Thanks for your response, Michael. You won’t see my name viewing your profile because I looked at your profile via LinkedIn Recruiter. It’s a different platform
Поки шукав роботу користувався місяць, є в них тріальна Преміум підписка безкоштовна на 30 днів. Підв’язав банківську карту на якій ніколи 8тис гривень не було :)) Із корисного сподобався AI асистент який покращує опис досвіду в профілі, розділи Learning де є зразки відповідей на деякі тупі дещо екзотичні запитання співбесід на зразок «Ким ви себе бачите через 5 років в нашій компанії». Після закінчення тріалу видалив підписку, продовжувати не став. Чи варто воно тих 8тис грн./month? Для себе не побачив що варто.
Може для давніх підписників дешевше, в мене наразі пише «UAH809.00 / month» але 2 перших місяця −50%. Виходить неуспішні транзакції що я побачив на карті по 8к то були спроби стягнути оплату за рік.
Корисна була шняга, поки грьобані кацапи не забанили мене ще в березні 22-го. Якщо хто не в курсі, то там у співласниках калірована така кацпня шо молиться на свого фюрера. Підтримка наскрізь індуська, які теж на боці кацапів, перевірено особисто. По ітогу, на початку війни кацапня творила шо хотіла, а українців банили за найменший вяк в бік кацапів. А ви продовжуйте тут патріотичні пости писати тримаючі акаунти на прокацапському ресурсі ))
Я користувався. Особливої різниці немає. Хіба що бачиш хто переглянув твій профіль та можеш заздалегідь збудувати очікування від спілкування з тією чи іншою компанією, якщо її рекрутери напишуть. А, ну ще пропонують льорнінги. На цьому все.
У мене він сам включився бо я забула відмінити підписку під час free trial. Зняли за рік наперед немаленькі гроші. А в мене навіть нема часу в тому лінкедіні сидіти 😡
В LinkedIn Premium входить Linkedin Learning то там є хороші курси з SQL, DevOps та Rust
В LinkedIn Premium можна дивитись плинність кадрів в компанії
В LinkedIn Premium показує всіх хто переглядав профіль, додаю в контакти розробників та пишу повідомлення з пропозицією підключити трекер переглядів GitHub-профілю u8views.com
Бо рекрутери великих ІТ-компаній мають власні «чорні списки» й їм доводиться шукати кандидатів з налаштуванням «повної конфіденційності»
Це з моїх власних спостережень бо після створення списку компаній StopDiiaCity став отримувати значно менше пропозицій від компаній цього списку й навіть менше переглядів
24 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівжах
а що тільки що з"явилося?
у 2022 як почалася війна всіж українцфм на 3 місяці було навіть безкоштовно
найгірше що продають режим бога і типа можна бачити хто дивився профайл
але рекрутерам продають режим супер бога і їх переглґди не видно
Як я розумію то дивитись «хто переглядав мій профіль» та «дивитись чужі профілі у режимі інкогніто» доступно в найдешевшому тарифі LinkedIn Premium
Але ось цей режим інкогніто по-справжньому працює лише в трьох випадках:
Бо за «часткової конфіденційності » у переглядах відображається з якої компанії рекрутер дивився й можна знайти за наявним значком «LinkedIn Premium»
Оцей праду казав?
Thanks for your response, Michael. You won’t see my name viewing your profile because I looked at your profile via LinkedIn Recruiter. It’s a different platform
В мене поки відсутній досвід роботи з «LinkedIn Recruiter», там ціни кусючі для просто погратись, ймовірно треба дивитись огляди, якщо такі є
Поки шукав роботу користувався місяць, є в них тріальна Преміум підписка безкоштовна на 30 днів. Підв’язав банківську карту на якій ніколи 8тис гривень не було :)) Із корисного сподобався AI асистент який покращує опис досвіду в профілі, розділи Learning де є зразки відповідей на
деякі тупідещо екзотичні запитання співбесід на зразок «Ким ви себе бачите через 5 років в нашій компанії». Після закінчення тріалу видалив підписку, продовжувати не став. Чи варто воно тих 8тис грн./month? Для себе не побачив що варто.Мені LinkedIn Premium обходиться в 120 TRY ~ 160 гривень
Може для давніх підписників дешевше, в мене наразі пише «UAH809.00 / month» але 2 перших місяця −50%. Виходить неуспішні транзакції що я побачив на карті по 8к то були спроби стягнути оплату за рік.
Перед використанням платних послуг потрібно дізнаватись, як легко від цих послуг відписатись, гуглити відписку
Бо прикладу бачив сайти де відписка була через email, а підписка на платні послуги в пару кліків
В LinkedIn поки вдалось відписуватись, але й уважно все вичитував
У LinkedIn Premium є різні тарифи
Коли кацапня блокує акаунт відписка автоматична ))
Корисна була шняга, поки грьобані кацапи не забанили мене ще в березні22-го.
Якщо хто не в курсі, то там у співласниках калірована така кацпня шо молиться на свого фюрера. Підтримка наскрізь індуська, які теж на боці кацапів, перевірено особисто. По ітогу, на початку війни кацапня творила шо хотіла, а українців банили за найменший вяк в бік кацапів. А ви продовжуйте тут патріотичні пости писати тримаючі акаунти на прокацапському ресурсі ))
Я користувався. Особливої різниці немає. Хіба що бачиш хто переглянув твій профіль та можеш заздалегідь збудувати очікування від спілкування з тією чи іншою компанією, якщо її рекрутери напишуть. А, ну ще пропонують льорнінги. На цьому все.
linkedin learning ще включений
а хто дивився пакет у рекрутерів я дорожчий пакет і їх перегляди не показує
ще всяці режими вакансій з аналізом АІ
— оці схожі на ті що ти дивився
— а оці ти там був би топчик
На період пошуку роботи — цілком собі корисний інструмент. Купив, знайшов роботу, вимкнув.
Без толку він якщо чесно, як на мене не варто тих грошей, краще зайвий раз пиво купити та/чи задонатить
Корисно мабуть якщо хочеш нетворки будувати, а так аби було — нема сенсу нмд
У мене він сам включився бо я забула відмінити підписку під час free trial. Зняли за рік наперед немаленькі гроші. А в мене навіть нема часу в тому лінкедіні сидіти 😡
Для того хто придумав цю схему в пеклі буде окремий котел.
И тоже по подписке
Дивне питання. Рекрутери поголовно користуються. Розробникам здебільшого воно не треба.
У рекрутерів своя підписка
Ще можна спамити усіх під ряд
Рекрутингові підписки лінка ще те дніще, монополія
В LinkedIn Premium входить Linkedin Learning то там є хороші курси з SQL, DevOps та Rust
В LinkedIn Premium можна дивитись плинність кадрів в компанії
В LinkedIn Premium показує всіх хто переглядав профіль, додаю в контакти розробників та пишу повідомлення з пропозицією підключити трекер переглядів GitHub-профілю u8views.com
Тому мені LinkedIn Premium корисний
рекрутерів не всіх показує
Бо рекрутери великих ІТ-компаній мають власні «чорні списки» й їм доводиться шукати кандидатів з налаштуванням «повної конфіденційності»
Це з моїх власних спостережень бо після створення списку компаній StopDiiaCity став отримувати значно менше пропозицій від компаній цього списку й навіть менше переглядів
Але мене це влаштовує бо на прямих контрактах кращі винагороди