LobbyX: працює чи ні?

Добрий вечір,

підкажіть, ви чи може хтось із ваших знайомих, вже успішно знайшов своє призначення через LobbyX Army?

Пишу-пишу, поки що все як в трубу. Також моніторю, нічого нового не завилося, ні старого не закрилося.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
LobbyX: працює чи ні?

Не працює.

Також моніторю, нічого нового не завилося, ні старого не закрилося.

Вітаю!
Що ви маєте на увазі під цим твердженням, уточніть, будь ласка?

І так, у нас великі конкурси на ІТ вакансії (якщо ви саме на них подавались), тому може бути таке, що ваше резюме не проходить відбору із якихось причин. Якщо ви хочете уточнити конкретний статус по кожній своїй заявці, можете написати нашому менеджеру в тг: @ManagerLXArmy

«І так, у нас великі конкурси на ІТ вакансії», ага воно і видно що с початку 2022 не можете вибрати людей 🤣🤣🤣🤣. Мабуть кандидати малі хабарі дають або зовсім не дають.

На dou вже є куча статей про цей LobbyX, якщо коротко то це дно ще те та їхній механізм не працює так як вони заявляють.
Ось на днях попалась їхня одна вакансія, я ржав так що чуть не розірвало, вони обіцяли там такі золоті гори, ну це не описати, але я знаю все про той підрозділ, зразу все то що вони обіцяють можно множити на 0. Те що вони пишуть в описах, це так не працює.

Вітаю, пане Ярославе.

Чи можете конкретизувати, що саме не працює із того, що ми пишемо в описах вакансій?

Будемо вдячні також, якщо повідомите нам напряму (будь ласка, напишіть менеджеру в тг @ManagerLXArmy) про недоброчесні підрозділи. Ми цю інформацію перевіряємо і, в разі підтвердження, припиняємо співпрацю.

Не бачу сенсу цього робити, всерівно нічого не поміняється і там, і у вас, і в державі в загалом.

Шкода, що ви так вважаєте. Саме пасивність зупиняє зміни, які ви очікуєте

Це не пасивність, а факти які ви не бачите.

они обіцяли там такі золоті гори, ну це не описати, але я знаю все про той підрозділ, зразу все то що вони обіцяють можно множити на 0. Те що вони пишуть в описах, це так не працює.

Звучить як 90% вакансій в українській ІТ-чки.

Та то що вони пишуть, то українське IT нервово осторонь курить 🤣

Техінтерв’ю пройшов, застопорилось тільки на мобілізації.
Вже більше року, як любімчик Зе Сирський заборонив напряму мобілізувати по відношенню із якоїсь ВЧ, тож, треба мобілізуватись куди завгодно, а потім чекати, поки тебе витягнуть на ту посаду, на яку подавався.

Не дуже зручно та й не завжди працює. Якщо не повністю пригодний і не служив, це ще той квест мобілізуватись.

Якщо не повністю пригодний і не служив, це ще той квест мобілізуватись.

Попробуй в тренажерку сходить?

«Мужик! Ну ти в курсі, так?»

Пишу-пишу, поки що все як в трубу.

Ну ти ж мабуть не на вакансію штурмовика пишеш, еге ж?
Чи на штурмовика?
Навряд.

Теплі місця і в мирний час за хабарі діставались, що вже говорити про зараз.

Вакансії на IT-спеціальності виглядають як оголошення про відкриття вакансій на керівні посади держпідприємств.
Подавався через Lobbyx кілька разів, з нульовим результатом.
Більше подаватись не збираюсь.

Якщо вам не відповіли, почніть пошук особисто напряму з в/ч.

Підписатись на коментарі