Ідеальне побачення для айтівця/айтівниці. Яке воно?
Напередодні свят дуже цікаво дізнатися, яке побачення сподобається айтівцю/айтівниці
Поділіться своїми історіями, а можна і факапами (теж дуже цікаво)
Напередодні свят дуже цікаво дізнатися, яке побачення сподобається айтівцю/айтівниці
Поділіться своїми історіями, а можна і факапами (теж дуже цікаво)
Коли діти звалили один у школу інший в садок. І ти такий бачиш — о, а тікетів нема та замовляєте із дружиною піцу із пивасиком та включаєте якусь кіношку на нетфлікс
Не знаю що таке «ідеальне побачення», але з тих що запам’яталися:
1. Матч в тіндері, розмова зайшла за речовини. Сказала що їй цікаве ЛСД, я сказав що маю досвід і знайомого що може продати. Домовилися що вона купить і я потім її посітерю (себто буду з нею ходити тверезий і контролювати якщо шо) по лісу на бориспільскій. Зустрілися, гуляли майже мовчки десь п’ять годин поки вона була під впливом. Це було за місяць до мого від’їзду з України (в 2019), тож нічого не вийшло, але вона була цікавою особистістю, здобувала кандидатську по біології в Шевченка. Усе ще дивуюся як в неї вистачило сміливості їсти не зрозуміло що з рандомним хлопцем в лісі.
2. Списалися в якомусь треді на двачі в
3. Познайомилися в пабліку вконтакті
4. Не зовсім «побачення», але будучи в FWB-стосунках поїхали на її машині на дикий пляж в Австралії де займалися сексом. Пам’ятаю що я будучи голим відійшов за пагорб сходити по маленькому, а коли виходив назад то побачив що там прийшла якась сім’я з дітьми. Дівчина сиділа одягненою, але я ж не міг просто вийти голим перед дітьми, позвати її теж не міг бо було далеко. Стояв так хвилин 20 і чекав пока сім’я піде. Потім ввечері коли зібралися їхати додому, її машина (стара повноприводна) зламалася на виїзді вгору на пагорб і ми застрягли. Їй довелося дзвонити батьку щоб він нас забрав з тих пердів (півтори години до міста).
Ще були побачення на заброшках, дахах багатоповерхівок, кладовищах, нічних майданчиках дитсадків і такому подібному. Це все було у період коли мені було
Потім коли подорослішав, знайшов роботу і став шукати серйозних стосунків, то було кілька «нормальних» побачень в стилі «тіндер\бамбл -> кафе\ресторан» де ми сиділи і чемно спілкувалися, але то така forced нудятина що не можу. Дякувати всесвіту, знайшов нинішні серйозні стосунки через друзів і все сталося органічно.
Я колись дуже давно була на побаченні з devops. Він постійно фіксив кластер і не зміг взагалі відволіктися.
Тому мені довелося його залишити в кафе і поїхати додому.
Ми потім ще бачились, але стосунків не вийшло.
А ще раз колись на побаченні, хлопець сказав:
«Це так цікаво дивитися на дівчину, яка вміє писати код.
От дивлюся на твої пальці. Наче звичайні пальці. А вони вміють код писати.»
Так а що ж далі?))
«мне надоело просто смотреть» сказав він
На жаль чи не на жаль, але «просто смотреть» — дуже не ефективна стратегія для хлопця. Поки будеш думати, вона вже 10 разів одружиться, навіть якщо ти їй і сподобався
Поки будеш думати, вона вже 10 разів одружиться,
*вийде заміж ;)
Ну ето как сказать...
якщо ж за цей час поки хлопець дивиться й думає, об’єкт думання 10 раз вийде заміж чи дасть комусь ляжку помацати може довгодумаючий хлопець нічого неймовірного не втратив насправді? ;) ну принаймні точно не відчує себе первопроходцем. Може вона потім йому і даром дасть, і квітів не треба буде
Так шо нє всьо так адназначна нащьот стратегії
Ой йой, ви його зафрендзонили після такого?
Як це просто сігналить, він вже має вам сніданки готувати )))
Оттеж не розумію, як це коп після цього всього та ще досі сігналить
Хто це такий? Зразу чуство, що от не знає він нічо ні про айті, ні про айтішніків ні про дівчат ні про рекрутерок :)))
Це так ним було сказано в рекламі рекрутерських курсів? Ну да ну да. А в рекламі курсів QA сказано що найкраща пара для програміста — то QA. А на курсах BA сказано що програмісти ідеально паруються тільки з бізнес-аналітиками.
