Чи є альтернативні платіжні системи Payoneer для роботи на Upwork

Всім привіт! Планую спробувати працювати на апворку. Знаю що там можна підключити пайонір і отримувати оплату на той же приват. Але можливо є кращі варіанти за нього? Чи все-таки краще вибрати пайонір і незаморочуватися?

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Найкращий варіант — це отримувати виплати на валютний рахунок ФОП. З Upwork це легко робиться, вказуєте свої реквізити для виплати. Сплачуєте податок 5% на 3 групі ФОП і не маєте проблем з податковою в майбутньому.

Якщо ж принципово хочете отримувати в обхід оплати податків та у валюті без обов’язкового продажу у гривні (як це зараз у всіх ФОПах), то можете використовувати Wise... Також можливо Upwork може виводити напряму на фізичну валютну карту Привата чи Моно, без прокладок типу Пайонір/Wise, бо принцип той самий — вказуєте IBAN для платежів, як і у випадку ФОП. Але це треба тестувати. Питання лише можуть виникнути у податкової, щодо природи цих грошей. Ну а там, якщо «зловлять», то заднім числом прийдеться платити щось типу 18% податків з них.

Я ФОП, буду на фопівський рахунок закидати. Дякую!

Це найкращий варіант! :) UPD ахах я саме з цього і почала свій коментар) ну бо дійсно))

Підкажіть будь ласка, а якщо спочатку дохід з біржі буде невеликий і в перспективі складно передбачити майбутній дохід, наприклад 100 $ на місяць? Бувають ситуації, коли нічого не заробив. Який вид діяльності можна оформити за мінімального доходу. Хотілося б виводити одразу на рахунок у банку. А при оформленні ФОП я відраховуватиму половину свого доходу в кращому випадку (Єдиний налог — 5% та ЄСВ — 22%). ЄСВ сплачуватиметься незалежно від доходу щомісяця.

Підписатись на коментарі