Не доходять платежі з UpWork на валютний рахунок Приватбанку

Допоможіть будь ласка, кто стикався з подібним

Прописка донецької області, проживаю в Запоріжжі, ФОП відкритий вже в Запоріжжі

За останній час гроші перестали надходити на валютний фоп рахунок, до цього було більш менш

Апворк сказав, що їм все окей, приват каже, що платіж вони не бачать навіть

Може американському банку не подобається прописка? Чи приват працювати не хоче і потрібно щось зробити?

Користуюсь прямим виводом на фоп рахунок, без посередників різних

Що робити в цій ситуації? Змінити прописку? Задовбати приват/апворк? І як саме це робити?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

В мене і прописка, і ФОП зареєстровані у Донецькій області. Не дивлячись на те, що територія підконтрольна уряду України, перестали приходити Swift-платежі відразу після підписання Байденом заборони на здійснення операцій на територіях, що РФ вважає своїми. Допомогло надання банку довідки переселенця (вимушено переселився у Дніпро). Боюся, що Запорізька область теж якось підпада під дії санкцій, бо РФ заявляє свої права на всю її територію.

Я в серпні 23 року зарєстоувала ФОП і в мене були свіфт перекази і було все добре, в тому то і справа. Я показувала довідки переселенця, і все окей. Тобто свіфт працював з фопом який в Запоріжжі зареєстрований і моя донецька прописка їм теж норм була. Зараз напевно хочуть документи оновити, буду розбиратися, дякую за інформацію

в схожих темах є щось подібне — dou.ua/forums/topic/45867
раптом ваш випадок

Так, краще за все змінити адресу реєстрації ФОП

ФОП відкритий вже в Запоріжжі

ну то я і раджу внести зміни, щоб адреса була не в фронтових областях.
тому що бачив аналогічні проблеми в інших людей.

В мене апворк запросив документи, які підтверджують, що проживаю і фоп відкрила в Запоріжжі, вони перевірили і сказали, що все окей нічого змінювати не потрібно. А банку-кореспонденту ці документи я так розумію взагалі не показували. Бачила на доу топік, де банк-кореспондент у людини з Донецькою пропискою запросив витяг з ФОП і все було норм. Але в мене не напряму банк, а апворк ще
Головне питання: я не розумію мені через апворк зв’язуватись з банком чи на пряму на них виходити, щоб вияснити причину саме у них і робити вже як потрібно саме з моїм випадком?

банки бачать вашу адресу в деталях платежу і це трігерить їх перевірки.
якщо не хочете таких затримок, то краще знайти можливість змінити адресу реєстрації.

Підписатись на коментарі