Дуже цікаво, але нічого не зрозуміло!
На мою думку потрібно активно попрацювати над презентабельним зразком.
Коли буде що показати — звератись до інвесторів.
А що відбувається в цій ніші за кордоном? Дослідження конкурентів також важливе, бо раптом хтось таке вже робить довше, краще, дешевше і т. д.
Над зразком попрацюю, тут згоден. Конкурентів немає, технологія моя, я ні в кого не взяв ідею а додумався сам, немає такого на ринку
Мені здається ніхто не розуміє наскільки ця технологія безцінна, якщо зібрати по ній гуманоїда, то це без перебільшення буде Detroit: Become Human
Українське IT (в особливості «сироварня») — це більшою мірою «формошльопи», а тому «продукт» сприймається на рівні Grammarly, Reface, Gitlab, Depositphotos, Restream тощо.
Український же product (типу Apple) значною мірою визнається на заході (Petcube), тоді як усередині (Ajax), якщо за ним не стоять загальнодоступні понти/пафос — не цікаво ні ринку, ні обивателю.
UPD: Власне, сам такий же, проте усе одно тяжію і потрохи окреслюю мрію про «гараж». І все більше дивлюся у бік саме embedded (електроніка, інженерія).
Вибачайте, але я не розумію що ви до мене намагаєтеся донести? Про що взагалі йде мова?
а як от мені зрозуміти, що ця технологія безцінна? Як на мене то технологія нанороботів з самоорганізацією набагато безцінніша.
Якщо ви про нанороботів яких запускають у тіло людини і вони нібито вилікують рак у майбутньому, тут згоден, технологія супер. А що до гуманоїдів, взяти наприклад тесло бота, ну це нікуди не годиться, Ілону вже потрібно на пенсію))
8 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів