Як продати валюту з ФОП рахунку найдорожче

Помітив, що у Приват24 бізнес курс долара завжди підіймається на наступний день, якщо поточного дня курс НБУ піднявся📈

І навпаки, якщо курс по НБУ сьогодні опустився, то валюту буде краще продати сьогодні, ніж чекати завтрашнього дня

Слідкувати за курсом НБУ😉💸

А які методи та підходи знаєте ви?

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Нуу можна просто почекати місяць — продаси дорожче )

Ще більше ідей і слідкувати за фінсовими новинами і лайфхаками можна в мене у тлг каналі t.me/pro_finances_ua/287

Перевожу на банк Клиринговый дом. Спред небольшой выходит на курсе

Так, теж роблю подібне, там дійсно найкращий курс і відкривається онлайн
Ще більше ідей і слідкувати за фінсовими новинами і лайфхаками можна в мене у тлг каналі t.me/pro_finances_ua/287

Открывает только тем кто дия.рабство установил на телефон и фейсом в дия.пидпис мотал

Окрiм депозита на 3 мic нiчого не знаю вигiдного. Якщо за 3 мic гривня не дуже дропнется, то знимаючи депозит можна купити ту саму суму доларiв ща була до обмiну $ — uah — депозит

Почекай пару місяці.
Буде інфляція
Продаси

Ще важливо може ьути зна маршрут і розклад бусикіа

А якщо кошти потрібні вже цього місяця?)

Роками робив так, коли контракт в євро був і був в УкрСібБанку — там на відрядження можна було кешем знімати :)

Лавочка прикрилась ще до повномасштабного вторгення і навряд чи колись знову відкриється :)

про зняття готівкової валюти на відрядження.

Робила минулого року, все працює.

Думаю краще не говорити, що ви вже закордоном, бо можуть бути нюанси, якщо хтось в майбутньому захоче провірити ваше відрядження (вірогідність правда мінімальна). Або ж можете уточнити ці деталі уже з банком, бухгалтером чи юристом.

Я за одну поїздку провернула пару кейсів:
1. Зняла готівкову валюту з бізнес рахунку в ПриватБанку в Україні під прораховану к-сть днів відрядження. Як виявилось якщо знімати готівкою є комісія, якщо не помиляюсь 3%, тому рахуйте що вигідніше.
2. Будучи у відряджені продовжила його, відповідно к-сть добових збільшилась, і я додаткові кошти зняла уже будучи закордоном у банкоматі з валютної бізнес картки (не картка ключ). Комісії у 3% від Привату у цьому випадку уже нема, але може бути комісія банкомату, тому я промоніторила в інеті які банкомати цієї комісії не мають в країні перебування.
3. Прийшлось повернутись раніше з відрядження, і залишились не використані добові кошти. Щоб не попасти на провірку штампів (вірогідність мінімальна) і к-сті днів в відряджені, я надлишкові кошти не знімала, а повернувшись в Україну перевела з валютної бізнес картки назад на валютний рахунок.

Відповідно, щоб вам зняти кошти закордоном, необхідно відкрити валютну бізнес картку, оформити документально відрядження і калькуляцію витрат і загрузити в Приват24Бізнес. Після погодження калькуляції банком ці кошти будуть переведені вам на валютну бізнес картку, а дальше зможете зняти закордоном.

При оформлені цієї всієї процедури мені прийшлось (збігати в банк до керівника відділення + поговорити з підтримкою) * на n разів, бо керівник відділення трохи не була вкурсі процедури і радила мені зовсім інший воркфлоу чим гаряча лінія. Тому тут можливо тре буде трохи заморочитись, у випадку, якщо поподете на когось хто з цим ще не стикався.

Будучи у відряджені продовжила його,

Як ФОП чи як найманий працівник?)

Як ФОП звісно. Все веду сама, у «відрядження» також себе сама відправила.

а це взагалі законно самого себе у відрядження відправляти?

Законно, я так зробила начитавшись історій на Доу за минулі роки + взяла консультацію юриста онлайн по цьому і суміжних питаннях

У меня с приватом не прокатило

у мене теж з першого разу не прокатило, тому прийшлось трохи позадовбувати гарячу лінію + керівника відділення + погуглити більше інфи. Але гаряча лінія виявилась більш проінформованою

Підписатись на коментарі