От жалко пацана ©
Хто б йому розказав, що не кричати/бібікати треба, а на побачення звати, причому ASAP
Ойес, я б з якоюсь поліцейською теж про смертну кару і наручники цілу ніч міг розмовляти!
Так шо так і всьо? без жили довго й щасливо... :(
Та ну, був якось конторський корпоратив на тему мафiя, та ми позичили у знайомих ментiв справжнi наручники, а не ото чудо з секс-шопу. Бiльшiсть народу нас шугалися, репутацiя була зiпсована)
Але дехто вiвся, з гумором та вогоньком.
Думаю що не тому) кожен з нас мав брутальностi на пiв контори, але ми все одно няшки)
Можна й без наручників :) и даже без оружия ))
В мене дружина поменьше буде. А ось ïï кузина змогла б, займалася штовханням ядра у молодостi) , зараз респектабельна чиновниця у тракторлендi)
Я можу тільки поділитися антіпатернами.
Бо моє розуміння ідеального побачення — це коли я можу бути собою і поділитися тим, що мені по-справжньому цінне.
Отже це цілком виключає традиційні «ритуали», яких чекає більшість дівчат: квіти, подарунки, ресторани, потік компліментів, постійні спроби догодити, обов’язок розважати її аби не засумувала ...
Якщо уявляти ідеальний сценарій вин був би таким: я б чекав її о 5 ранку на скелі Алчак-Кайя біля гроту Эолова арфа. Це дозволило би нам разом зустріти світанок над морем. Потім ми б спустилися до Судака і поснідали у кафе над морем. Випили шампанського та узяли с собою декілька пляшок вина і сира та смаколиків. Далі просто йшли би куди захотіли: чи куди хоче вона, чи куди я зможу показати щось цікаве (я там знаю багато чого). Дорогою пили б коктейлі чи їли морозиво і балакали б про що у голову прийде. Звичайно за кожної нагоди пірнали б у море.
Було б добре, якщо б вона звикла багато ходити — тоді за день ми могли б побачити багато усього, зайти до фортеці і погратися у лицарів чи пробратися на залишену базу. Біля Судака є багато бухточок де можна попляжитися на самоті.
Я не дуже люблю тусовки, але якщо б їй було цікаво то могли б повернутися до Судака і подивитися на «нічне життя»: пінну дискотеку чи караоке. Якби дуже пощастило — пішли б купатися вночі аби подивитися як море світиться.
Думаю після цього ми б просто заснули десь у номері, або навіть під ковдрою на пляжі. Але це — добре, адже кажуть що після першого побачення ще рано. А от якщо прокинулися разом у новому дні — то це вже можна вважати за друге побачення!
P.S. Я вважаю що аби пізнати людину нема нічого кращого ніж вино, дорога та бесіда (яка у такому разі стелиться сама — як дорога під ноги).
Бобер, а якщо це зробити цього лiта? Знаю красиву дiвчину з ССО. Дати контакт?
Знаю красиву дiвчину з ССО.
Голосом Подерв’янського: «А він їй: „как ето?“ А вона говорит єму: „от сейчас я тобі покажу, как ето“. І не он її, а вона його сама в...ла»
Бобер, а якщо це зробити цього лiта? Знаю красиву дiвчину з ССО.
Про це треба кіно знімати. Як дівчина пішла у ССО і звільнила Крим аби зустрітися там з хлопцем з інтернета і втілити його мрію про ідеальне побачення.
Усе не читав уважно, але у Європах сходити 15 км по горам це навiть не свiданка, а так, побалакати. Якщо кандидат здох, ну щож, негодний попався, туди йому i дорога.
Я поки що не можу пройти 15 км без відпочинку — але море, узбережжя, морська їжа роблять дива! А головне — відсутність роботи, війни і стресу який треба зажирати. Здорове життя починається зі здорового оточення!
Ну та рекрдiв не треба ставити. Це ж просто тест, як вам буде йти поруч та спiлкуватися декiлька годин, просто перше знайомство
відсутність роботи, війни і стресу який треба зажирати
той незручний момент, коли починаєш заздрити бобру )))
пішли б купатися вночі аби подивитися як море світиться.
Думаю після цього ми б просто заснули десь у номері, або навіть під ковдрою на пляжі.
Так ви, пане, романтик.
Так і є — у душі я вічний романтик! Тому і пишу про «антіпатерни».
Бо більшість дівчат тільки на словах люблять романтику. Романтика для них — це не ніч під ковдрою на пляжі, а ліжко у пентхаузі з прозорим дахом, посипане пелюстками 1001 троянди.
Пройти пішки 15 км на побаченні — на це мало хто погодиться. Дівчата люблять романтику з бульварних книжок які жінки пишуть для жінок. Де обов’язково «принц», я не звичайний мужик.
Я десь бачив рекламу, яка стверджує що у жінок у голові є декілька стереотипів — і можна підкорити будь-яку жінку просто кажучи їй фрази, які вона чекає почути. Тобто якщо солодка брехня збігається з наївними дівочими мріями з книжок та журналів (а останнім часом — з інстаграмів) — то це вмикає програму що такого чоловіка варто спокушати і утримувати.
Якщо хлопець просто намагається бути собою — у кращому разі йому світить «френд-зона» поки вона чекає «того самого» принца, якій наобіцяє їй жадану брехню.
www.youtube.com/watch?v=6p-lDYPR2P8
Якщо хлопець просто намагається бути собою — у кращому разі йому світить «френд-зона» поки вона чекає «того самого» принца, якій наобіцяє їй жадану брехню.
дівчина йде на побачення щоб гарно провести час, а не дивитися на хлопця, який просто намагається бути собою. вона ж тобі не мама, що дивиться на свого хлопчика і серце її палає від любові просто тому що він є такий який є
Ну, якби... побачення начебто це ситуація, коли один одного ще не дуже добре знають.
Фігачить з малознайомою людиною наодинці 15 км по горах...ще навіть з боку безпеки таке собі (імхо).
Взагалі у Харкові було комьюніті туристів xt.ht дивно, що звідти ніхто із подібними інтересами не підійшов
На популярних маршрутах завжди хтось ходить, зовсiм наодинцi не будете. Ну та й можна не тiльки ж гори, парк, дюни, лiс що в вас поруч в наявності
Якщо змінитесь ви, ставлення жінок та дівчат до вас теж зміниться.
Тобто, якщо ви відчуваєте якісь дисгармонії або дисбаланси з жіночим світом навколо, то проблема у вас всередині, тобто проблема з вами, а не з жінками та дівчатами.
Спробуйте поступово (без фанатизму) змінити себе в кращу сторону (як людина, як чоловік, як особистість), і потім подивитесь. Почніть з банального — охайність, базова чистота, якийсь мінімальний стиль одягу.
Якщо у вас це триває довго, то ви просто десь застрягли у власному болоті (не зростаєте, не розвиваєтесь, не змінюється в кращу сторону) або запустили себе.
Та канєшно, прям всі дівчата дурочки одноклєточні шо ти шось набрешеш «з романів» і всі побігли тебе спокушати. Не смішіть 😂
Це марна трата часу не тільки через ситуацію навколо, а ще тому, що ходжу в основному пониклим, радості в очах немає, розповісти про себе нічого. І зовнішність нижча за середню. Звідси можна покласти гвинт на зв’язку з будь-якими дівчатами.
все залежить від позитивності та підвишеності язика))ну і більш менш опрятності) все інше дело техніки) і неважливо чи то румунка українка американка німка австрійка)
це ж типаж на який заліпає більшість дівчат. нема чого розповісти — нятякнути що у ГУР працюєш і багато неможна, зовнішність — спеціальна маскировка.
Он пишет про будь яких дивчат. Я думаю с айтишной зп можно будь яких точно найти. Если себя прокачать. Если хочется не будь яких то можно шпилить красивых эскортниц, которые не доступны простым пацыкам.
Якщо йдеться мова про принцешукачок, які тут погоджуються, що треба брати харизмою — нафіг треба. Не говоритиму про кого, але є такі.
Ні, ми дівчата люди романтичні. І ось вона вже думає: то він такий сумний бо мене поряд немає😊
Ідеальне побачення — у мирній країні. Поки поставив всі романтичні історії на паузу, будувати в щось в Україні військового часу — немає сенсу.
ТС, замість дублювання слів «айтівця/айтівниці» чи не ефективніше використовувати множину «айтівці» ?
Ідеальні побачення в мене були до 30. Декілька разів їздив в турне по іншим містам. Напевно немає такого парку в Києві де б не «було». Ночні свіданки з розпиттям вінішок до ранку і т.д. Багато можна згадати, мало чого дітям розказати. Зараз все набагато нудніше. Ресторан, співбесіда, або сподобались або ні. Драйву нема. Молодість — оце найкраще
на днях в твітурі якийсь чувак накатав тред як підключив апі чатджпт і автоматизував свайпи з подальшим смалктоком в тіндері. Прогнав більше 5 тисяч анкет і врешті решт зупинився на одній
За витрачений час можна було зняти гарну індивідуалку. А на здачу зробити платну місячну підписку на порнхабі
Скоріш за все немає особливої різниці для ІТшників і неІТшників, серед нас є багато романтиків та придурків, плюс потрібно розуміти, що у нас ще багато світчерів і тих, хто мали стосунки ще до того як стати на шлях ІТ.
З 1991 до 2021 ви (умовно) ж могли виїхати в різні локації вільного світу?
Що вам (умовно) заважало довгих 30 років зробити якісь реальні кроки та зусилля в цьому напрямку?
Якщо персонажа тримають в умовах держави-табору (до 1991 року), потім держави
— не вчить іноземних мов;
— не здобуває затребуваних професій та високого рівня кваліфікації;
— не вивчає можливості вільного світу (закони, правила);
— не їздить, не досліджує, не пробує.
То хто винен таким персонажам, крім них самих, що вони довгих 30 років не помічали або не хотіли помічати неправової, несправедливої та хаотичної системи навколо?
Що вам (умовно) заважало довгих 30 років зробити якісь реальні кроки та зусилля в цьому напрямку?
Так якраз той факт, що 30 років можна було виїжджати і привів до того, що люди сиділи тут. Ми ж вчимося на досвіді і звикли до свободи пересування. Якби в
Ми ж вчимося на досвіді
З приводу цього є великі сумніви, якщо говорити про більшість суспільства.
Які висновки люди зробили з 1917 до 1991 року? Та ніяких.
Якщо вони обрали на демократичних виборах комуняку Кравчука, а потім червоного директора (який будував кар’єру по партійній лінії), комуняку Кучму? Чому люди навчилися за 74 роки?
Думаю, це звичайний пофігізм, байдужість, безвідповідальність, самообман.
Медіанний вік айтішника відповідно до опитувальника ДОУ — 28 років. Які
Тобто розквіт Януковича та всіх його посіпак, більшість айтішників застала?
Янукович та його посіпаки — це в минулому колишні кгб-істи, комсомольці та комуністи, які перевзулися в 1991 році та дійшли в своєму «розвитку» до максимально можливої розкоші, багатства та дикості власного капіталізму (рейдерства, корупції, схем).
Якщо персонажа тримають в умовах держави-табору (до 1991 року), потім держави1990-х, потім держави-корупції, потім держави-хаосу, потім держави-цирку
Досвід тих про кого ми говоримо такий, що до 22го року не було жодного випадку перекриття кордонів. Янукович і посіпаки силою нікого тут не тримали. От багато хто і не думав, що таке може статись.
Не гризіть себе занадто. Україна — це дуже специфічний, цікавий тренувальний полігон, який вимагає тверезої свідомості та сили (мужності) розбиратися в навколишньому світі.
В Україні стільки різноманітних тренажерів, перешкод та приколів, яких важко одночасно знайти в будь-якій іншій державі світу.
Просто, імхо, буде чудово, якщо українці стануть більш самокритичні (дорослі) до самих себе та частіше будуть критикувати, аналізувати та розвивати (змінювати) самих себе.
Чого-чого, а критики і самокритики в українців більш ніж треба. Тільки критика — це не мета, а засіб (а у вас — саме мета). Коли зрозумієте це, вам буде простіше.
Ваше (умовно) сприйняття та розуміння коментарів іншої дописувача — це ваша індивідуальна справа.
Наприклад, щоденні вечірні заяви, урочисті виступи або інтерв’ю Зеленського різні люди сприймають по-різному:
— одні як чистий патріотизм та хоробру державницьку позицію;
— деякі як відмінну акторську гру та веселу розвагу для глядачів спектаклю;
— інші як цинічну брехню та лицемірне українофобство.
Про побачення з рекрутеркою вже писали? Багато років тому то був хіт на Харківському форумі.
Щось не траплялось таке на ХФ. А шо там було? оце?
Девочки HR, будьте осторожны!
Найкрутішим в Харкові було побачення з дівчатами, що займаються синхронним плаванням, акробатикою та гімнастикою.
Кернесовці та добкінці (харківська еліта) були великими шанувальницям синхроністок, гімнасток та акробаток.
Двічі мав побачення з рекрутершами і двічі воно закінчувалось нічим.
Може це я тоді був нецікавим джуном, а може рекрутерши тоді були більш вимогливі, хз...
Згадав одне зі своїх ідеальних побачень:
Вона прийшла гарна, після чого ми пішли в недорогий ресторанчик де вона захопливо слухала якусь мою чергову дику історію, а потім сміялася з моїх жартів.
Для людей котрі не дорозповідають історію до кінця чекає окреме пекло
Тоді історія небула доведена до кінця, тому нема чого розповідати.
Якщо мова про перше побачення, то ідеальне — це те, де ви можете 100% часу побачення спілкуватись в затишній атмосфері. Як правило це кафе, але якщо погода ок і обидва — «за», то можна й прогулятись з кавою на виніс.
Щодо факапів. Було пара разів, коли через
Схоже на даму, у якої ЧСВ норм так, та не думає що комусь може не подобатися, навіть якщо на її думку виглядає хлопець не дуже.
Це треба було зразу написати, а не ставити себе вище за нього (тут як раз у обох сенсах).
Якщо доповнити, то вище, але не товстий та не худий) принца ще краще буде хоча б на вигляд. А то колишня модель простачків не потерпить.
Я так і не почув у розповіді та відповідях іншим, чому поліцейський той підкочуючи до вас протягом довгого часу не з тобою? Френдзона з твого боку?
Позитив або негатив ні до чого. У тебе бачу є звичка уникати відповіді, професійне мабуть)
Вас спитала Олена про френдзону, ви їй відповіли щось зовсім інше, переклавши тему.
В общем я [як трохи аналітик] можу сказати що вже ясно, шо вимоги тут ой-йой. Шоб був і не мєнт, і тільки айтішник, і вищий. Ще мабуть трохи повиясняти — то скоріш за все ще треба щоб мав змогу виїжжати з України.
Люблю твої пости читати про всякі особисті штуки)
Щодо ситуації — маячня якась. Через неї проходять купа айтішників (як через рекрутера) та походу всі вони якісь не такі значить. Але мене більше вбила зарозумілість (як він посмів сказати, що я йому не сподобалася, він зростом нижче за мене, я колишня модель) та коли пізніше виправдання погнали.
Щодо роботи додати нічого, у кого позитивний досвід із Ізраїльськими роботодавцями — окей, нічого не маю проти. А в мене стільки спроб було з ними, що вже все точно вистачить.
Я не здивований це чути від рекрутера г***о-ізраїльської прокладки. Пробачте, читав читав ваші пости, вже не стримався.
Це тема окремого обговорення. Але я ніколи не мав позитивного досвіду спілкування із ізраїльськими роботодавцями.
Ні, у мене було багато разів спроб шукати роботу. Я можна сказати стаж на співбесідах заробив. Але якщо компанія з Ізраїлю — відразу ні. Останній був поганий досвід тиждень тому з ними.
В зайчизмі можна «сочковать» і в пів сили робити, в ходінні наліво треба на 100% викладатись
імхо, більшість з тих, хто «хоробро» ходить наліво, чомусь не люблять, коли наліво ходить їх «постійний» партнер (-ша). От таке паскудство.
Корпоративи НЕ в ойтішних конторах.
Там як то кажуть можна розгуляться по повній. Це вам не ойтішний тухляк де всі кучками цмулять шось і гундять.
Там народ вміє відриватись.
Є і виключення це ойтішні корпорати виїздні і з ночівлею, там уже «город засіпаєт, мафія прАсипаєтся» ))
Стільки історій знаю, знайомий розповідав.
