⚡️ Епізод 21: Де тестувальник вивчає сучасні «школи» тестування

💡 Усі статті, обговорення, новини про тестування — в одному місці. Приєднуйтесь до QA спільноти!

В цьому випуску Артем та Олександр вирішили обговорили школи тестування. Але не про курси, а сами про різні підходи, які пропагують гуру тестування. В чому ці школи схожі, чому вони виникли та найголовніше — коли яку школу чи принципи треба застосовувати для роботи.

Дивитись та слухати:
🔸 Youtube
🔹 Spotify Podcast
🔸 Apple Podcast
🔹 Google Podcast

А ще ви можете підтримати наш подкаст будь-яким донатом на Buy Me a Coffee (www.buymeacoffee.com/testingminutes ☕️

ℹ️ Про що у випуску:

• що таке context-driven testing
  • чим відрізняються різні версії modern testing
  • чому holistic testing
  • це про переревність тестування
  • в чому суть rapid software testing
  • коли краще застосовувати яку «школу»

🎙️ Хвилини тестування — це подкаст про тестування коротко та без води.

📣 Ведучі подкасту:

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Дуже дякую за цікавий випуск

Особисто я підхід holistic testing використовував у багатьох своїх проектах навіть не усвідомлюючи, що існує подібна «школа» або філософія :)

Питання авторам — що думаєте про такий базворд як Continous Testing (у розрізі сприйняття CT як невід’ємної частини ланцюжка Continuous Integration / Continuous Deployment / Continuous Delivery) ?

Привіт! Тільки побачив коментар :D
Загалом, моя позиція щодо тестування, що дійно тестування може бути зроблено на кожному етапі SDLC. Мені здається, що головна задача цього пришвидшити feedback loop. А якщо реалізовувати постійне розгортання та доставку на прод, то такі речі маст. Головне розуміти, які перевірки на якому етапі робити :)

Підписатись на коментарі