Порадьте хороший і недорогий VPS або хостинг?

Привіт, зараз я використовую хостинг від thehost і плачу приблизно 600 грн за півроку. Мені не дуже подобається, іноді швидкість роботи довго затримується. І ось подумав про зміну хостингу або VPS, розглядаю такі варіанти:

1. Взяти VPS. Я зможу розмістити свій проект на Laravel на VPS, оскільки на хостингах такого немає. Проблема в тому, що я не хочу платити більше 200 грн на місяць за VPS, у мене немає фінансових можливостей.
  2. Взяти просто хороший хостинг з високою швидкістю і платити не більше 150 грн на місяць. Загалом, порадьте, яким хостингом або VPS ви користуєтеся і скільки платите?
👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Роками сидів на Linode, підганяючи конфігурацію під Gitlab, щоб він хоч якось працював. Коли для його нормальної роботи світчнувся на $24 план, зрозумів, що щось в цьому житті потрібно міняти. Двома тижнями раніше перейшов на 2vcpu/8GB/80GB Hetzner за 11.5 євро, і як заново на світ народився — всі проекти, павуки, Gitlab, все працює прекрасно. Щоб забекапити 50GB базу mysql в докері, не треба зупиняти інстанс з Gitlab, як було на Linode.
По відгуках докопуються до документів, але я відправив першу сторінку закордонного, і на тому все.

мiсце народження у закордонному Вашому не вiдноситься до Луг\Дон. областей?
документи просили одразу, чи згодом пiсля купiвлi послуг та якогось часу користування?

Не відноситься. Зразу, як верифікацію аккаунту.

якщо в Україні та не дорого, то bytes.ua

я без претензiй, але на головнiй сторiнцi 4 вiдгуки з однаковим текстом «„Great! This is the best hosting I have ever used before.“»... без палева ))
при перемиканнi мови з укр. на англ. цiни все одно зазначенi в гривнях.
не дуже iнформативно..

Hetzner Cloud CX11 за 3.79 евро: 930k юзерів на міс без жодних проблем. Але коли 370к за добу (це десь 1kk переглядів) — то вже помітно.

на трастпiлотi бачу такий вiдгук: «These guys make you give your ID just to ban you. Its pure racism at this point, how in earth i have european citizenship and you email me telling im suspicious?»
як я писала на один комент нижче, маю проблему з вiдмовами на рiзних сервiсах через мiсце народження ( рядок «place of birth» у загранi).
Шукаю новий хостинг для двойх сайтiв (з переносом доменiв включно), але боюся що «клеймо народження» додасть болю й тут.
Чи давно користуєтеся їхніми послугами? У Вас доки просили надсилати на перевiрку? айдi, адресу, банкiвську бiлiнг адресу?

Користуюсь вже років з 10. Документів не запитували, але ж я регався десь тоді, коли динозаври ще були живі. По доменам рекомендую www.namesilo.com/pricing?rid=cf62e35jx, це просто це бест реєстратор. Для українських доменів можно юзати hvosting.ua/#h5a8

Дуже дякую,
домени в мене не українськi (com, art), бачу що в namesilo таке є, та й веб-хостинг в них за 4.99 гарно виглядає.
Але на трастпiлот бачу вiдгуки де пишуть, що вони пiсля оплати домену, хостингу, та SSL запросили документи i не вiддають домен щоб переїхати. Ще мовляв їх полiсi зазначує що можна суспендити домени без повiдомлення власнику.
Розумiю, що негатив можна на кожного прочитати, просто вже не знаю куди податися щоб з тими документами знову не мордували ((

їхня пропозиція веб-хостингу за 4+ долари для мультисайтів дуже приваблива! Якраз зараз шукаю куди перенести два простих сайти. На трастпiлот майже нема вiдгукiв на OVH, тому якщо неважко, Вам кiлька питань:
1) скільки часу/років Ви користуєтеся їхніми послугами, чи були проблеми, перебої з доступом, чи доводилося звертатися до сапорту?
2) чи були у них питання до Вашого резидентства/документів? Розумію, питання дивне, але через купу проблем через «місце народження: Луганська область» у загранi (відмови від різних контор) це мiй персональный головний бiль та одне з побоювань щодо переїзду на новий хостинг (((
Бо потрібно буде переносити домени, оновлювати дані ху-із, побоююся потенційних проблем, якщо захочуть подивитися в паспорт або підтвердити проживання (в українських банках вперто вписують давно стерте з землі рідне місто луг. області як білінг адресу). Тому таке питання..
Дякую

Ну сделайте себе просто справку переселенца на любой рандомный адрес, и не будет проблем с украинскими банками. Если у вас есть проблемы с иностранными банками, то это уже скорее гемор с вашей стороны, поскольку там нет законов по которым они вас по прописке могут отшить. Естественно для этого надо на границе ставить визу, получать иностранный идентификационный номер как минимум, в любой загранице.

нельзя просто так взять © и сделать счет на рандомную справку. Да, знаю, некоторые так требовали и им делали, но возможно я лицом (скорее ростом) не вышла (как и все мои члены семьи). Ибо ни одному еще ни разу не внесли адрес по справке, только прописка и все тут — упираются рогом. В первую очередь Приват. Моно туда же (спрашивала сапорт ПЕРЕД регистрацией, на словах подтвердили что можно вписать фактический адрес, по факту — через два дня проверили доки и забанили насовсем). Если вы про кошельки типа вайз, то клали они на бумажку с рандомным адресом — требуют доказательства проживания посущественнее, проходила этот гемор длиной в месяц, увы...

Так сразу надо подавать документы вместе со справкой, они не вправе отклонить согласно закона. Вообще тот «закон» о банковских «нерезидентах» — неконституционен, и в принципе у кого куча времени — могут его обжаловать в ЕСПЧ. Нерезидентами являются граждане, постоянно проживающие, и платящие налоги за пределами территории обозначенной конституцией, а жители оккупированных территорий нерезидентами не являются. Если ты платишь налоги в Украине — это факт того, что резидент. Иначе можно подавать на пересчёт налогов во избежание двойного налогооблажения. Но это всё уже другой вопрос. Факт в том, что они не вправе даже по неконституционному закону отказать. Лично я совершенно спокойно делал счёт в Привате.

1. було що згорів датацентр)
2. доки запитують. верифікація

AWS ES2 можна конфігурити щоб ціна була 2.5$/місяць. Це мінімум який я знаходив. Але там виходить мало оперативної пам’яті.
Але майже всюди найдешевший інстанс це 5$/місяць (Digital Ocean, GCP, Azure).

Якщо використовувати serverless архітектуру — взагалі копійки можливо платити. + рік free tier на більшість основних сервісів

Чи давно користуєтеся їхніми послугами? У Вас доки просили надсилати на перевiрку? айдi, адресу, банкiвську бiлiнг адресу?

Підписатись на коментарі