Яка ідея Django сайту могла би вразити інтерв’юерів?

💡 Усі статті, обговорення, новини для початківців — в одному місці. Приєднуйтесь до Junior спільноти!

Доброго дня, ком’юніті!

Не маючи менторства, вирішив попросити поради у діючих спеціалістів.
Доповнюю своє портфоліо на позицію Трейні/Джуна, вже маю в портфоліо скрипт для обробки логістичних даних по оплатам авто с аукціонів США та розробив ТГ-бот для товариства Червоного Хреста України.

Я прагну продовжити цю тенденцію, розробляючи веб-сайт на Django, який не лише демонструє мої технічні навички, а й має соціальну або комерційну вагу.

Можливо, що моє питання виглядає наївно, проте, краще спробувати ніж не спробувати🤷‍♂️

Яка ідея Джанго сайту могла би вразити інтерв’юерів? Якщо хтось із Пайтонщіків читає цей топік, що би ви могли порекомендувати мені аби якісно виділитись саме в Джанго розробці?

P.S.:

Моя мета — створити платформу, яка допоможе біженцям. Мені важливо створити інструмент, який забезпечить доступ до необхідних ресурсів для людей, покинутих війною. Це може бути інформація про місця тимчасового проживання, послуги юридичної підтримки, або навіть розміщення волонтерів, готових допомогти. Якщо хтось із діючих професіоналів має бажання приєднатись — запрошую на коллаб :)

Дякую за увагу,
-Юрій Боровський

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Яка ідея Django сайту могла би вразити інтерв’юерів?

Якби я був інтерв’юером, то мене б реально вразило, якби трейні/джуніор сказав:
«Ось у мене є сайт, він приносить десь 100-200$ на місяць. По-перше, цього недостатньо для виживання, по-друге, я робив все сам, а хочеться попрацювати в команді. Як бачите, я вмію створювати комерційно успішні проєкти, хоч і невеликі, тому думаю я чудово впишуся у вашу команду»

Щодо ідей, я б зосередився на чомусь хайповому. Зараз це або АІ, або (через халвінг біткоїна у 2024) криптовалюта.

Це прозвучить цинічно, але гроші правлять світом. Тому обираючи між неприбутковим, але соціально корисним сайтом, чи тим, який приносить прибуток, але дає мінімальну соціальну користь, я б на місці автора обрав другий варіант, а не перший.

Моя мета — створити платформу, яка допоможе біженцям. Мені важливо створити інструмент, який забезпечить доступ до необхідних ресурсів для людей, покинутих війною

Це взагалі не відноситься до пайтону, джанги, або веб-програмування в цілому — це сфера суспільних відносин, та може частково бізнесу.
Можливо в ІТ-шників є ідеї відносно таких питань і хтосб щось порадить. Просто варто усвідомлювати сам факт — що питання джанги відносно властивостей платформи десь на 19-му місці, бо створити це можна різніми інструментами, а головне — вдмухнути життя в таку систему.
То, може тобі краще пошукати запити на щось подібне, от тільки де їх шукати не підкажу. Думаю Гугл знає

Підписатись на коментарі