WebView з передзавантаженим сайтом

💡 Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Приєднуйтесь до Mobile спільноти!

Привіт. Таке питання:

Чи є якісь сервіси по типу AppGeyser, але щоб я згодував йому не URL, а усі файли з яких складається сайт(HTML, CSS, JS, etc). І отримав файли .APK, .IPA

Тобто щоб це теж був webview застосунок, але звертався він до сайту не на віддалений сервер, а на локальний. В роботі застосунку мені не потрібно ніяких пуш-повідомлень, ніяких звернень до віддаленого сервера — лише робота з контентом сайту(всілякі калькулятори типу калькулятора калорій або індексу маси тіла, але для вет. лікарів), але вже оффлайн.

Я дивився всякі штуки типу React Native, здається то щось дуже складне для мене(я не розробник якщо що, просто роблю застосунок для себе і для колег)

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Є онлайн сервіси
www.webintoapp.com/html-to-app
websitetoapk.com
www.file-extension.org/ru/convert/html-apk

Перше що видав гугл, виглядають робочими, і без коду, все як ви хотіли

Ваш статичний сайт можна безкоштовно розмістити на Netlify чи Vercel, без переускладнення як ви описали

Напишіть в особисті, якщо будуть складності з розміщенням

Я вигрузив сайт із свого хостингу, залив його на GitHub, потім з GitHub на Vercel. Але воно не пропонує мені зібрати мобільний застосунок з того сайту. Ви мені просто порадили безкоштовний хостинг чи що?)

Так бо в мене відсутнє розуміння навіщо ви хочете ускладнити звичайний статичний сайт

але вже оффлайн.

я ж питав про варіанти як це зробити, а не про те, де знайти ще один безкоштовний хостинг)

Ех, схоже немає простого шляху( дякую за відповідь.

Підписатись на коментарі