Про «Стріткод», уроки незламності та ваш користувацький досвід
Привіт, друзі! Мене звати Наталя, і мені потрібний ваш користувацький досвід:) Але все по порядку.
Я колишня програмістка (якщо бувають колишні..), і торік на мене «звалилася» ідея «історії на кожному кроці», яка вже трансформувалася у проєкт «Стріткод» — про імена в назвах вулиць. Якщо ви з Києва, то могли бачити наші таблички (стріткоди) на вулицях Грушевського, Стуса, Коновальця, Примаченко. А ще — на вулицях імені сучасних героїв: Роми Ратушного, Юлі Здановської, Саші Махова, Паші Лі. Всю Україну ще не застріткодили, але до того йде:)
З таблички ви можете перейти на сайт і дізнатися більше про постать, на чию честь названа ця вулиця. Сайт тестовий (beta), ми запустили його у вересні разом зі студентами SoftServe Академії та волонтерами програми OpenTech. Наразі працюємо над покращенням UX, тому буду дуже вдячна за ваш фідбек тут.
Щоб не загубити нашу молоду, але амбітну й перспективну ініціативу, підписуйтеся в соцмережах: Instagram | Facebook. Підтримуйте нас репостами, добрим словом і донатом:) До речі, про останнє..
Недавно ми запустили симпатичний збір на свій перший освітній проєкт — створення навчальних матеріалів для проведення «Уроків Незламності» в українських школах. За результатами збору плануємо написати про 10 видатних українців і підготувати презентацію й тести для шкіл. Якщо у вас є можливість підтримати нас інформаційно або комфортним донатом, буду дуже вдячна — тисніть велику кнопку «Підтримати» тут.
Раптом у вас виникнуть ідеї, пропозиції, зауваження, діліться, будь ласка, це допоможе нам стати кращими: [email protected]
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів