Як вигідно конвертувати долари з ФОП рахунку на рахунок фізичної особи?

Доброго дня, спільното :)

Таке питання:
Як вигідно (з найменшою кількістю комісій) купувати собі долари на рахунок фізичної особи.
Маю дохід котрий я отримую в доларах на ФОП рахунок, ці долари я змушений як і всі продавати і за них отримую гривні. А ось як з цих гривень найвигідніше купувати долари — просто купувати онлайн, чи під депозит, у якому банку найвигідніший курс? Також є багато нюансів з комісіями — у деяких банках є комісії на купівлю, у деяких на зняття доларів у касі, в інших банках є обмежена кількість зняття доларів у місяць, в різних банках різні курси купівля долара, у деяких банках коли будеш знімати долари у касі то видадуть старі купюри і т.д.

Таким чином, як найвигідніше з 1000$ на ФОП рахунку отримати максимальну кількість доларів на рахунок фізичної особи???

P.S. Дякую за відповідь :)

#фоп
#курсвалют
#валюта

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ситуация меняется каждый день. Посмотрите в канале web.telegram.org/k/#@tarasguk — там часто обзоры на карточные, депозитные и прочие курсы обмена в банках.

Через банк клиринговый дом. Самый низкий курс валют

+150 грн за рекламу сумнівного банку

Был я в «главном офисе» на подоле, сидят 3 замотанные девахи в квартире, а пакет «Вільний» открывают только тем кто дия пидпыс сделал и фейсом в дию мотал, просидел 10 минут диване пока не услышал «че надо???» развернулся и ушел. Недаром там один из самых низких курсов

Был я не в главном офисе. Снял депозит без проблем и ушел. Недаром там низкий курс

Платинові треди на доу. невмируща тема про кровні кілобакси :-)

Продати USD ФОП на гривню. Гривню на 3 мic депозит. Зняття депозиту без вiдсоткив в касi банку. Потiм в звичайний обмiнник купити нормальний синiй долар.
Наразi виходить 1к1 по iтогу. Банк Моно.

Гарний спосіб, але наприклад він поганий на той випадок якщо долар через три місяці подорожчає:
Сьогодні долар 37 грн.
Через три місяці 39 грн.
Навіть з врахуванням нарахуванням відсотків буде втрата коштів :(

Спосіб працює лише у тому випадку якщо долар не буде «скакати».

Так, маєте рацiю. Але що робити ? :) Наврядчи вiн cтрибне сильно вгору. Навiть 37 -> 39, з урахування вiдсоткив з депозиту, буде невелика втрата.

А курс долару за цей час буде плюс 20 відсотків

это раньше работало, когда курс был фиксированный, глядя на последние 2 недели куда катится гривна даже те % хоть бы компенсировали девальвацию. При том что в вашем моно копеечные ставки, чистый доход с 14.5% годовых около 3% за 3 месяца, весьма сомнительное решение

На зараз, через депозит на 3 мic., курс щоб вийшло 1к1 курс має бути 38.6 на продаж.
А вiн 38.25 в моєму мicтi в обмiннику сьогоднi.
Навiть є зазор для зростання без втрати.
А ризик... вiн завжди є.

До 22 року Моно й так брав 1.5 чи 2% за валюту з каси. I це вважалось ок.

никогда банкам не плачу за снятие валюты, надо держать в нормальных, а не где «считается ок»

Хоча сьогодні підрахував і скажу вам, що ви праві і при навіть незначних «скачках» долара можна зайти 1 до 1 за допомогою вашої схеми.
Приклад:
Кілька місяців тому продав 4100$ за курсом 36.56 та отримав 150000 грн.
Поклав їх на депозит під 15% у Приваті на 3 місяці (реальний 13%, бо податок 20% від 15% і тому виходить 13%).
За три місяці отримав 155000 грн (5000 грн це чисті відсотки). Зараз курс 37.74 на купівлю у Приваті онлайн. За 155000 грн придбав ті ж 4100$, правда під депозит на мінімальний термін 3 місяці. Цікавився і у Приваті ніяких додаткових комісій за поповнення картки у доларах, чи зняття доларів у касі немає.

P.S. Дякую, дієвий спосіб :)
А якщо курс скакати не буде то можна навіть заробити і з 4100$ зробити 4200$ чи 4300$ за три місяці :)

Відкрий для себе кредитку в гривіні.
При активному рості курсу починай купувати і віддавати через місяць

Салют. А як зараз справи з цією схемою? Бо я бачу що в приваті більше нема депозиту на 3 міс під 15%.

Трохи помилився, у Приваті гривневі депозити на 4 чи 5 місяців з оптимальними відсотками.

Стосовно чи працює зараз ця схема — вона працює, деколи її використовую, навіть отримав більше доларів ніж продав на ФОП рахунку, бо по гривневому депозиту отримав відсотки, курс долара суттєво не зріс і на момент зняття депозиту придбав більше доларів ніж кілька місяців тому продав на ФОП рахунку. Правда є один нюанс — гривнений депозит 4-5 місяців, потім доларовий депозит мінімум на 3 місяці, відповідно всі ці махінації можуть тривати пів року. Можна одразу купувати долари без депозиту у банку, але там обмеження на 50000 грн/місяць, у депозиті це 200000 грн/місяць.

Але будьте обережні, тому що зараз хочуть ухвалити цей новий закон про мобілізацію і будуть блокувати рахунки і відповідно існує ризик, що поки ваші гроші будуть на якомусь депозиті (гривневому-доларовому, це може тривати близько 6 місяців) то коли закінчаться депозити ви не зможете їх зняти бо держава вам заблокує всі рахунки.

P.S. uainvest.com.ua/uah-usd — знайшов хороший сайт де можна бачити найвигідніший курс на купівлю долару у банках під депозит

Дякую за відповідь, дуже корисно) Буду думати що робити, бо теж треба с фоп виводити валюту и не хочется в мінус піти.
Стосовно сайту, то в них и телеграм канал є корисний — t.me/ua_invest_chat

телеграм канал є корисний

Я там десь 2/3 слів і того, шо вони там обговорюють не розумію вопще ))) Але інколи проскакують дісно корисні речі, але суто від володаря каналу. Я усе своє вивів ще рік тому, і новий паспорт теж зробив тоді ж ))

Мається на увазі —
Продати USD ФОП на гривню.
Перевести грн на власну карту для виплат.
З неї відкрити грн депо

чи депо відкривати з рахунку ФОП грн?

savelife.in.ua сюда конвертируй доллары, скирдовать валютный кэш в матрац сейчас очень опасно, а в банках долларов может не будет, либо затертый хлам бери, как сам написал. Ну и ограничение на снятие 2700$ в день в банках с обязательным предзаказом

Взяти ту 1000 і занести воєнкому
Ще Краще прикордоннику

Віра в в фоп і 5 відсотків податків похитнулася у самих відданих

Така сума в межах місячного ліміту 50к на онлайн купівлю валюти. Тобто, просто перегнати на валютну карту після продажу з ФОПа.

Підписатись на коментарі