Додаткова інформація для WISE

Живу в Італії, отримую на WISE зарплату як контрактор. Просить

We need more information to keep your account working.
Because of local regulations in the EU, we’re required by law to collect some additional information from you.
А ні то заблокує рахунок.
Вислав податкову декларацію за 2022 рік, не достатньо їм, вислав контракт зі всіма даними теж не підходить.
Що вони хочуть, можливо хтось стикався з таким?
👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Вислав їм всі інвойси і все від бухгалтера що мав. Ні привіта, ні відповіді.
8 грудня пройшло, коли грозилися заблокувати рахунок, рахунок досі працює, правда я все виві під 0. І що тепер, вони відстали? Чи вони чекають як я щось туди перешлю і вони заморозять відразу?

Документи запитував якось вайз, але тоді в додатку, або веб інтерфейсі з’являлась жовта плашка, і пропонувались варіанти — декларація, контракт, інвойси+виписка і т д. Якщо просто повідомлення на імейл, можна перепитати в підтримки, є українська в переліку.

Живу в Італії, отримую на WISE зарплату як контрактор.

Ви змінювали адресу на італійську — в налаштуваннях свого рахунку?
Можливо вони бачуть розбіжності — згідно IP адреси та заявленного резидентства.

Я зробив екаунт вже будучи 5 років в Італії.

Я зробив екаунт вже будучи 5 років в Італії.

Тобто адреса і, відповідно, резидентство вказано — італійське, а документи — українського ФОП?
Якщо саме так, то вони очікують документи з італійської податкової.

я ніколи і не мав українського ФОПа тільки італійський

шось я сумніваюсь шо вони хочуть якусь додаткову інфу але не кажуть яку :)
там автоматична система верифікації на основі правил, а не chatgpt якому ти грузиш все підряд, а він вирішує підходить чи ні

спробуйте і веб і мобільну версію може бага якась і не світиться список документів які треба.

Це точно запит такий прямо від Wise, чи від зімбабвійського принца? Якщо вони щось хочуть, мають писати конкретно, що саме, і писати в додатку.

«Все» — це що саме? Невже тільки два рядки з топіка?

Ось повна інфа по моєму випадку
Freelancer
You can upload the following documents:
latest tax return document (from an official authority) for income earned
latest statement/certificate of earnings from a freelancing platform

Independent Contractor
You can upload the following documents:
latest tax return document (from official authority) for income earned
service agreement contract signed within the last 12 months, showing the pay period and total amount (we cannot accept agreements that only show the hourly wage)

Все це я вислав, не підходить.

З яким поясненням не підходить?

We need more information to keep your account working.
Because of local regulations in the EU, we’re required by law to collect some additional information from you.

Якщо в додатку ніде не світиться перелік pending документів, то тоді треба звʼязатися з їхньою підтримкою.

Мені довелось вислати податкову декларацію за 2022, виписку з рахунку, контракт попередній, контракт поточний, останні інвойси, і тоді аж доки підійшли.

Підписатись на коментарі