Чи хтось ще відчуває кореляцію між заявами про мобілізацію та попитом на розробку з України?

собсно субж.

PS десь рік тому занайомий військовий казав шо гаплик нашому IT, а я заперечував шо прорвемось... он бо і наші HRи вже падла... падла.. падлаштувались, правда джинні?))

PSS вату будь ласка не шийте бо це не про неї)

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

3 коментарі

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.

Коли ІТ росло то держслужбовцям, команді Зеленського, Федорову, хотілось примазатись до росту цього ІТ, щоб потім це використати в передвиборчій агітації

Зараз весь телемарафон «Єдині новини» включає всю потрібну пропаганду на підтримку Зеленського, а про протестні акції «Гроші на ЗСУ» телемарафон мовчить

У команди Зеленського відсутня потреба думати про ІТ бо грошей від США та ЄС вистачає, щоб розсувати по кишеням через схеми «яйця Зеленського по 17 гривень»

Треба адаптувати своє резюме під формат західних ІТ-компаній, вкладати у свої вміння й шукати саме прямі контракти
Тим хто має прямі контракти вдасться зберегти роботу (16%)

назрів комент.
не те щоб заперечуючий ці сакральні тези

треба:
— адаптувати своє резюме під формат західних ІТ-компаній
— вкладати у свої вміння й шукати саме прямі контракти
тим хто має прямі контракти вдасться зберегти роботу (16%)

тут здається нема про що дискутувать

я про «галери === зло»
а як вам: «нема галер === нема Українського IT»
виявились галери неспроможними заводить нові проекти (нехай і з поважних причин) — і всьо, скінч~а~илось Українське IT

то чи дійсно були вони злом?
мовчу вже про їхню функцію інкубатора. уявляю собі всіх нині поважних індепендент контракторів, без того «ганебного» періода в іх кар’єрах, коли вони грібли.
ото набудувалиб вони своє щасливе IT майбутне одразу з ВУЗу чи з якогось «шагу»))

Я сприймаю великих аутсорсерів як типовий великий бізнес, прикладу Microsoft, Google, Apple та Amazon, який під різними приводами намагається побудувати монополію та підімняти індустрію під себе, але в той самий час цей великий бізнес рухає суспільство вперед своїми інноваціями

Аутсорсери виживують, а частина поточних прямих контрактів переросте у нові аутсорс компанії тому ми, як спільнота, маємо перестати хвилюватись за знищення, а зосередитись на популяризації українських фахівців та якісних навчальних матеріалів, просто поширити в LinkedIn-і вже добре, долучитись й писати статті ще краще, тем для покращення ІТ в мене вистачає

Підписатись на коментарі