Публічна співбесіда React Middle | Анастасія Гордєєва
Мої вітання, спільното! Запрошую вас переглянути запис учорашньої публічної онлайн співбесіди на моєму ютуб каналі «Сергій Бабіч та Дивовижний світ веброзробки».
Разом з Анастасією Гордєєвою ми спробували змоделювати співбесіду рівня Middle таким чином, щоб охопити різні області експертизи. На початку поговорили щодо теоретичних питань, однак з ухилом на досвід практичного використання, далі зосередились на досвіді роботи в команді та на проєкті, а завершили невеличкою задачею з системного дизайну.
Чи вийшло у нас? На мою думку — абсолютно! А вам пропоную передивитися та переконатися самим. До речі, до 9:00 4 грудня ше є нагода взяти участь в розіграші від партнера етеру, відповівши на просте «Питання від партнера». Деталі — де5сь приблизно посередині запису ;).
Також етер супроводжувався візуальними спецефектами, наприклад зникненням мене з кадру через розряджену батарею камери.
А фідбек на співбесіду цього разу давав Роман Савіцький з компанії Infopulse. Перераховувати його посади не буду, о тексту вийде більше, самого допису.
P.S. Буду надзвичайно вдячний за ваші підписки, вподобайки та коментарі.
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів