацю з росіянами, хоча писав що так як було уже не буде.
Так і його геніальність ви собі просто вигадали. Він не має наукових історичних досягнень. В цілому якщо розібрати усі речі, що ви пишете про цього блогера, то усе в результаті виявляється вашою вигадкою.

Він же просто говорить речі котрі подобаються любителям російської культури. В своїх реченнях він постійно використовує відсилки на російських видатних людей або приколи популярні лише в російському інфо-просторі. Можливо ви просто виросли в російському інфо-просторі і він вам просто ближче?

От скажіть чесно, ви перевіряли його наукові досягнення, щоб заявляти що його важко замінити? Я ж знаю, що ні.

От скажіть чесно, ви перевіряли його наукові досягнення, щоб заявляти що його важко замінити? Я ж знаю, що ні.

Та які там наукові досягнення. Я вже розчарувався в ньому. Зібав в польщу, як тут мріють майже всі вишиватники. Тепер вже справжній українець. Патріот.

Ваш блогер у реальності не є кимось видатним в плані науки. Можливо вас чіпляють його ставлення до історії в цілому. Наприклад той момент як він говорить про те що національні міфи не є достовірними. І всі такі в коментарях думають, що дізнались щось особливе.

Гляньте українського історика Ярослава Грицака. Він також розкаже ще більше про речі котрі не розповідають у шкільній програмі. Але у нього більш науково обгрунтовано, так як у нього є хороші досягнення у історії. Його вишиватники ненавидять(він зачіпав деякі національні міфи і робив історичні припущення співіснування з росіянами), тому це дає шанс що зайде.

Має він чітку набутилену позицію, бере гроші в русні через русняву платформу донатів.

А що поганого, що кацапи донатять йому на гаманець, а він донатить на ЗСУ, або навіть просто їх витрачає в Україні на харчі ?

В нього проукраїнська позиція, кацапи роздовбали йому хату.

А ось ті хто фронт плагінчиком підтримує, оце дійсно якась рагульна позиція. Бо кацапам вже давно відключили монетизацію з ютуба.

Де подивитись відео, де він каже про свою позицію?

Є кілька роликів, ось відео з аркою Дружби народів з Києва
youtu.be/...​DfcPU?si=q4o2c9TqmGwUsnbn

Другий ролик, там де він розповідає скільки його друзів в ЗСУ вже вбито і як ракета потрапила йому в дім і він все лишив, а також розповідає чому поки не мобілізувався в ЗСУ.

А що плагіномани розповідають, як крашче втікти в канаду щоб ще дужче любити Україну ?

youtu.be/...​QHdsk?si=N1am1f7rM8vuOUhT

Ну такоє, він несе якусь постну нейтральну фігню. Ще один блогер внєпалітікі.

Значить будемо слухати блогера «внєпалітікі», бо канадський марк вже піднадоїв.

А от про відео якогось чувака з Канади взагалі не зрозумів. Причому тут той канал?

Как с тобой связаться? В личку написать как то можно или мессенджер? Я у себя личку открыл если что.

Михаил, стукните мне в личку, пожалуйста. Правда важный вопрос.

Де побачити його звіти про донати на ЗСУ?

Поюзав пів-доби і видалив нафіг.
Додав канал в білий список — а воно все одно сидить сотні комментів репортить.
Тому там бан схопить не канал, а я з таким раскладом.

воно не вміє репортити коментарі

Ну я хз, 90% стали сірими під відео

Пане Олег, за коментарі і разклад не переймайтесь. Коментарі просто затіняються, програма робить їх менш видимими.

Розширення — супер! Дякую за пророблену роботу! люблю дивитись, як ті відео горять)

Щодо заголовків: вони по-моєму локалізовуються чи то у всіх, чи то у половини.
Стояла англійська локаль, все ок, але помітив що всякі «Голос Країни» жоско транслейтили свої заголовки на англійську. Переключив на українську локаль — стали нормальними.

Білий список то добре, бо мінімум 1 канал туди закину — @CherdakLA. Хоч і росіянин, але живе в США хз скільки років і робить класні проекти з тачками, я хз де схожий контент навіть на англійській знайти. Доречі друг у нього Сергій — наш українець, по-моєму з Одесси, теж живе там багато років.

Ідея супер, я знайшов користь для себе у цьому плагіні в тому, що це допомагає перейти повністю на англомовний контент, а для мене, як для людини, яка активно вивчає англійську мову та немає часу чистити сидіти ютуб- must have. Але знайшов одразу багу, після першого разу додавання каналу до білого списку більше ця функція не працює і кнопка не клікабельна.

Дякую за відгук.
Можете детальніше розповісти про банк, будь ласка. Яка саме кнопка не клікабельна?

Саме кнопочка + при додаваннi нового каналу. Перезавантаження браузеру допомогло. Юзаю Firefox.

Дякую, спробую відтворити та виправити

Знахідка була свого часу! А то за*бався вручну приховувати. Рік вже юзаю!

Дякую, радий, що сподобалося!

Як буде можливість, розкажіть друзям, допоможіть з поширенням.

Ідея справді дуже крута, от якби можна було запустити десь у фоні і воно непомітно для користувача видаляло відео/канали (сумніваюсь, що можливо, хіба колупатись з ютуб апішкою і напряму бавитися з датасетами по активній сесії користувача). Можна ще залити для edge, там різниця буде лише один рядок в маніфесті (можливо мінімальна уніфікація, якщо є щось сиромудре в коді).

Дякую, кажуть, що на Едж і так стає. Та залити до них на платформу — гарна ідея.

