4 з 10 рекрутерів обманюють кандидатів. Обговорюємо дослідження

За даними дослідження ResumeBuilder, 36% менеджерів обманюють кандидатів у процесі найму. Найчастіше — про обов’язки, розвиток та кар’єрні можливості.

Дослідження, проведене серед 1060 менеджерів з найму, показало, що найпоширенішими видами брехні, яку вони використовують, є:

• 40% менеджерів з найму брешуть кандидатам про зарплату, яку вони пропонують.
  • 38% менеджерів з найму брешуть кандидатам про розвиток кар’єри, яку вони пропонують.
  • 39% менеджерів з найму брешуть кандидатам про можливості зростання, які вони пропонують.

Натомість про зарплату рекрутери брешуть лише у 24% випадків.
Також дослідники з’ясували, що у 92% респондентів були обмануті кандидати, які прийняли офер.

Чи бували у вас кейси, коли вас обманювали на співбесіді й ви це виявляли після працевлаштування?

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Що треба знати кожному — «менеджер або рекрутер або піпл партнер не твій друг», цього буде достатньо для успішного життя.

На другий день мого працевлаштування я побачив вживу менеджера мого менеджера (індус)
Я якось на ейфорії не подивився в слаку в перший день.
Коли менеджер мого менеджера довів мого менеджера до інсульту, він став моїм менеджером.
Останні декілька місяців незабутні...

А ще я пукнув під час співбесіди. Перший раз в житті.
Цей знак від всесвіту теж якось пропустив...
Подумайте чого в мене такий нікнецм на доу

4 з 10 рекрутерів обманюють кандидатів

І тоді 6 з 10 кандидатів ведуть рекрутера на каву

Щоб що? Все ж розкриється на випробувальному терміні...

А брешуть рекрутери чи рекрутерки? а то зараз це дуже важливо

92% брешуть кандидатам 🤷🏻‍♂️

Не бачу проблеми, я їм теж навалюю який я мега крутий дев. Всі брешуть і це ок. Мені брешуть про зарплату — я брешу про роботу))

ну якщо маєте бажання працювати з брехунами та підтримувати цей цикл брехні, то проблем дійсно нема

Індуси ще більше брешуть
Їм релігія не забороняє

Індуси не брешуть, вони сприймають реальність скрізь призму індійських фільмів. Це паралельний всесвіт.

Якщо взяти науковий підхід.

Не можуть казати ні і провалять дедлайн

Working Effectively with Indians: 12 Things You Need To Know
www.linkedin.com/...​id&utm_campaign=share_via

на это уже не ведутся, кто прошел хоть пару шлюпок. Бонусы на то и бонусы, что хочу плачу, а хочу не плачу

101% про кар’єрне зростання , особливо в невеликих компаніях. Як тільки намічається зростання, або дуже прибуткові проекти — одразу з’являються родичі , знайомі знайомих боса у вигляді ефективних менеджерів.

хотілось би бачити зворотню статистику)

40% менеджерів з найму брешуть кандидатам про зарплату, яку вони пропонують... Натомість про зарплату рекрутери брешуть лише у 24% випадків.

Викликаю пояснювальну бригаду

ну там менеджери а там самі рекрутери)

А то схоже chat gpt переклад. В оригіналі бачу що 40 відсотків то про обов’язки.

Мабуть ті 40%, які брешуть про зарплату, роблять це лише у 24% випадків.

Підписатись на коментарі