Допоможіть джуніору розібратися з «дорослим» проєктом на мікросервісах

💡 Усі статті, обговорення, новини для початківців — в одному місці. Приєднуйтесь до Junior спільноти!

Привіт!

Я початківець в back end розробці на Java + Spring.

До сих пір мав справу тільки з досить примітивними проектами монолітами від ± таких самих початківців як я.

Дуже хотів би спробувати розібратися з якимось «дорослим» проектом комерційного рівня на мікросервісах, зі складною бізнес логікою в сервісах, з брокерами повідомлень, з правильними тестами і т. д.

Чи хось з тутешніх досвідчених розробників має такий пет проект, або може знаєте де є такий проект з відкритим репо і можете дати лінк?

P. S.: гуглити звісно пробував, але нажаль безрезультативно

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Дуже малоймовірно, що хтось має пет-проект на мікросервісах з міжсервісною комунікацією на брокері повідомлень. Шлях більшості систем починається з монолітна (а особливо якщо це пет-проект), бо так тупо швидше і простіше. Тому це і не гуглиться🤌
Тому порад кілька:
— шукати і дивитися всі можливі доповіді з конференцій по мікросервісним рішенням
— знайти проект/продукт з мікросервісним підходом (знаю, зараз це не так щоб дуже легко)
— знайти ментора (це скоріше за все буде за гроші), який без порушень NDA зможе розказати про архітектурні рішення і підходи.

Дякую за ідею з доповідями, зверну увагу.

Підписатись на коментарі