Які проекти можна зробити на ASP.NET для портфоліо, щоб стати junior розробником?
Вивчаю зараз ASP.NET і хочу зробити декілька проектів для портфоліо, от тільки проблема ідей нема а робити просто REST API таке собі, чи можете підказати щось?
Вивчаю зараз ASP.NET і хочу зробити декілька проектів для портфоліо, от тільки проблема ідей нема а робити просто REST API таке собі, чи можете підказати щось?
Вікторе, а приходьте до нас у соціальний стартап?
advogram.com
Допоможете посильно та досвід цінний отримаєте
я прийшов тебе нема
This site can’t be reached
advogram.com
unexpectedly closed the connection.
Зроби щось дуже просте що буде актуальне й вам: «Дошка оголошень початківців, які шукають роботу»
Функціонал:
Ваша задача показати щось працююче
Або візьміть відомий маленький зрозумілий проєкт та перепишіть на ASP.NET
Можете використати u8views.com, верстка й код у відкритому доступі github.com/u8views
Як варіант можна зробити банальний твітер, з підписками та простою адмінкою котра дозволить подивитися/видалити пости, забанити юзера.
нема чого робить на тому
ASP.NET
йди краще в ангулярщики, реактщики або node.js чи Go...
там риба є, імхо
Та ніт, нормально живий і буде жити ще дуже довго (скоріш за все до кінця існування цивілізації) . Бо це ентерпрайз як мінімум.
Але тут і біда. Тобі доведеться стрибати у шлюпку або ентерпрайз що зараз дуже проблематично (особливо для невиїздних хлопців).
Я б краще щось на .net зробив. Не обов’язково вчити JS фреймворки бо фуллстеків теж не сильно багато особливо серед новачків.
Зроби якусь лібу на .net яка матиме попит і розкручуй. Або покорибьють у щось.
Тобі доведеться стрибати у шлюпку або ентерпрайз що зараз дуже проблематично
Варто відмітити що це стосується будь-якої технології
Але по власному досвіду у web3 на фрілансі або стартапах простіше протулитись. Навіть якщо не знайдеш роботу можна просто ходити на хакатони і мінімум 500 баксів мати будеш на місяць з призових
Виходить що Go, вакансій з яким значно менше, риба є. В той самий час, .NET в якого активних проектів та вакансій дофіга риби немає... Завжди дивує таке ігнорування реальності тих хто працює з Go..
.NET включає в себе ASP.NET
без коментарів
На ринку .NET десь під 90% буде ASP.NET
то вимірювали якось?
21 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів