Яким антивірусом користуються користувачі Windows: Eset або Microsoft Defender?

Цікаво, яким антивірусом користуються користувачі для Windows, зокрема, Eset Endpoint Security або Microsoft Defender. У мене зараз встановлений Eset Endpoint Security, ліцензію оплачує моя компанія, і недавно я подумав, можливо, він дуже навантажує систему, і простіше використовувати Microsoft Defender. Взагалі цікаво, яким антивірусом користуються інші користувачі? Що ви думаєте, чи варто залишитися на Eset Endpoint Security, чи перейти на Microsoft Defender?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Колись це був Аваст, хороший був антивірус.
Зараз це дефендер, бо справляєцця «з коробки».
Есет завжди був лайном.

ESET це російський софт. Користувався останні роки Bitdefender але він вже заманав своїм спамом навіть в платній версії, тому не рекомендую. Треба щось інше шукати.

ESET — це словацька компанія. До того ж не номінально словацька (як, наприклад, JetBrains номінально чеська), а реально словацька. Там усі засновники та більшість топ-менеджменту словаки. Та навіть жодного офісу на рашці немає та, здається, ніколи не було.

Підтверджую, бо стикався з ними по роботі. Це словацька компанія

Використовую Microsoft Defender на домашньому ПК вже років 4 і маю повне щастя. Не бачу сенсу купляти ESET. Якщо не ставити піратський софт, не качати торенти і не натискати на цицьки в пошті, то проблем не буде

Якщо не....

так а навіщо тоді ПК?)

Тобто за вашою логікою ПК лише для торентів і піратського софту?

А як ви визначаєте що проблем немає? Чую це регулярно від людей, але у мене щось немає такого рентгенівського зору, щоб зазирнути у всі процеси ОС та встановлених програм. Можете навчити як це робити?)

А як ви визначаєте що проблем немає?

Напевне якщо система працює стабільно, без збоїв, ніяка реклама і банери від сторонніх програм не зʼявляються раптово, навантаження процесора прямопропорційне запущеним процесам то і проблем немає?
Але не мені розкакувати QA як визначити коли проблем немає :)

не качати торенти

Ніколи не хапав вірусняк через торенти.
Флешки — так, дискети з класу інформатики — так, хдд від друзів з файлопомийками фоток музла і тд — так, а от торренти — ніколи.

есет наче норм, єдине що — реакція на кмс-піко, але всі знають як це хендлити)
а от дефендер нахапав одного разу майнерів і тому був замінений на есет

Просто MS Defender. ера встановлення антівірусів на пк, імхо, закінчилась на віндовс 7

На 10.
7ка хапала вірусню аж бігом без антивіруса.

Підписатись на коментарі