Як зробити ідеальне резюме

Ніяк. Ідеальних резюме не існує. В принципі. Але є хороші. Ну, тобто такі, які виконують свою задачу. А задача у резюме максимально проста — у найкоротший термін дати зрозуміти читачу про що йде мова, допомагати максимально швидко знаходити релевантну інформацію та всіляко сприяти прийняттю рішення.

І саме тому, на мою особисту думку, резюме повинно бути настільки нудним та передбачуваним, наскільки це взагалі можливо. В першу чергу це документ, який за можливости має бути заформалізованим до останньої літери. Чому? Ну бо я дуже неприємна людина, і дуже не люблю витрачати свій час намарно. Як, підозрюю, й решта фахівців, які тим чи іншим чином стикаються з вашими резюме.

Так-так, ваші CV потрапляють до рук не лише тим от рекрутерам, основною метою існування яких є не відписувати на ваші заявки, а й, до прикладу, суворим і пихатим бородатим програмістам, що мають за найвище задоволення завалити вас на співбесіді.

Тут справа в чому — коли справа доходить до інтервʼю, я завжди тримаю резюме кандидата під рукою, аби швидко орієнтуватися в розмові, мати уявлення про досвід співбесідника та взагалі мати контекст, в якому ми спілкуємось. Ну оце, знаєте, аби прискіпатися до «JSON» в розділі скілів та почати ганяти вас по специфікації.

І веселкове, креативне резюме з фоткою на пів сторінки, розділом soft skills, в якому вказані грамоти з «Кенгуру», із клясичною трійцею «implemented features — communicated with client — fixed bugs» під кожним проєктом мені не те, що не допоможе, а й швидше завадить провести нормальну структуровану та змістовну співбесіду. Бо я буду плутатись, просто візуально губитись що є що, намагатися розшифровувати ваші зірочки і прогрес бари, втрачаючи час та терпіння.

Вашу креативність та софт скіли ви маєте нагоду проявити під час самої розмови, рівень теоретичних знань оціниться так само, практичні навички виявить файно вирішена задачка. А резюме нехай лишиться сухим, нудним, канцелярським формуляром, бо якщо на хороший та надійний інструмент навісити свистілки й перділки, то він стане в першу чергу свистіти і пердіти, а не працювати.

Мати хороше, просте, інформативне та прісне резюме стане вам у пригоді набагато краще, аніж розцяцькована й розмальована аплікація з кольорового паперу. І хто зна, чого воно допоможе вам досягти — а чи нової цікавої роботи, а чи може й участи в онлайн співбесіді на ютубі?

Хто зна, хто зна...

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному3
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

В двох словах стаття: Риночок помінявся на ринок працедавця, і в мене появилася можливість реалізувати свої комплекси на людях, що шукають роботу.

Так всё давно было предсказуемо: с закрытием границ на выезд, работодатель будет диктовать любые условия, какие только захочет. И зарплата будет назначаться исходя из неэластичного спроса на рынке труда. Как во времена СССР. А в КНДР — вообще зарплата порядка 30 баксов, и никто не жужжит.

Для мало-досвідчених людей залишу комент.

Все вищевикладене є виключно імхою афтора, який вочевидь любить знущатись з людей:

бо я дуже неприємна людина
ганяти вас по специфікації
найвище задоволення завалити вас на співбесід

Все це свідчить лише про незрілість автора як інтервьюера і його глибокого нерозуміння мети процессу рекрутингу — знайти коллегу а не почухати своє чсв знущаючись з кандидатів. Нажаль такі персонажі справді існують, але не хвилюйтеся! Якщо ви не пройшли співбесіду у такої людини — вам насправді повезло! Бе це позбавить вас року чи двох негативного досвіду. Одночасно це є лакмусовим папірцем якості hr-процесів у компанії. По можливості такі люди мають бути ізольовані від рекрутингу, а якщо їм доручають проводити співбесіди, то десь шось не так.

Із твердженнями про те що резюме має буть лаконічним, змістовним, не тавтологічним і без води, звісно, треба погодитись.

Мати хороше, просте, інформативне та прісне резюме стане вам у пригоді набагато краще, аніж розцяцькована й розмальована аплікація з кольорового паперу.

