Питання для подкасту Engineer to Manager x Soft Skills Engineering (грудень 2023)
Вітаю, товариство!
На початку наступного тижня (5 грудня 2023) у нас планується новий запис подкасту Engineer to Manager. Це буде особливий випуск, адже в гостях будуть ведучі подкасту Soft Skills Engineering. Маємо чудову можливість отримати відповіді на професійні питання від експертів у галузі. І якщо ви ще не слухали хоча б один з цих подкастів, то саме час 😇
Так от, як ви всі знаєте, engineering management — це не тільки технічні аспекти, а й управлінські навички, комунікація та багато іншого. Я хочу, щоб цей подкаст був корисним та інформативним для слухачів.
Отже, я звертаюся до вас, нашої чудової DOU спільноти, з проханням поділитися вашими запитаннями, які ви хотіли б поставити учасникам подкасту. Це може бути що завгодно, від управлінських підходів до впровадження технологій, від культури команд до стратегічного планування.
Буду вдячний за ваші ідеї та запитання у коментарях!
Дякую!
P.S. Пост згенерований ChatGPT та з любовʼю відредагований вручну.
8 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівПро який менеджмент мы говоримо? Account/Delivery Manager в аутсорсі або Engineering Manager?
про Engineering Management
Відміність розвитку як менеджера у продукті та аутсорсі
Намагаюся зрозуміти як американцям задати це питання 🤔
Тоді можливо краще про масштаб? Типу early-stage стартап / велика компанія. Бо здається прям різний шлях розвитку
оце можна 🙃
На які T-shaped skills потрібно звернути увагу розробнику який стає менеджером?
Як часто (регулярно) ви анонімно питаєте в членів команди та колективу:
— про суттєві проблеми та труднощі в щоденній діяльності;
— про технічні помилки та недоліки в бізнесі;
— про бачення ринку, клієнтів та бізнес-трендів.
Чи публікуєте результати таких опитувань? Чи мають вони реальний ефект на бізнес-процеси (які успіхи або фейли)?
Чи проводите ви незалежний (умовний) внутрішній аудит у випадку тривалих внутрішніх проблем всередині команди? Якщо так, то як це відбувається та до чого призводить?