В Україні працюють над єдиною платформою відеоспостережень

Український уряд активно працює над створенням єдиної платформи відеоспостереження. На сьогодні з понад 50 тисяч наявних відеокамер в систему інтегровано більше ніж вісім тисяч.

Про це стало відомо на засіданні уряду 9 січня, заяву зробив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

«Формування безпечного середовища для наших громадян стане одним із пріоритетів уряду на цей і наступні роки», — заявив Шмигаль.

Через воєнний стан влада змінює стандарти безпеки в цивільному житті. Однак нововведення збережуться і після завершення війни.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

32 коментарі

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.

Головне щоб київстар прийняв участь...

дійсно, що може бути ще більш на часі, як surveillance національного масштабу.
потім цих олігофренів хтось ломане через бухгалтерію, і все це буде як на долоні на лубянці =)

як я розумію у москві якраз так

т.е. я правильно понимаю, что вся территория Украины будет покрыта централизованной сетью онлайн камер, благодаря которым можно будет следить за перемещением грузов, войск, военных, отдельных специалистов, наблюдать за реакцией специальных и коммунальных служб на обстрелы и теракты, корректировать работу артилерии и ударных дронов, управлять тераактами, при этом у нас запрещено иметь гражданские видеорегистраторы в машинах и регулярно даюь по башке за онлайн вебкамеры установленные в неудачном месте?

А головне за реакцією населення на, скажімо, повернення судді Львова з російським паспортом на посаду судді ВСУ.

ну хакерам стане трішечки зручніше, а так в мережі куча приватних і комерційних камер з qwerty або вразливих до експлойтів, чи з саппорт аккунтами, вже не кажучи що китайські ж і ідуть з їх хмарою та 99% з закладками від компартії.

т.е. я правильно понимаю,

ніт. Правильно — «ми на всю цю шляпу спишемо офігений бюджет, а чи буде воно працювати, спитайте СантуКлауса»

О, я вижу вы разбираетесь в основах хозяйствования. Разве что будет не

спитайте СантуКлауса

а «мы все сделали, но нашу сстему уничтожили злобные российские хакеры» или скорее «там упали обломки шахеда и все сгорело. Правда-правда. Что, откуда у меня дом в Лондоне? Брат долг вернул»

откуда у меня дом в Лондоне?
спитайте СантуКлауса

Після того як в раді директорів Київстару зʼявився колишній ЦРУшник Майкл Помпео очікувала якихось таких новин.
Що там Сноуден, як поживає

Сноуден

Перлина руського обмінного фонду і дуже суперечлива особа.
З однієї сторони розголосив суспільству важливі данні, з іншої зрадив країну та підставив під удар національну безпеку. Вчинив вкрай тупо і нічого по суті не змінив. А опираючись на отримані данні можна було б зафігачити більш грамотну стратегію боротьби за права не зливаючи ворогу данні.

Знаю-знаю, тому використала його в іронічному контексті тут )

После того как в совете директоров Киевстара появился бывший гос-секретарь США Майк Помпео, столо очень интересно наблюдать хватит ли у Зе сотоварищи наглости все-таки отжать КС

Коли Київстар вступив у НАТО раніше України :-)

Це ж було вже! © Д. Оруелл
Харош!

Сука, не ожидал что после Китая первая будет Украина...

в Мацкві давно вже запиляли... не вся країна звісно, але мабуть їм більше і не треба...

Після інциденту з Київстаром, важко дивитись на цю ініціативу не як інструмент російської розвідки і об’єктивного контролю прильотів у реальному часі.

Світова геронтократія влаштувала в Україні Голодні Ігри але єдиної платформи для відеоспостереження однозначно не вистачало.

ймовірніше єДемократія бо на цю назву західні партнери ще й дадуть грошей для розпилу через корупційні схеми

Не актуально. От проект єСуперсила із підтримкою суперсильних Україньських жінок вистрелить аж бігом. Правда в собі ж в ногу, але ж вистрелить.

тільки якщо його буде робити харківська айті асоціація

Вони із мінцифри якось домовляться. Досвід є

Дуже комфортно, можна буде відловлювати всіх тих хто нагадує про «яйця Зеленського по 17 гривень» й відправляти на фронт, найбезпечнішими місцями залишаться зали виступів «Квартал 95»

найбезпечнішими місцями залишаться зали виступів «Квартал 95»

так там якраз і ставлять камери щоб виявляти тих хто не сміявся

Оновили камери, щоб виявляти злий сміх та істеричний

Підписатись на коментарі