Вибір екрану для ноутбука

Моя проблема полягає в тому, що екран мого ноутбука зійшов з дистанції, і я вирішив його замінити. Однак обираючи новий екран, я стикнувся з різними параметрами і вирішив звернутися за порадою до вас, експертів.

Ось кілька варіантів екранів, які я розглядаю:

1. Acer Aspire 1 A114-31-A14P:

Діагональ — 14″

Тип матриці — LED

Роздільна здатність — 1366×768

2. MSI Prestige 14 Evo:
Роздільна здатність: 2560×1600 (WQXGA)
Тип: IPS

3. Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9:
— Роздільна здатність: 1920×1200
— Тип: OLED

Чи має хтось із вас досвід у заміні екранів для цього ноутбука? Які параметри мені слід звертати увагу при виборі? Можливо, хтось може порекомендувати конкретний екран чи поділитися власним досвідом?

Чи можна взагалі ставити екран іншого ноута ?

Буду вдячний за будь-яку допомогу та поради! Якщо у когось є альтернативні пропозиції щодо екранів або конкретних моделей, будь ласка, дайте знати.

Дякую за увагу та за вашу допомогу!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Я перепрошую, але команді ДОУ бракувало двох попередніх топіків щоб нахер вирізати цього спамера?

хто *ля вибирає заміну дисплея даючи посилання на абсолютно РІЗНІ девайси?

в минулому топіку в нього був ideapad 3 15aba7 — там екран 15.6″, а тут самі 14″

для початку треба знати модель матриці, яка зараз стоїть у вашому ноуті. а далі уже підбирати аналог який буде підходити по кріпленям і протоколам. якща там якись стандартний lvds то буде купа аналогів

Вибір екрану для
ноутбука

В старі леново ставили новішу матрицю
А так екран ноутбука буде тойсамой або буде може вибір між тнс та іпс матрицями.

Інша справа монітор
Але про це не питали...

Вибір ноутбуку за критерієм встановленого екрану це третє питання

Якщо у вас немає досвіду заміни нотбучних екранів, то краще знайти майстра який мав справу з цім.

Я вибачаюсь, але всі ці екрани від різних ноутбуків. Є випадки, коли можна поставити екран від іншої моделі, але треба знати Вашу модель

Дійсно якесь дивне питання. Наче це зовнішні моніки, вибирай який хош.
Підозрюю автор — школяр

Підписатись на коментарі