Чи знаєте ви якісь якісні курси польської мови?
Вітання. Шукаю курси польської мови, тому що планую з часом переїжджати до Польщі. Буду радий будь яким варіантам, бо бачу, що Duolingo не дуже добре допомагає з цим :)
Дякую за увагу!
Вітання. Шукаю курси польської мови, тому що планую з часом переїжджати до Польщі. Буду радий будь яким варіантам, бо бачу, що Duolingo не дуже добре допомагає з цим :)
Дякую за увагу!
Дуже раджу дивитись телепередачі польською мовою з субтитрами перший час, потім побачите як без субтитрів легко піде) можна почати читати дитячі книжки також польською, вони досить легкі для розуміння тому легко піде, ну і спілкуватись з носіями також, практика найкраще навчання, отут в статті багато цікаво вичитала про вивчення польської мови — https://lifepoland.info/uk/yak-vyvchyty-polsku-movu/
Польські фільми без перекладу з польськими субтитрами. Польські газети. Польські пісні — в spotify можна одразу ж дивитися текст (для більшості пісень). Польські новини, але це для тих хто взагалі любить новини.
Перейти з доу на 4p — 4programmers.net
Врешті, регулярно затримуватися біля немережевого магазинчику в Польщі і просто спілкуватися з мешканцями (чудово працює для місцевості типу «село без сільради»).
Можу додати елементарне і, на жаль, чомусь зовсім неочевидне для багатьох, якщо не для більшості. Перестаньте споживати малоросійський контент від слова «взагалі» і знання польської прийде «само».
Проходила офлайн в 2015 в Польші, ми навчались по книзі Hura po polsku
І досить непогано. Рекомендую краще звернути увагу на групові заняття з норм вчителем хто реально живе в Польші, а не просто перекладач чи філолог. Ну і в невеликих групах легше набагато тренувати діалоги та ситуації ніж самостійно
Удачі вам у вивченні мови!
Платний варіант Дуолігво непоагно справляється із своєю задачею. За рік більш-менш норм спілкуюсь із чоловіком сестри — поляком.
Можу рекомендувати polskijazyk.pl, років 5 тому користувався. На цій платформі засвоїв базу, потім переключився на польськомовний контент і за рік вже нормально розмовляв. З перспективи часу ще додав би заняття з репетитором для корекції розмовної частини.
8 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів