Які компанії в Україні допомагають в релокейті в США або Канаду?
Доброго дня,
я DevOps з цього топіку dou.ua/forums/topic/38227. (Поки працюю Девопсом — політ нормальний)
Раніше створював топік про релокейт в США, але мав страх щодо пошуку роботи там через малу кількість досвіду , мовний бар’єр (до флюєнта ще не дійшов), «інший світ» де все ж таки, все працює трішки по іншому ніж зараз.
Недавно подивився відеоінтерв’ю на каналі «Неправильного Девопса», де Денис Васильєв розповідає про свій релокейт через L1-visa. Багато вивчаючи, та розмірковуючи на цю тему, зрозумів, що це таки найбільш плавний та комфортний варіант релокейту. Оскільки, яка не яка підтримка уже є, та робота зі зп вище середнього по штату (але нижче ринкової на ринку) є + шлях до грінкарти прогнозований.
Тому виникло питання до ком’юніті, підкажіть компанії, які мають можливість відкривати L1-візи в США/Канаду?
З відомих це ЕРАМ та ГлобалЛоджик, проте цікаво чи є такі можливості і в інших компаній?
________
Щодо Канади, так, можна отримати робочу візу по CUAET і там все простіше — розумію , але все ж таки добре, якщо є можливість їхати одразу на роботу туди, навіть на з.п. трохи нижче ринкової (чи не трохи, але все ж вище ніж тут :) )
Думаю, цей топік буде корисним не лише мені
46 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів