Що написати на Laravel та VueJS 3?

💡 Усі статті, обговорення, новини для початківців — в одному місці. Приєднуйтесь до Junior спільноти!

Добрий день! я до цього десь років 6 працював с WordPress.
Цього року знайомий запропонував працювати над проєкт на Laravel VueJS inertia, до цього була тільки теорія роботи з цими технологіями.

Проєкт закінчився 2 місяці назад, але мені так сподобалось працювати з ними це не WordPress.
І хочу попрактикуватися на цих технологіях ще, може згодом мене візьмуть до компанії.
Але щось придумати написати не виходить (( можливо ви підкажете.

Я хотів для практики зробити блог (вивантажувати його не буду тому, що немає можливості купити VPS, а на хостингу немає npm).
Я використовуватиму такі технології
— Tailwind CSS просто буду з голови верстати.
— inertia або livewire? про inertia я якось користувався, а ось livewire не разу...
Можливо ви підкажете щось цікаве та корисне

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Відповім дуже вчасно, може комусь буде корисно)
1. Livewire не рекомендую використовувати якщо вам важлива швидкість і повний контроль
2. Inertia та livewire порівняти дуже складно бо в них різне призначення, inertia для зручного обміну даними з беком (в прикладі з laravel) + ssr, livewire надає рішення для більш зручного створення компонентів
3. TailwindCSS — це норм тема
4. Над чим варто подумати — це nuxt або inertia
5. Сервер це має бути типу Google Cloud або Hetzner. GC — надає бонуси, у Hetzner за пару евро можна взяти мінімальний клауд. Можна взагалі безкоштовний сервер з мінімальним обсягом ресурсів знайти.
6. Проєкти: блог, магазин, сайт відгуків/дошки оголошень. Це базово і при норм реалізації буде достатньо для портфоліо, інше по бажанню

Чат, форум, доску объявлений.. что-то простое

Є проста ідея, яка буде корисна для спільноти DOU, пишіть в особисті, все розповім

Якщо зацікавитесь й почнете робити то витрати на VPS компенсую

demo. laraclassifier.com . Дошка оголошень як ідея. На кодеканйон продажів на чверть мільйона.

немає можливості купити VPS

6 баксів десь буде коштувати в місяць, і домен з ssl за 3-4 можна взяти.

Впс можна подивитися на zomro, домен на tld-list, ssl може бути безкоштовним

Краще взяти на гіті популярний проект і пофіксувати баги — так буде і досвіду більше і показати що

Підписатись на коментарі