Який найбільш популярний інтернет-форум в Україні зараз?

Маю деякі питання, які не відносяться до АйТі, тому мабуть вони не для цього форума, який є дуже гарний в своїй ніші. Чи знає хтось більш загальний форум(и)?

Ненавиджу обговорення в фейсбуці а тим більше в телеграмі та інших дискордах. Цікаво чи залишились ще нормальні форуми (крім цього).

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Треки твого життя🎶
Наповнюй своє життя лише кращими музичними мотивами🎶🔥🔥🔥
Буду дуже вдячний за підписку)))))
t.me/rokua7

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

dou.ua/...​0-summer-2024/?from=doufp
ось ці компанії вам зроблять, кидайте ТЗ їм на пошту

а ті, яких ви вчора рекламували вже не підходять?)

Привіт, Український форум (буз ее), повноціний стартап, запустили вже мобільний додаток на андроїд. Думаю, найближчим часом стане найбільш популярним українським форумом.

forum.lvivport.com ... на платформі ксенфоро... з технічної точки зору дуже зручний для базікання, смайлики там всякі...
але всі теми вже розкриті... користувачів майже не залишилось

Загальні форуми померли, бо усі, хто хотів просто теревенькати про життя, звалили в соціалки. Там показує лише цікаве та приємне, там на єдиній платформі і про хавчик і про ремонт машини. А те, що дискусія неможлива через тотально ідіотську систему коментів, так воно навіть краще, не відволікає від наступної цікавої теми, що вже чекає трохи нижче.

Тому логічно, що форуми лишились тільки спеціалізовані. Там люди знають, нівіщо прийшли, і не чекають, що платформа буде їм гузно підтирати.

Загальні форуми

перетворилися в срачі всі проти всіх

Прийшов час відбивати гроші інвесторів, а без реклами та підписок воно не можливо, от вони і перетворились на вумні телебачення де треба лайкати та дивитись реклам. Так шо Борис усе вірно каже.

Олдскульний форум з астрономії www.astroclub.kiev.ua/forum

питання, які не відносяться до АйТі, тому мабуть вони не для цього форума

Насмішив. Реально насмішив. Давай перерахуємо останні актуальні теми постів (розділи — всі), як ти виразився

форума, який є дуже гарний в своїй ніші

, отже, перші 2 сторінки:
1 (9/30):
Інкубатор чи JDG (ФОП, Польща)
Яка є альтернатива Польщі?
Альтернатива тимчасовому захисту
Віза в Німеччину
Чи плануєте купувати житло в Україні під час війни?
У якій країні ЄС краще вкластись у нерухомість?
Що буде, якщо протермінується паспорт?
Який найбільш популярний інтернет-форум в Україні зараз? (так, теж рахуємо)
В Україні пропонують спростити бронювання від мобілізації для чоловіків із високими зарплатами. Обговорюємо (UPD)
2 (7/30):
Великобританія vs Німеччина. Погнали?
Декілька слів про контрнаступ, мобілізацію та море. Мої підсумки 2023 року
Які ваші прогнози та очікування від 2024 року?
За якими критеріями ви обирали б країну для життя?
Німечина — перше враження
Біткоїн — найкращий вибір для інвестування?
Життя у Хорватії

Отже, близько 30% тем доу — взагалі не про ІТ. Тому — сміливо задавай своє питання з будь-якої теми, хай це будуть навіть умовні рецепти пиріжків, в цьому форумі. Менш ІТшним він від твоєї теми не стане.

близько 30% тем доу — взагалі не про ІТ

Чому ж не про IT? Це про побут довкола IT, який прямо впливає на якість виконуваної роботи.

Це про побут довкола будь-якої професії.
Чи умовна «баба Срака» не обговорює «прогнози на наступний рік», менеджер торгової зали Віталік не обговорює з охоронцем Петром «вигоду від інвестування в біткоїн», ФОП «рога і копита з перепродажу хєрні з аліка» Іван не переймається як то буде існувати його ФОП якщо зароблені минулого місяця далари пустити на перепустку до омріяної сусідньої країни?
Так що не треба притягувати за яйця ці теми до ІТ.

Не потрібно притягувати

це нонсенс вимагати щоб на доу були лише айті теми. Айті не існує у вакуумі, це якраз природно що інші теми є

Неприродно якраз — штучно створювати рафінований абстрактний у вакуумі виключно-технічний форум. В тому царстві задротів було б нудно й тужливо.

В кінці кінців, що на доу такого можна технічного черкнуть чого нема в ютубі в десятках копій від людей з топ експертизою? А от комюніті — ось що важливо

Брєд. Ось тема про єВертухай в Україні. Це IT чи ні?

Якщо так, то чому тема про страйк фермерів (і не тільки) у Німеччині не має стосуватися IT, враховуючи, що для організації страйку використовують продукти з IT.

Якщо ж ні, то пан прагне перетворити «сироварню» на Habr?

Як на мене діскорд сервера тематичні
Ну і тг канали. Форуми для дідів ... ви б ще згадали фейсбук або онлайн щоденники

Як можна нормально щось обговорити в принципі, якщо всі повідомлення валяться одним нескінченним потоком? Питають одне й те саме через день. Фейсбук був підзніше форумів і по суті вбив якісні онлайн дискусії. Телеграми з дискордами вже глумляться над трупом.

На форумі? Ну я сиділа на форумах по аніме там була нормальна навігація в цьому плані. Бо по пінгам тебе перенаправляло в дискусію.

В тг, дискорді приємно бо є голосові, активності в останньому ще стріми. Та в тусовка більш анонімна, тому атмосфера зберігається довше.
Фейсбук — це дічь бо великий відсоток самоцензури і контингент по багатьох параметрах зашкварний через масовість використання.

Поясню дещо, в олдскульних форумах (на бази phpBB наприклад) теми не дублювалися, тому якщо ти мав питання, то перш за все шукав, що по цьому питанню вже обговорювалося і часто знаходив топік з історією кілька років. Це давало корисний контекст і в 90 відсотках відповідало на питання. Також там у людей була репутация. Я зовсім не розмію, що гарного в тому, щоб тусовка була анонімною? Мені як дідусеві цікаво про якісні дискусії, а не про хайп та двіжняк.

forum.autoua.net правда більшість олдскулів з першої сотні пішла звідти через дебільну модерацію (я теж), але він ще досі лишається одинм з найстаріших і найбільших форумів в Україні що підпдає під ваші критерії, хоча і оріентований на авто тематику

Оооооо! Я памʼятаю форуми, коли після додання коментаря потрібно було оновити сторінку, щоб прочитати відповіді.

Анонімність надає більше форматів для спілкування. На будь-які теми. В фб є родичі, знайомі, колеги, діячі, викладачі в друзях. А ти хочеш зашкварно пожартувати (на грані фолу) і всі таої знайомі про це знають. Ще через анонімне середовище важче почати переслідувати, а не так як люди в тг не знають, що треба приховати логін і номер, щоб їх дані не злили по рекламним ресурсам
Адаптуєшся, хоч в більш токсично, але здебільшого більше комфорту, коли знаходиш своє комьюніті

А, я не так зрозумів про анонімність. Так, це одна з великих проблем фейсбуку. Чесно кажучи він і не планувався як майданчик для спілкування. Проблема в тому, що туди аудиторія ламанулась з нормальних форумів і останні почали загинатись.

тому якщо ти мав питання, то перш за все шукав,

Так то було давно.
Зараз же мистецтво пошуку втрачено.
Навіщо я шукатиму, я спитаю тут же 😁
А після завтра те саме спитає Петро😂

технічні форуми вони так і залишились, а діскорд фб, ну то так обмін враженями зазвичай, до технічних речей відношення практично не мають, або мають поверхневий рівень. Стек оверфлоу десь посередині між спец. форумами і діскордом, фб, ітд.

reddit, тематичні приватні FB групи

Думаю що ріл dou прямо в топчику.
Бо загальновідомі форуми вже давно померли або помирають. Регіональні форуми типу того ж легендарного форуму Харкова звідки прийшов мем із сиром майже повністю з’їла труха.
Тому залишаються специфічні професійні форуми. Але із більш менш живих крім dou знаю тільки forum.violity.com де тусять багаті любителі антикваріату та reibert.info по мілітарі темі (зараз дуже актуальна і тому скоріш за все це єдиний форум у якого зараз росте жива аудиторія)

Теми
«Почему я стала так вонять?
Хто схуд з рециновою олією?
Что бы вы делали если бы из-за ментальных проблем не могли бы больше выполнять
Нормально ли будет свекрови памятник на кладбище подарить?
осмотр проктолога
Как расхламиться?!
Кішка та її піські»
Пішов регатись та накидувати! Дякую, не форму а скарб просто!

Спитали про популярний форум на різні теми. Знаєш кращий?

Так він не тролить, форум дійсно скарб

Дуже актуальні теми до речі

title. Не можу знайти чоловіка, який би заробляв більше за мене. Хоча дохід не космос

body. Заробляю 55 тисяч оф зарплата+10 додатково. Всі побачення чи навіть початок стосунків йдуть в мінус, бо мій режим життя то недоступно для тих, з ким будую стосунки чи починаю спілкування.
Дівчат, хто був в такій же ситуації, як ви її вирішили? Опустили свої запити чи вдалось все таки знайти чоловіка, який з вами «на одній хвилі»?

Класика жіноча. На одній хвилі, але більше за мене. Ло-гі-ка

Десь вирує цілий паралельний світ

Ну якщо не вдасться знайти того, хто заробляє більше, то хоча б «на одній хвилі». Але не менше. Це дійсно проблема, бо на рівні інстинктів чоловік це добувач.

Шанс для місцевих вайтишників. Тут ціла тема була слізлива. І там було десь в коментарях, що дівчина має за себе платити, от отримуйте)))

Про пам’ятник свекрусі сподобалось, треба піти почитати xD

До 10% тем такого роду форумів створено з аналогічною метою.

накидувати!

Тому, я б не дивувався тим темам, що там є. Не ви один ходите туди

регатись та накидувати!

Ти пізно проснувся, половина доу там уже роками накидує)

«Волосся у 6 річної дитини в інтимній зоні. Це норма?». Лол

Оце насправді не гарно дуже, бо щось із гормонами значить, співчуваю дитині :-(
Особливо з такою тормознутою мамою :-(

Скільки там користувачів?

Ми там колись Go Offline піарили :D

І для чого ви це запостили? Тепер відвідуваність ДОУ різко впаде.

Підписатись на коментарі