Чому я не буду голосувати в Першій Премії DOU

Бо вже проголосував. І сподіваюсь, що ви вже теж.

Найбільш мені цікава (оце так поворот) номінація «Найкращий подкаст/YouTube-канал про ІТ», в якій я віддав голос за Сергія Немчинського з його Кодерською вітальнею (за перехід на українську, бо українськомовний контент найкраще підтримувати заохочуючи, власне, українськомовний контент, а не лише гнобити інший), Віктора Турського, що розповідає про програмування (і розповідає так, що з відкритим ротом слухають навіть люди, максимально далекі від програмування), та за себе в Дивовижному світі веброзробки, звичайно ж. Бо хто ж робить найкращі співбесіди в ютубі, як не я (це мені так сказали мама і дружина).

Але, насправді, існує просте величезна купа неймовірних українськомовних ютуб проєктів, за які хотілось би проголосувати. Це й Juniverse, через яких я, власне, й розпочав проводити прямі етери зі співбесідами, і Подкаст ЖеПеТе, гостем яких мені довелось нещодавно побувати, і Попелюха, і Максим Рудний, і React для початківців Віталія Рубана, який, на жаль, через людську помилку не потрапив до номінації. І це тільки ті, кого я знаю або особисто, або хоча б слідкую. А скільки нових для себе каналів я відкрив завдяки цій номінації, це просто щось неймовірне!

А які проєкти обрали ви та чому? Діліться в коментарях, дуже цікаво дізнатися вашу думку.

Голосування триває за лінком!

👍ПодобаєтьсяСподобалось8
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

чи можна назвати автора падлюкою? можна

чому я не буду цього робити? бо вже зробив.

молодець. Напиши про це допис.

Байт на срач без срачу, це ніби відзеркалений ТвіХтер
P.S. Голосував вже, тож зайшов суто інших навернути

*Поки що без срачу

P.S., вже зі срачем

Я б обрав QA Балачки але Паша скромний не подався )

Пане Сергій, а ви до нас в гості на Балачки якщо шо прийдете? :)

Мені просто цікаво, хтось слухає шістдесят один подкаст та стрім? І всі з українського айті, тобто щось інше це буде ще додатково зверху.

Вони ж на різні аудиторії. Всі 61 навряд чи хтось слухає)

Підписатись на коментарі