Службові романи, це ж ідеально, ти на роботі і часу на все вистачає. Був свідком коли одна сім’я розпалася і тут же сформувалась нова ))
Для мене ідеальне побачення з такою ж задроткою як я — це по інтересам :-)
Спочатку який небудь спорт: лижі, велосипед, ковзани, ще я люблю снукер, поки розважаємося обговорити проблеми Лінукс на лесктопі і хто який вм і текстовий редактор використовує. Ідеально якщо я вім, вона емакс. Обидва випадки дуже впороті, але ми можемо навчити один одного. Вдома душ, перейти до мережевих іграшок, зварити картоплі, курку гриль. Далі вже можна і чай, кава потрапотанцюємо :-)
Краще все те саме тільки в зворотному порядку
Спочатку переспати, потім дізнатись що у неї світла схема у emacs і розійтись? )
Оптиміст
до імакса не дійде, все закінчиться на курці гриль і зварити картоплю, коли вона скаже що не створена для кухні і піде компілити ядро :)
Не ядро! Вона буде компілити курчат
Яйця, інкубатор, сіно і курник на балконі )
Потім відрубати голову, видалити пір’я і на вугілля )
Можна навіть набутиліть її, в казанок, навколо овочі покласти, тушкувати під кришкою
Буде те що треба!
Ідеальний чоловік, золоті руки, от і будеш сам все робити раз знаєш як
тільки це вже ідеальне побачення для айтівниці
Це ще при умові що вона не веганка
Тому зразу танці )
Ще така айтівниця може впровадити IoT і автоматизувати багато речей, наприклад годування курчат, збирання яєць, а може і відрубання голови курки. Хоча, у останньому випадку я вже побоюся зустрічатись з такою мадмуазель )
побоюся зустрічатись
От бачиш, любов така хрупка річ що починати краще з потанцювати і закінчувати ідеальним побаченням :) або ні, але танці вперед
Interview with an Emacs Enthusiast :)
www.youtube.com/watch?v=urcL86UpqZc
саме найкраще побачення для мене — піти в бібліотеку і обговорювати книгу «Чистий код» Роберта Мартіна
Чого всі фанатіють від чистого кода, в мене перша книга на цю тему була «Совершенний код» вона круче, але вже канєшно «трохи» застаріла 😔
От погуглила порівняння і так, мені не здалося, інші теж погоджуються що code complete вона фундаментальніше www.reddit.com/...code_which_one_better_or
Чого всі фанатіють від чистого кода
Це спосіб спілкування проміж програмістами, усі книги про «чистий код» це спосіб зібрати найкращі практики оформлення кода таким чином щоб інші люди теж би могли цей код читати та підтримувати замість того щоб блокувати один одному код ревью, банально дуючись на колег замість керівництва або замовника, що десь кинули на : підвищення, гроші чи відрядження. А так написано в розумній книжці з аргументами — що само по собі аргумент.
В мене інше питання, чому жінки з ІТ на побаченнях підіймають такі розмови, тоді як жінки інших професій спілкуються на різні теми типу кіно чи музику які зазвичай переходять в натяки на секс з різними історіями де вона опинилась голою ? Декілька разів чув історію про кусти під Ейфілевою вежею де вони з подружками пісяли (хоча там є туалети і повно жандармів), як було втрачено купільника під час купання і т.п.
чому жінки з ІТ на побаченнях підіймають такі розмови
Шось я не памʼятаю ні єдиного разу, щоб я ці теми піднімала з кимось, окрім безпосередніх колег. Це все, вважай побачення не вдалося, якщо мова пішла про чистий код. Значить хтось комусь вже не сподобався (або він їй, або вона йому). Бо якщо сподобались — там не код обсуждається 😹
Степанова такий самий психолог як симонян чи скабєєва www.youtube.com/watch?v=E_BE3hNP2Lc Якщо вона така ура-ура ZZ Heil Putler!, чому тоді в Мексиці сидить ? Коротше хай вазелинть собі як дуже треба, швабру найдемо. Хоча стерво то теж таке, може бути і цікаво та там невідомо де межа, де домінація — а де зґвалтування. 2. Взагалі не розумію як комусь може подобатись коли його привселюдно принижують ? Тут як би треба драку влаштовувати.
Та ну дурна стерво, яка ще і робить агіт просвіт. Зокрема пропагандує жінкам життя утриманкою, а як не вийде то не вередувати проституцією. Як то кажуть в кого, що болить той про те і каже. Напевно якийсь ІТ-шник нагнув в анал, було боляче не сподобалось та грошей не накинув.
Я маю на увазі, що ради лулзів скинув посилання на цей уривок. А так, то це типова кацапська ватна хабалка.
Було таке: закордонне відрядження, пляж, тепле море, алкогольні коктейлі, дискотека на березі, а після — в нумера)
і жодного слова про айті, і всяку таку фігню
Ні, це було ще до роботи в ойті, блаженний був час, подорожі, нові знайомства — але грошей не дуже) За компом воно спокійніше сидіти, але іноді досить нудно
Такое, с которого не хочется уходить. И тут не только в виде развлечений дело, а скорей в том, что человек понравился.