Тут, як і скрізь, треба дотримуватись середини. Резюме точно не має буть жалюгідним А4 Times New Roman без форматування, але і графічним оформленням зловживати не треба. Але і виключати його повністю теж не треба. Воно може бути присутнім для акцентування уваги на потрібному. Бо акцентування важливе, особливе для таких людей як автор:

я буду плутатись, просто візуально губитись що є що

Випадково знайшов публічне резюме фахівця з Google CV.pdf, зверніть увагу як описує досвід роботи в компаніях акцентуючи увагу на результатах роботи

Его резюме говорит о том, что можно написать любую лабуду, вообще ни о чём, и спокойно зарабатывать. Ключевой момент при этом — находиться в Лондоне, а не в какой-то заднице.

Достатньо вказати: англійська B2+, досвід [ваш стек або домен] 3+ р,. В будь-яку локальну топову компанію заберуть майже без конкурсу.

Можно проверить насколько твое CV соответствует современным требованиям и даст советы как его улучшить

resumeworded.com

Ну и как обычно за подписку более широкий функционал для ленивых

Заради цікавості залив своє CV і отримав:
«Your resume scored 3 out of 100.» <— 😆

Краще почитати поради від людей, які з резюме регулярно працюють.
Або хоча б мають уявлення, як воно має бути.
Є відоси навіть в нашому сегменті YouTube.

Або дати на рев’ю знайомому рекрутеру за донат.
Чомусь впевнений, що більше користі буде.

Есть информация, что резюме на многие вакансии не пройдет ATS фильтр и даже не попадет HR, так что улучшать точно нужно, особенно если подаетесь на западный рынок

Як створити резюме яку пройде AI первинні фільтри?
Якщо у мене скіли на 80% співпадають з вакансією, мене відфільтрують чи ні?
Чи брехати і вказувати технології з якими я не працював?

От брехати й вказувати скіли, з якими не працював, категорично не раджу. Чому? Бо ваше резюме на співбесіді — як меню в ресторані. І я можу «замовити» будь яку «страву» зі списку. І якщо ваша кухня буде не в змозі її приготувати, то вашому закладу буде занижено оцінку ) Якось так.

Брехати в резюме — це програшна стратегія.

Ну а щодо всяких АІ фільтрів — просто підкручуйте резюме під вакансію, щоб було співпадіння по ключових словах і термінах.

Розробнику вже замало мати гарне резюме, потрібно ще й мати оформлений GitHub профіль, де можна побачити список технологій з якими фахівець має досвід й звісно посилання на LinkedIn-профіль
Також бажано мати закріплені на GitHub-і репозиторії (Pinned)

В мене github.com/YaroslavPodorvanov відсутній список вмінь бо акцент на проєкт u8views.com

Є повно прикладів як українські фахівці оформили свої GitHub-профілі «Top GitHub Users By Public Contributions in Ukraine»

Розробнику вже замало мати гарне резюме, потрібно ще й мати оформлений GitHub профіль

То для вайтішників хіба.
Ніхто не питав ні разу гітхаб

Гарний GitHub-профіль то додаткова можливість скласти про себе краще враження перед технічною співбесідою

Прикладу в мене було працевлаштування в компанію ITAdviser без технічної співбесіди бо технічний фахівець зробив висновки з прикріпленого посилання на код проєкту

Так само я, коли переглядаю резюме кандидатів, дуже рідко, й бачу в резюме посилання на GitHub то завжди переглядаю із-за цікавості

Я б сказав, що воно не обов’язкове, але й не завадить.

Цікаво, як або яким чином (концепція, методологія, структура тощо) ти тримаєш таку кількість тем із різноманітних тематик, бо не вперше бачу твої відповіді зі змістовними посиланнями?

В мене відсутня проста відповідь на це запитання, але знаю фахівців у який відсутня активність на DOU й значно успішніші за мене бо сконцентровані переважно на собі та кар’єрі, ніж на розвитку спільноти

Ось теми, які мені цікаві та які популяризую

Виділуватися на гітхабі нема часу бо є робота і її зазвичай навіть більше ніж можна нормально робити у комфортному темпі. Тому особисто в мене на гітхабі якісь експериментальні або учбові штуки які я нікому не показую.

Хороше CV можна вмістити на один аркуш A4.
Бажано без шаблонізаторів, хороше резюме можна створити і в Google Docs.
Якщо інженер не в змозі стисло і зрозуміло презентувати себе, то питання — чи варто такого інженера брати в команду.

Ну от пункт щодо одного аркуша для мене залишається спірним, бо просто фізично може різноманітний досвід не втиснутись. Ну хіба яким 6-м кеглем ))

А з усім іншим згодний.

соррі, промазав :)

Підписатись на коментарі