Що написати на Laravel та VueJS 3?
Добрий день! я до цього десь років 6 працював с WordPress.
Цього року знайомий запропонував працювати над проєкт на Laravel VueJS inertia, до цього була тільки теорія роботи з цими технологіями.
Проєкт закінчився 2 місяці назад, але мені так сподобалось працювати з ними це не WordPress.
І хочу попрактикуватися на цих технологіях ще, може згодом мене візьмуть до компанії.
Але щось придумати написати не виходить (( можливо ви підкажете.
Я хотів для практики зробити блог (вивантажувати його не буду тому, що немає можливості купити VPS, а на хостингу немає npm).
Я використовуватиму такі технології
— Tailwind CSS просто буду з голови верстати.
— inertia або livewire? про inertia я якось користувався, а ось livewire не разу...
Можливо ви підкажете щось цікаве та корисне
10 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівВідповім дуже вчасно, може комусь буде корисно)
1. Livewire не рекомендую використовувати якщо вам важлива швидкість і повний контроль
2. Inertia та livewire порівняти дуже складно бо в них різне призначення, inertia для зручного обміну даними з беком (в прикладі з laravel) + ssr, livewire надає рішення для більш зручного створення компонентів
3. TailwindCSS — це норм тема
4. Над чим варто подумати — це nuxt або inertia
5. Сервер це має бути типу Google Cloud або Hetzner. GC — надає бонуси, у Hetzner за пару евро можна взяти мінімальний клауд. Можна взагалі безкоштовний сервер з мінімальним обсягом ресурсів знайти.
6. Проєкти: блог, магазин, сайт відгуків/дошки оголошень. Це базово і при норм реалізації буде достатньо для портфоліо, інше по бажанню
Чат, форум, доску объявлений.. что-то простое
Є проста ідея, яка буде корисна для спільноти DOU, пишіть в особисті, все розповім
Якщо зацікавитесь й почнете робити то витрати на VPS компенсую
demo. laraclassifier.com . Дошка оголошень як ідея. На кодеканйон продажів на чверть мільйона.
6 баксів десь буде коштувати в місяць, і домен з ssl за3-4 можна взяти.
Киньте посcилання на такий VPS
Впс можна подивитися на zomro, домен на tld-list, ssl може бути безкоштовним
www.namecheap.com/hosting/vps
Подивись на це
render.com/pricing
Краще взяти на гіті популярний проект і пофіксувати баги — так буде і досвіду більше і показати що