Test Engineering Notes: Vol. 9. Про важливість тестування, кар’єрний ріст до Senior та як працює Shazam

💡 Усі статті, обговорення, новини про тестування — в одному місці. Приєднуйтесь до QA спільноти!

Всім привіт. Якщо ви бачите цей дайджест вперше, будемо знайомитися. Мене звати Олександр Романов. Я автор каналу Test Engineering Notes та співведучий подкасту Testing Minutes.

За грудень місяць було доволі багато матеріалів, але я прочитав усі та відібрав для вас тільки найцікавіші. Тож пропоную до вашої уваги останній в 2023 році дайджест статей зі світу тестування та інженерії.

Всіх з Різдвом та Новим роком!

Тестування

Тестування в світі AI

Інструменти та ресурси

• Path to Senior Engineer handbook — добірка ресурсів, постів, книжок для тих, хто планує колись стати Senior.
  • Awesome Sites To Test On — якщо вам нема де практикуватись після курсів — у цій добірці ви знайдете багато різних сайтів для закріплення знань.
  • Trippy — інструмент для аналізу мережевих проблем. Такий собі мікс traceroute та ping.
  • rot — open-source інструмент для менеджменту секретів та паролів.
  • excalidraw — легкий та простий інструмент для візуалізації різного роду схем.
  • replicate — інструмент для тестування алгоритмів реплікації.
  • Result oriented resume templates for engineers — добірка покращень для вашого резюме.
  • Online course (live) «Blockchain and Decentralized Technologies» — офігезний курс з блокчейн та інших децентралізованих систем від Distributed Lab.
  • Learn About Blockchain — безкоштовний курс з блокчейну Cardano від компанії IOHK.

Кар’єрне

Python

Інженерія

Як це працює

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному3
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі