Найважливіша професія, яку українець може робити зараз, — це бути в Україні

Найважливіша професія, яку українець може робити зараз, — це бути в Україні... а для наших західних партнерів — бути з Україною... Якщо у вас немає сил, то або забирайтеся геть, або відійдіть убік. Ми не відступимо".

Президент України В.О.Зеленський

www.pravda.com.ua/news/2024/01/1/7435454

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

77 коментарів

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.

я_вам_ничего_не_должен.jpg

Ніякої репатріації чи цивільної міграції під час війни не буде. Не на часі. Міграційну політику справді треба формувати, але це все залежатиме від того, які будуть розклади після війни.
Порівнювати з РФ теж не варто — там народу більше і суспільство набагато більше стратифіковане, ніж в Україні. Умовних хіпстерів призивають лише як покарання за показну нелояльність, або для галочки. Достатньо є зубожілих нацменів по селах забитих провінцій — подивись на демографію персоніфікованих російських втрат.

Непонятно чому, може немає вищої освіти у депутатів чи вони цифри не можуть читати чи ще щось

загалом так останнього року змогли провести тести pisa (міжнародний тест оцінювання якості системи освіти) то згідно результатів українські школярі погано вміють читати як то розуміти прочитаний текст мати здатність аналізувати його та викремлювати інформацію з нього

Ну так я ж и говорю. В прошлом году купил таунхаус, в этом буду делать отделку. Я вообще Герой Украины.

Таунхауси — це класно. В ЄС є дві країни, де більшість населення мешкає в таунхаусах, а не квартирах чи приватних будинках: Нідерланди та Ірландія. Сам мешкаю в таунхаусі. Чи можна десь подивитися на проект і ціни, де ти купував,

Там еще два продаётся, но вид из окна заднего двора не очень (сараи). Преимущество — центр города, но тихий район (не загазовано и нет машин, рядом два парка).

Сама продажа.
dom.ria.com/...​enko-ulitsa-25582945.html

Локация.
www.google.com.ua/...​6s/g/11c86zz_x8?entry=ttu

Колеги, вам самим не набридло зрадойобити і не противно в черговий раз по черговому колу намотувати соплі на кулак?

Від змагання наскільки максимально нікчемно-зрадойобський комент напишеш нікому легше не стане, навіть якщо твій комент збере сотню лайків.

Зібрались, адаптувались, працюємо на перемогу.

В чому зрадойобство? В небажані мовчки їсти фальшивий пафос та відверту брехню? Ну вибачте.

А можна критерії зрадойобства оформити як щось визначене?
Бо всі мають на увазі шось своє

Від автора «яка різниця як називається вулиця, якщо вона добре освітлена і заасфальтована».

називали б вулиці за номерами то не мали би б боліла голова ))

Людей теж можна за номерами назвати для спрощення обліку.

В тебе вже є нормер. Зайди в дію і пошукай там Індивідуальний Податковий Номер.

Я не против чтобы меня во всех реестрах внесли по ИНН, а имя я мог менять как алиас в любой момент.

в Британії був випадок, коли лоукост хотів за зміну ім’я та прізвища пасажира більше грошей, ніж влада за оформлення проїзних документів на нове ім’я та прізвище.

Той президент єдиним здобутком якого є що він не втік. Здається він трошки не в курсі що відбувається в реальності

Дуже сумніваюсь що «не втік» це його здобуток. Цілком можливо що інакше б його тупо ліквідували або ГУР або ЦРУ бо два втікача за історію Російсько-Української війни це занадто

Скоріше всього Беня не дав добро, бо йому самому тікати нікуди, а в Україні прикривати буде нікому.

а для наших західних партнерів — бути з Україною

І в цей самий час його монобільшість призначає нових членів рахункової палати всупереч зауваженням G7. Це все що потрібно знати про щірість цього пафосу.

Це цей суб’єкт, в якого у новорічних зверненнях з часів кандидатства і по сьогодні в кадрі новорічного звернення так і не з’явилася національна символіка і який робив отакі жартики, буде нам дороговказом? www.youtube.com/watch?v=IgxYqBjrJdY
Тут порохоботів більше ніж ти можеш собі уявити, воткі нєт.

Як порохобот порохоботу — не старайся бути більшим порохоботом за Порошенка, який закопав сокиру війни 24.02.2022.

Явно не з тією метою, з якою ви з Зеленським тут зараз ділите людей.

P.S. Перш за все хотів би довідатись, чи зі шляхтичем (закреслено, реальною людиною) маю справу, бо хоч і не сумніваюся в цьому, анонімні вітання вважаю недоречними © Вогнем і мечем

Та хіба ж не зрозуміло що це новий анонім Жука? Відразу ж видно :)

А чи є нові аноніми Чижденкі чи Кожаєва?

Кожареву нема сенсу писати під анонімом. Своїми коментами він розкручував свій бренд

Його аккаунт вже давно забанили. І мабуть він образився, бо в нього ж реально було багато статей написано з нього, деякі навіть доволі толкові.

Наскільки я послідовний мовник (якому досі соромно, що повністю на українську тут перейшов «тільки» в грудні 2019), але я не зовсім розумію, навіщо було з Кожаєвим аж так жорстко.
З іншого боку, з Граним.IT я просто порвав, коли вони сказали, що Кожаєв це качіствінний кантент і ми втратили.

З коментарів витікає правота Симона Петлюри: нам не так страшні московські воші, як українські гниди

Так ти ж і є представником цих українських гнид згідно спілкування в цій темі (копія)

Гниди — це ті, хто втік перед загрозою вторгнення, і закликає всіх вчиняти так само.

Нагадайте, будь ласка, в якому підрозділі ви проходите службу?

ну так вільний вибір вільної людини він такий не однозначний ))

ЗЫ: власне там уже звучать слова щоби зробити таки вибір вільним аргументуючи це саме тим що більшість (переважна) усе одно не поїде і так само що ще й ті хто просто повернуться

а так да

витікає правота Симона Петлюри

а получився як завжди колхоз трудодні продразвьорстка голод опять трудодні за які вже видадуть край хліба

таке життя срср не можна вивести з окремо взятого срср

Ага, саме ті хто втік рятуючи своє життя а не ті хто залишився і :
— Будує стадіони та кладе бруківку і на війну
— Розкрадає міжнародну поміч
— Викрадає людей на вулицях тим самим скоює тяжкі кримінальні злочини, а ще гірше сильно псує репутацію ЗСУ.
— У новорічну ніч максимально принижує переселенців (нагадайте ці ж гніди досі належать президенту?)
...
Але так — гниди саме ті хто тікає ...

Але так — гниди саме ті хто тікає ...

тут якраз соціальними мережами прибило плакат зразка війни британії

www.iwm.org.uk/...​ections/item/object/41032 «Don’t do it Mother»

ЗЫ: одразу же ж знайшовся хтось хто встиг вказати що не можна порівнювати ... з нациським режимом )) росіяни такий закон одразу й прийняли

Хоча він так не казав, і сенс був іншим — що свої все одно свої, і таки московські страшніші.

Якщо у вас немає сил, то або забирайтеся геть

Это уже биполярочка? 🤔

Якщо у вас немає сил, то або забирайтеся геть

Але я вас не випущу — тільки в окоп, ви буде героями хочете чи ні )

Ага, уже стільки разів читав у новинах про «забирайтеся». Ну так відкрийте кордони для таких хоч на 1-2 тижні — заберемося, не хвилюйтеся!..

Хоча, судячи по контексту, це він про західні країни...

Живу в Туреччині, підтримую ЗСУ фінансово через благодійні фонди, ще використовую ФОП
Якщо б я зараз був в Україні то хотів би виїхати саме із-за дій держслужбовців за які зараз відповідає Зеленський та команда Зеленського «слуги корупціонерів»

Минулого місяця виїзд через взятку коштував $N000 то зараз в 5 разів більше

Звідки тобі це знати, ухилянте?

Мій дозвіл на проживання в Туреччині дійсний з 8 лютого 2022 року, виїхав легально до повномасштабного вторгнення московії

Ось такий рівень корупції, що дізнаєшся навіть без цілі дізнатись

Це жодним чином не відповідає на питання, з якого місця ви витягли інформацію про

І чому, власне, українці мають залишати Україну?

Ну захотелось человеку, уехал.
Право на свободу передвижения является одним из показчиков уровня свободы личности и развития демократии в обществе. В своем традиционном проявлении свобода передвижения является правом человека на свободное перемещение во внутри страны, выезд за границу и возвращение назад, а также, в вопросе выбора места работы.

Яка ще демократія під час війни? Греки під час війн впроваджували диктатуру. Під час війни США (хіба не демократія?) інтернувала всіх громадян США японського походження. Британія під час війни тримала арештованими чи інтернованими британських фашистів, всупереч базовим конституційним законам.
Ознакою інфантильності і життя у марічкосвіті є наполягання на тезі, що нічого не відбувається, і всі права під час війни мають дотримуватися так само, як і не під час війни.

Під час війни США (хіба не демократія?) інтернувала всіх громадян США японського походження.

так було таке )) тож концентраційні табори вже на часі слід розуміти це так

звісно ж демократія )) як і у рейху що до речі який якраз до речі «оригінально» свої концентраційні табори будував спочатку саме для своїх «гнид»

совєцька історія узагалі має властивість зациклюватися таке життя

Странно что вы не вспомнили мобилизационную лотерею во время войны во Вьетнаме :) Вот это демократия так демократия

Ха, прочитав цей комент і через години дві вийшла новина що чел наглядової ради Укроборонпрому теж пропонує лотереї. Коротше він теж dou читає. Так що обережно із бажаннями :-)

перефразовуючи классику:
Єрмаку все
народу диктатуру.

Вони не мають — вони можуть. Бо вiльний народ вiльної країни.

вони можуть. Бо вiльний народ вiльної країни.

ща вкину тримай ))

... ги ги ги та вони навіть Президента та уряд та місцеві влади та взагалі ні кого навіть обрати не можуть ))

ЗЫ: так точно «уряд» то не то а там був «парламент»

Ось на цьому відео ви можете порахувати суму хабаря, так було раніше, зараз в 5 разів більше після новин про можливі зміни у законодавстві та відмови держслужбовців коментувати ці зміни

Розмір хабаря, який зараз хочуть в ТЦК, відсутній у публічному доступі на сайті ТЦК тому в мене відсутня можливість підтвердити, що зараз вимагають хабар в 5 разів більше

Ну тобто бла-бла-бла, і накидання гівна на вентилятор від ухилянта.

давай і навпаки

і чому власне українці не мають залишати Україну?

чи також

і чому власне українці мають не залишати Україну?

а як що до тих кому 60+? згідно статистики їх було 3.6 млн чоловіків на 21-й рік але час летить і певно хтось ... багато хто бо згідно демографії їх було по 280 тисяч на рік отже за 2 роки це вже більше пів мільйона чоловіків

вони мають залишати Україну? і чому так або чому ні?

А чому вони мають залишати Україну? Хоч і 60+? Мої батько чи тесть 60+, залишати Україну не збираються, наприклад.

Мої батько чи тесть 60+, залишати Україну не збираються, наприклад.

а вони хіба можуть?

Звичайно можуть, тесть їздить періодично, привозить машини для фронту.

тож хочуть і можуть і їдуть? а чого так?

Пафосно казати він може. А прийняти на себе відповідальність за країну не хоче? перестати кидати відповідальність за мобілізацію на інших? звільнити своє оточення, що «краде як не в себе»?

youtu.be/zttrb-MahPA?t=2996

Що там з конкретним прикладом, як треба відноситись до мобілізації, моносброд?

Ти вже гідрокостюм доя сплаву Тисою підібрав, герою?

Якби я хотів поїхати — повірте, я б поїхав вже давно. І не питав советів у анонімних Персі Джексонів з пустим акком на гітхабі, що зареєстрований у грудні 23...

Чи пане дуже засекречений льотчік що пише з палаючого танку?

Нападки на реальну чи віриуальну персону — це від слабкості вашої позиції, пане.
І ви забули про Єрмака дописати, позбавлять премії.

Не можу не погодитись! Саме Ви перший перейшли на ТИ і почали з особистих образ, аноніме.

Їдіть вже за своїми серебренніками, не соромтеся далі.

Нападки на реальну чи віриуальну персону — це від слабкості вашої позиції, пане.

Ты уже обосрался, не делай себе хуже)

та ні то є звичайна інформаційна безпека на часі

всі вже звикли робити це майже автоматично

Може він вищий за лисого з кварталу, і його ще швидше вб’є снайпер..

Щось ОПшні ботики не дуже стараються, я б за таке навіть ЗП не виплатив, не те що премію.

А ці боти ОПешні, вони зараз з вами в одній кімнаті?

Якщо вам за це ще й не платять, то мені двічі вас шкода.

Якщо вам за це ще й не платять, то мені двічі вас шкода.

Ходять чутки, що Телемарафон будуть рестартувати. Може це якраз технічне завдання кандидата..

Повідомлення від Дія «Вам нараховано +100 балів соціального рейтингу»

Підписатись на коментарі