У нас первая свиданка была крайне забавной — запланировали VR и покушать после него. Я пришла на пару минут раньше и успела за нас двоих заплатить. Он был в шоке, что девушка, оказывается, может не висеть на шее, для него это было впервые xD В итоге после ресторана я предложила «повторить» — мы снова пошли в VR растрясти еду и потом снова на покушать, в итоге сидели до последнего, нас даже попросили на выход, так как ресторан закрывался)))
Я пришла на пару минут раньше и успела за нас двоих заплатить.
Від людини, яка була на 100+ побачень в свій час можу сказати, що серед наших дівчат це правда рідкість, особливо якщо це щиро. І перший раз у мене такий експіріенс був саме на побаченні з іноземкою.
Вірніше в описаному випадку скоріше за все певна частина дівчат заплатили би, але потім ходили б ціле побачення з незадоволеною *бучкою, навіть якщо би всі гроші за двох їм хлопець зразу віддав.
Якщо в суспільстві більшість дівчат виховуються на прикладах жіночого цинізму, меркантилізму, фемінізму, егоїзму та розпусти, то в принципі доволі закономірне явище.
Найпопулярніше відео про жінок та жіноче на ютуб каналі найпопулярнішої блогерки України Ramina — називається «Правда про ЭСКОРТ. Шейхи. Русские олигархи», де елітна повія розказує як круто займатися ескорт-проституцією.
Фактично, це непряма реклама та популяризація проституції серед дівчаток та молоді. І нікому в суспільстві до цього трешу та жаху діла нема.
Якщо ви подивитесь на інстаграм профілі більшості симпатичних інста-самочек та модних, сучасних дівчат (популярних серед молоді, які збирають сотні та тисячі лайків), то більшість з них — або стабільно (роками) самотні, або не мають нормальних, тривалих та повноцінних стосунків. В кращому випадку вони чиїсь коханки (що приховують) або утриманки (самі на своє розкішне життя та потреби не заробляють (через звичайні професії та щоденну працю) того, що витрачають.
Бувають якісь виключення звісно, але дуже мало.
Фемінізм до речі в більшості пропагує жіночу незалежність і відсутності потреби у «чоловічих подачках», хоча знову ж наші феміністки іноді трактують це по-своєму: «раз патріархат споконвічно жінок принижував, то нехай тепер платить сповна».
Відсутність нормальних стосунків з батьком, відсутність батька, жахливі стосунки мами та тата або дитячі травми дівчат, спричинені чоловіками — це все штовхає дівчат у фемінізм. Інколи лесбіянство або самотність.
Але як показали події 2022 року, фемінізм — це виключно кон’юнктурно-егоїстичне явище ображених та недолюблених (нестача турботи, тепла та любові) жінок. Сучасні феміністки трактують права жінок як їм це вигідно, і коли це їм вигідно.
Сучасні феміністки трактують права жінок як їм це вигідно, і коли це їм вигідно.
Чоловікам варто цьому повчитися. А то сиділи-сиділи, в вус не дули, а тоді після початку воєнного стану опинилися закритими у країні.
Я ж кажу, серед організацій боротьби за права чоловіків на думку приходять хіба що всякі маргінальні спільноти пікаперів чи взагалі форуми інцелів (бійців клавіатурного фронту).
Думаю, що чоловіки можуть змінювати жінок виключно, якщо вони їх щиро люблять та турбуються про них. Турбота — це не означає, що якісь меркантильній та хитрій дівчині, треба купувати iPhone чи путівку на Мальдіви.
Жіночий егоїзм неможливо побороти чоловічим егоїзмом. Думаю, що це абсурд.
Якщо припустити, що нестача любові та турботи рухає фемінізм, то ...
Для тих, хто користується абревіатурою ББПЕ — ніякі сторонні, вербальні поради не допоможуть.
серед організацій боротьби за права чоловіків
пікаперів ???
інцелів ???
))))
1. гугліть по словам: MGTOW, Чоловічій рух, passport bros
2. ну й неспроста на цій статті стоїть помітка «Эту статью предлагается удалить.»
ru.wikipedia.org/...wiki/Дискриминация_мужчин
А эта статья к удалению не предлагается
en.m.wikipedia.org/...iscrimination_against_men
По твоему дискриминация по половому признаку может быть только односторонняя?
