Де вчити англійську?

Друзі, порадьте школу англійської з індивідуальними онлайн уроками. Цікавлять насамперед україномовні викладачі

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Розмовна та письмова практика принесуть користь лише в тому випадку, коли всі помилки будуть виправлятись або освіченим нейтівом, або хоча б людиною з англійською філологічною освітою. В протилежному випадку то буде просто закріплення та укорінення помилок, які потім іще доведеться довго виправляти.
Якщо нема змоги працювати з хорошим викладачем, то можна спробувати пропрацювати підручник для вчителів (а не посібник для слухачів мовної школи), постійно читати складні тексти, розбирати контексти вживання кожного слова та шукати пояснення на стекексчейнджі ell.stackexchange.com

Найбільший якісний і кількісний крок у вивченні англійської я отримав тоді, коли виникла безспосередня необхідність писати листи, документацію та, як не дивно, коменти в коді.

У мене тоді був дуууже дотошний тімлід який витріпав мені всі нерви за те, що завертав коміт бо в коментарях в коді могла бути не там кома чи описка.
Про дотримання код-стайлу і говорити нема чого.
Дуже екстримально-нервовий досвід який, тим не менше, дуже мене качнув як розробника так і з англійською.

При вивченні мови головне її активне використання, решта, включаючи препода та всі новомодні методики, побічне.
Під активним використанням я маю на увазі не дивитися серіали із субтитрами і думати, що ти вчишся, а активно писати й говорити.

А потім на дев.уа або на хайлоад.тудей вийде стаття — ’де айтівцю вчити английську’ або щось таке ’де айтівці рекомендують вчити английську’.

А я грав в World of Warcraft...

Якій у вас рівень? Україномовних викладачів можно знайти на parta.ua

В тік ток подивись. Там кожен другий викладач англійської.

Тут потрібно шукати викладача, який підійде саме вам, адже, в одній школі працює багато абсолютно різних людей — хтось з них вам підійде, а хтось категорично не сподобається.
Я давно навчаюсь в EnglishDom, але перша викладачка мені не сподобалась — весь урок провела тупо по платформі, ні шагу в сторону, ніякого креативу. Я одразу ж попросила її поміняти. З другою мені вже пощастило, і займаємося з нею уже, мабуть, четвертий рік. Також паралельно займаюсь з іншим викладачем в школі Business English, уроки оплачує компанія — хлопець, наче, й непоганий, але власні гроші я б за ці уроки не платила, не в захваті.
Тобто, вам потрібно розуміти, що саме ви хочете від уроків і шукати людину, з якою вам буде комфортно займатись.

1)

EnglishDom

+1

2)

Business English
але власні гроші я б за ці уроки не платила, не в захваті

+1

В дружини негативний досвід з ними, почала через платформу працювати з двома викладачами яких реджектнула через некомпетентність. Підібрали третю викладачку яка виявилася із ... Казані.

Наскільки мені відомо, школа співпрацює з викладачами через ФОП. Не зовсім зрозуміло, як вони її оформили тоді, як платять за її роботу.

Як я зрозумів, вони працюють на пострадянському просторі, та викладачка може і ФОП, але співпрацює з юридичною особою там. Це було перед самою війною. Як зараз не знаю.

Мені моя викладачка сказала, що з початком повномасштабної війни школа відмовилась від усіх студентів з рашки — припинили займатися навіть з тими, хто прийшов раніше. Сподіваюсь, що з викладачами така ж ситуація.

Підписатись на коментарі