Не зрозумів вашу ідею про фонову роботу?
(Можна забрати весь візуальний ефект стопРУ і для користувача все буде непомітно. Та так не цікаво)

Чи чули ви про проєкт «Маніфест»? Він збирає перелік українських ютуб-каналів із великою кількістю інформації про канали. У них величезний список каналів, здається до десятка тисяч доходить цифра. Якщо вам вдасться з ними запартнеритись, то у вас вийде гарно відсіювати false entries «російських» відео, які насправді українські.

false entries

Як показали приклади нижче типу slivkishow, vanzai ці блогери націлені повністю на російську аудиторію. У другого навіть ціни в рублях на відосах. Які ж вони Українські?
Ще приклади будуть?

Так я не говорю про ці канали, їх і нема в Маніфесті. Автор в статті згадав про випадки, коли по його фільтру блокувалися випадково українські канали. Він явно не мав на увазі українські канали, які ведуть ютуб російською.

Дякую, в загальному це гарна ідея.
Випадки видалення укр відео зазвичай зв’язані з тим, що автори роблять заголовки російською. Це рідкі випадки в адекватних каналах.

А если украинец ведет канал на русском, локация: Украина, тайтл/дескрипшн на русском, такие видео тоже удаляются?

Ставив батькам нещодавно і ніяк не зміг знайти, як прибрати додаткові анімації та іконки. Хотів, щоб просто тихо видаляло відео зі сторінки, не перетворюючи її на карнавал.

Думаю цю фічу дійсно потрібно

Була така фіча, та нею мало користувались. В результаті уніфікував, щоб простіший продукт був і легше тестити)

А чому вам анімація заважає? Це спочатку її часто видно, бо багато відео, а за декілька днів-тижнів — це досить рідка подія

1. суб’єктивна причина — воно виглядає жахливо. Той випадок, коли помітно, що дизайном займався розробник 🙂
2. об’їктивні причини — неможливо поставити так, шоб працювало непомітно (наприклад, батькам), а також сильно навантажує слабкий комп’ютер, і це дуже помітно (наприклад, у батьків)

За плагін велике дякую. Дивитись як воно працює з самого початку дуже приємно 😁

дуже даремно. Нею користувались мало, тому що ніхто про неї не знав. Ставили додаток, а по дефолту там інші налаштування. Так і взагалі робити висновки на невеликій аудиторії це нелогічно. Я видалив додаток через відсутність чієї фічі. І усі мої знайомі також говорили, що має сенс лише видалення зі сторінки

Дякую за відгук,
що ви маєте на увазі під?

що має сенс лише видалення зі сторінки

наприклад, на сторінці пошуку, щоб російські відео були фізично видалені з HTML. Дуже часто російських відео у результатах пошуку більше половини і просте затемнення абсолютно не рятує ситуацію.
Колись це уже згадували під першою статтею на ДОУ. Але я так і не дочекався цієї фічі

Не пам’ятаю де дізнався про цей плагін, але дуже вдячний що він є, і всім рекомендую

Дякую, радий, що сподобалося!

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

на відео з прикладом роботи ваша программа заблокувала 2 українські канали :/

Дякую за пильність, про які саме канали ви говоримо?

Це два руснявих канали, не дивлячись на те шо автори з України, але знімають контент для русні і всираються аж шоб не втратити русняву аудіторію.

Там в них назви обох роликів були російською, тож все вірно. Для алгоритмів youtube — це російськомовні канали. А з якої країни їх там ведуть та наповнюють контентом — то все вже особливого значення не має.

vanzai

Там на каналі навіть ціни у рублях.
А у Slivkishow є телеграм канал. Спробував щось знайти там про війну бо це все ж таки телега і громадську свою позицію автор мав висловити. Ну таке — типовий хороший русский «я против войны» та інше.

То смердюча русня. Я досі дивуюсь як деякі канали з України з подпісотой >1лям розважають русню і мовчать собі про війну, типу вони внє палітікі.

грошики не пахнуть, альтернатива це пиляти англомовний контент, бо не всі хочуть втрачати шалений дохід, до якого так звик

Грошики не пахнуть це коли слоти для онлайн казино пилити, а не до ворога загравати.

я б взагалі онлайн казино прирівняв до роботи на ворога.

Utopia Show ще такий приклад. Автор із Харкова, але як почалось вторгнення і його з місто бомбили — він зробив відео типу «не все так однозначно» і продовжує розважати русню.

Правду сказано, що нам страшніше українські гниди.

А як ви знаєте, шо вони українські? Контент вони роблять московитською.
Жоден з двох каналів не зробив відео про війну.
А slivkishow ведуть сторінку вконтакті — vk.com/slivkishow
Адін народ, какая разніца і внє палітікі.

Ти диви, реально шось було. Я би в житті не вгадав, шо іконка з котиком на аватарці — це відео про війну :)
І потім обидва канали повернулись до того ж, шо робили до війни — заробляти гроші на контенті для московії. Це схожа історія на Ані Лорак чи Анатолій Тимощук.

Ось вам для прикладу покажу яке відео зробив після війни російськомовний блогер з Харкова
www.youtube.com/watch?v=yk_taIb2T3s

Мені здається ви не розумієте для чого створений цей плагін.
Українцям якось треба вийти з медіа-простору московії. І українцям потрібно підтримувати переглядами україномовний продукт, щоб канали могли заробляти на україномовному контенті.
Якшо ви далі хочете споживати контент на мові московії, то думаю, шо цей плагін не для вас.

Місія розширення — це дозволити користувачу мати можливість позбутись відео російською мовою. Тому, на мій погляд, це норм видаляти такі відео. Інші відео цих авторів, українською мовою будуть проігноровані програмою.

Дуже класне розширення, дякую за пророблену роботу

Дякую за відгук, радий, що сподобалося!

Підписатись на коментарі