Українські медичні компанії у вигляді конструкторів Lego. Експеримент з ШІ
Всім привіт. Мене звати Вікторія Гончаренко і зараз я працюю PR менеджеркою в медичній лабораторії Ескулаб. Мабуть, ви спитаєте, що я роблю на технічному форумі коли у заголовку статті із технологічного лише слово «ШІ».
Зараз поясню, я експериментую з ChatGpt і вчора згенерувала зображення українських медичних компаній у вигляді конструкторів Lego. Зокрема це будівлі: Міністерства охорони здоров’я України, НДСЛ Охматдит, мережі клінік Добробут, мережі лабораторій Ескулаб, ортопедичної клініки Superhumans Center, медичного центру Лелека, клініки Медіком, мережі Аптека Доброго Дня і ще кілька.
Виявилось, що згенерувати картинку за допомогою ШІ доволі складно. Навіть маючи конкретний опис, модель може видавати не релевантний результат та створювати не повністю реалістичні картинки, які містять помилки. Створення 8 зображень у стилі Lego за допомогою нейромережі DALL-E 3 у платній версії ChatGPT зайняло у мене близько 3 годин. Кириличні назви ШІ не зміг згенерувати, іноді він не впізнавав деякі літери. Навіть латинкою у деяких назвах вийшли помилки.
Ось кілька прикладів зображень, які я створила:
Згенеровані зображення, наразі лише витвір фантазії нейромережі, однак я вважаю, що вони мають потенціал стати класним інструментом для популяризації STEM-освіти в Україні.
Поділіться своїм досвідом роботи з ChatGpt для генерування зображень.
P.S. я знаю про Midjorney і Stable Diffusion, які дійсно будуть кращі в генеруванні зображень, проте мене цікавить саме функціонал ChatGpt.
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів