Шукаю буферну компанію для виводу коштів з AppStore
Хто може допомогти з виводом коштів з AppStore?
Хто може допомогти з виводом коштів з AppStore?
Посморите на Payoneer.com. На мой взгляд один из самых удобных способов вывода денег из зарубежа
переводы на украину —
Любить Украину и не держать активы в Украине это две разные вещи :)
цю умикнули.
--------
Про умикнули хорошо подмечено :))))
Не понял, почему вы «не смогли договориться» с украинским банком. Открывайте счёт, выводите деньги редко и платите НДФЛ. Или они однозначно приравнивают получение денег с AppStore к ВЭД и поэтому не хотят?
З розмови з працівниками банку я зрозумів, що рахунок вони відкрити можуть, але якщо я не оформлений як приватний підприємець і Apple не перешле мені актів виконаних робіт — гроші отрамати я не зможу, навіть якщо суми будуть невеликі і приходитимуть нечасто. Однакову відповідь я отримав в OTP, Правекс, Приват і Credite Agricole.
Тогда да, нужен ещё один нейтральный буферный счёт где-нибудь и с него уже сюда как частный трансфер. Можно и накопить определённую сумму, открыть ФОП, вывести официально, и cразу закрыть. И так каждый год :)
Ну не кретинизм ли....
А по поводу годового закрытия, это нарушение закона. А кстати, почему закрываете? Дорого держать на едином? Что не понравилось?
Тимчасово не працював, тому утримувати було дорого. Згадюючи всі маленькі «радощі» в роботі з податковою, більше не хочу з ними мати справу. Для роботи з ними потрібно мати працівника, роботою якого б було лайнуватися в податковій. Почав закривати, інспектори кажуть телефонувати пізніше, доти доки не звільняться. Передав документи вже четвертому. Двічі їх ледь знаходив, так як після звільнення на кучу документів наступник навіть не дивиться.
Згадюючи всі маленькі “радощі” в роботі з податковою, більше не хочу з ними мати справу.
Для роботи з ними потрібно мати працівника, роботою якого б було лайнуватися в податковій.
----
Что даже работая на упрщённой системе? Несложный ежеквартальный отчёт и всё вроде. Не можете немного раскрыть про “радости”, интересует эта тема ибо думаю про открытие.
Якщо у Вас є замовники, які готові Вам кожного місяця висилати акти виконаних робіт і Ви добре знайомі з веденням подоткових документів — проблем не повинно бути. Щодо мене. Коли я відкрився то 200 грн(єдиний податок) + 300 грн(пенсійний фонд) були адекватною платою. Після того як, нова антиукраїнська влада почала піднімати податки для знищення малого бізнесу я почав закриватися (тому точно не знаю яка зараз сума). До того ж ще основний замовник перестав потребувати моїх послуг. За той час поки я працював, як ФОП досить часто потрібно було здавати, якісь не планові папери, про які звичайно Вас ніхто не інформував (один рах довелося сплатит штраф). Про черги мабуть всім відомо (але якщо прийти у другій половині дня, то є шанс все здати досить швидко). Часто звільняються інспектори (можливо мені на таких щастить). Якщо Ви працюєте сам на себе і у Вас є постійні замовники, немає найманих працівників і офісу — тоді все не так страшно.
Понятно, спасибо.
Только
Якщо у Вас є замовники, які готові Вам кожного місяця висилати акти виконаних робіт
зачем же обязательно каждый месяц? Можно и раз в полгода, можно и раз в год. А востальноле время — ежеквартальные пустышки.
Не обов’язково. Просто мені висилали кожного місяця. Щасти Вам з податковою, можливо Вам сподобається.
Формально ви отримуєте авторську винагороду за публічним договором(офертою) з Apple Inc., тому ніяких актів виконаних робіт не може бути. А далі треба вже з юристами радитися як це оформляти.
у эпла в текушем договоре прописано именно авторское вознаграждание?
А разницы ,если договор эппла — оферта недействительная для нашего ВЭД законодательства?
напишите в личку — подскажу вариант. ДОУ глючит — не смог послать вам в личку. может быть у вас получиться.
А вы не искали, в инете таких посредников нет? Мне кажется, что должны быть, ведь с посредником можно заключить договор как СПД, и платить фиксированный налог, вместо
Ті кого я знаходив пропонували не зовсім те що мені потрібно. Вони видавці — продають продукт від свого імені (дехто вимагає код і не хоче брати програму, якщо вона йому не подобається — не виключено, що лохотрон). Я був оформлений, як СПД, тому не маю більше бажання зв’язуватися з податковою. Звичайно, якщо прибуток буде доведеться знову оформити СПД. Я не продавав ПО через AppStore, хочу спробувати, тому і потрібна буферна компанія.
Ну, для людей, которые занимаюстя классической шароварой для компьютеров, есть специальные компании-регистраторы, которые и платежи принимают, и договора какие надо делают. Раскруткой и поддержкой при этом не занимаются, только обеспечение продаж. Думал, что для АппСтора тоже такие есть.
Если найдете какой-нибудь интересный вариант и его можно будет публиковать в паблике, отпишитесь здесь, пожалуйста. Многие присматриваются к АппСтору, всем будет инетресно.
Думаю, может такую услугу начинать оказывать.
Спасибо.
Я зареєстрований в GB Mac AppStore. Можу розмістити безкоштовні програми. В перспективі хочу мати змогу виводити кошти з AppStore. Для цього потрібен рахунок в іноземному банку (в українських не зміг домовитися). Якщо буде змога підключити чиюсь банківську картку, на яку будуть перераховуватися кошти, готовий віддавати 20% від суми. Щодо перспективи, охочі в Україні знайдуться, так як офіційно ніхто не може отримувати кошти. Так як з бандюками при владі найближчим часом навряд чи щось змінеться, тому така послуга буде актуальною ще досить довгий час.
По моему Вас лучше открыть персональный счет в латвийском банке в том же Привате или Rietumu и не искать приключений.
А дальше. Как их вывести из латвийского банка? туда за деньгами ездить, а виза?
Ну так чтобы легально вряд ли. Виза ни при чем, Вам там бывать не нужно, большинство представительств находится в Киеве (хотя пока не приняли закон о декриминализации я бы посоветовал съездить в Кишинев). А кешить можно от
Чув про таку можливість. Але немає гарантії, що я зможу відкрити там рахунок, витративши кучу грошей на поїздку. Я не знаю людей які працюють таким чином і тому немає нікого, хто б міг допомогти.
для открытия персонального счета за пределами Украины вам нужен либо вид на жительство в целевой стране, либо разрешение Нацбанка, которое нужно обновлять каждый год, а также сдавать отчеты в налоговую и отстегивать 15% в казну.
Могу вам предложить гораздо более удобный и дешевый вариант. Необходима поездка в ближнее зарубежье и неделя времени. Основные затраты — единоразовые, далее будете терять не более 5% при выводе денег. Пишите в личку.
Самое удобное в предлагаемом мной варианте — ваша полная независимость от посредников. Неудобство — раз в год сдавать отчет в электронном виде. Mr Kostiantyn Sokolinskyi может меня рекоммендовать.
P.S. Возможны варианты.
40 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів