Публічна співбесіда React Middle | Анастасія Гордєєва

💡 Усі статті, обговорення, новини про Front-end — в одному місці. Приєднуйтесь до Front-end спільноти!

Мої вітання, спільното! Запрошую вас переглянути запис учорашньої публічної онлайн співбесіди на моєму ютуб каналі «Сергій Бабіч та Дивовижний світ веброзробки».

Разом з Анастасією Гордєєвою ми спробували змоделювати співбесіду рівня Middle таким чином, щоб охопити різні області експертизи. На початку поговорили щодо теоретичних питань, однак з ухилом на досвід практичного використання, далі зосередились на досвіді роботи в команді та на проєкті, а завершили невеличкою задачею з системного дизайну.

Чи вийшло у нас? На мою думку — абсолютно! А вам пропоную передивитися та переконатися самим. До речі, до 9:00 4 грудня ше є нагода взяти участь в розіграші від партнера етеру, відповівши на просте «Питання від партнера». Деталі — де5сь приблизно посередині запису ;).

Також етер супроводжувався візуальними спецефектами, наприклад зникненням мене з кадру через розряджену батарею камери.

А фідбек на співбесіду цього разу давав Роман Савіцький з компанії Infopulse. Перераховувати його посади не буду, о тексту вийде більше, самого допису.

Приємного перегляду!

P.S. Буду надзвичайно вдячний за ваші підписки, вподобайки та коментарі.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі