Слідкуєте за Маском та його новою іграшкою Твіттером?
В мене на уроці інгліша розвернулася дискусія. Вчителька налаштована проти Маска, вважає його дуже селфіш і взагалі, що карма має його за це покарати і викинути на помойку життя, що він має збанкрутувати.
Як на мене, дійсно, в нього є недоліки, особливості, але, можливо, саме ці особливості і допомагають йому досягати вершин? Працював над створенням платіжної системи, зараз один із небагатьох, хто може монетизувати науку.
Ще одна дискусія з вчителькою спалахнула про те, що вона вважає, що науковці мають просити донати, і що суспільство і бізнес мають донатити на дослідження, а я кажу, що всі отримують, скільки заслуговують і якщо дослідження вигідне, то воно і отримає прибуток, як це робить Маск. Власне почалося з цього, вона виразила потім хейт до Маска, потім сказала, типу, не дай бох йому стати ще й політиком. А я кажу, навпаки, такі люди, котрі управляють корпораціями, мають більше шансів на успішне управління країною, ніж просто політики з університету, які просто гарно вчилися.
На її думку, бізнесмени, селфіш, всі з неправильною картиною світу. Короче, ми з нею як дві протилежності. Ну то таке. Після цих дискусій, я почала гуглити, що там і як зараз Маск, як його Твіттер, можливо в чомусь вона і права, те що влада і успіх міг його характер зробити занадто самовпевненним і нарцисичним, і що це може йому заважати адекватно вести нові проєкти, і що це може потопити Твіттер.
Хоча, можливо, Твіттер потопить не селфіш Маск, а просто такий ринок, це уходить в минуле, як фотоплівки і газети і при чому тут характер Маска. Ні до чого тут його характер. Але буде цікаво, якщо йому вдасться переосмислити соц. мережу і вивести її на новий рівень.
Найкращі коментарі пропустити