по моему — нет. а шо?
но статьи про женскую лежат везде, и их активно продвигают.
а теперь попробуй найти про мужскую
А эта статья к удалению не предлагается
это говорит о том что рашен фемки более расторопные
Погуглив, це «online communities», тобто по імпакту на рівні 4чану. У той час як у жінок є цілі політичні рухи і вони збирають багатотисячні протести. Як кажуть, feel the difference.
ну так. це все ще в зародку, і якраз тому що ці рухи активно глушать.
тіки заїкнись про права чоловіків і тобі зразу пришиють і скрєпи, і домострой і Трампа з Алоїзичем )
кансел келче (
Он я вище тіки згадав про ББПЕ а кісо вже образилось
до речі ти недогуглив — пасспорт броз якраз оффлайн рух чоловіків, яким набридли принцеси з макдаку, і вони масово їдуть за Справжніми Жінками в Азію.
і жіночки вже рвуть останні волоси від цього:
www.youtube.com/...oman attacks passport bro
Но зачем платить и злиться? Ты же сама себе портишь настроение выходит.
а
успела за нас двоих заплатить
это была рекламная акция? или до сих пор иногда платите?
До сих пор платим рандомно))) Для меня заплатить за парня абсолютно нормально, люблю делать ему приятно
Я колись дуже давно була на побаченні з devops. Він постійно фіксив кластер і не зміг взагалі відволіктися.
Тому мені довелося його залишити в кафе і поїхати додому.
Ми потім ще бачились, але стосунків не вийшло.
Аххаха про пальці... я згадала ще одного жоніха. Побачення не було, бо це все онлайн-переписка в рамках одного дня. Він американець і теж став спочатку писати «вау дівчина вміє код». Але в якийсь момент його сильно понесло і він почав писати "Ухти, я уявляю, скільки ми заробляти будем якщо одружемось!! Але тобі треба бросити свою ноду і вивчити сішарп! Як це ти не хочеш сішарп? Захочеш! Так-с.. але якщо ми будем багато заробляти це ж будуть великі податки... хммм треба щось з цим думать... доведеться ховати кудись прибутки. Я знаю є схема з недвігою.. можна купувати нєдвігу і так списувати... [далі я вийшла з чату, не знаю куди його занесла його фантазія про наші шалені прибутки]
Треба було дослухати) Може, хлопець дуже відповідальний, або так жарти жартував ))
У мене є подруга дуууже класна. Дуже гарна, розумна, прикольна.
Вона колись сходила на побачення, де їй так сильно сподобався хлопець, що вона почала нервувати і розповідати «про ауру дерев».
Після цього побачення хлопець її заблокував.
А вона сиділа і пару місяців мені потім казала:
«Катя, аааа, нащо я про це говорила? Звідки це в моїй голові. Яка аура, які дерева?».
Ох і сліз було..
Може, хлопець дуже відповідальний, або так жарти жартував
ні, там прям сквозило від всих його фраз оцим «Я людина вищої раси, я Омериканець, а ти нізша раса з третіх країн, але я бачу ти мені можеш непагано пригодитися, тож можливо я розгляну твою кандидатуру [при тому що не я йому перша написала] якщо ти поміняєш ноду на сішарп» фуфуфу
якщо ти поміняєш ноду на сішарп" фуфуфу
Понятно фуфуфу, треба було на Java чи Go переходити
Хоспадє, чого ви носитесь з тим ГО, синтаксис то ж просто пєсєц ((
У меня такой бывший-джавист был: «Давай учи джаву, будешь больше зарабатывать» и ему было параллельно, что меня от джавы тошнит)))
Отак завжди спочатку хочуть впевненного, хазяйновитого, а потім як зустрічають то зливаються ))
Ну ось готовий слоган, можете продавати, на сувенірах друкувати і т.д.
Або не айті варіант
«Це так цікаво дивитися на дівчину, яка вміє варити борщ.
От дивлюся на твої пальці. Наче звичайні пальці. А вони вміють борщ варити.»
Ну він їх хоча би облизав? А пальці на ногах?
а я так колись дивився на дівочі пальці однієї колеги і несподівано для самого себе кажу їй — як би чудово в твоїх пальчиках побачити мого гм.. прутня
А там два варіанти вже або «то що здурів козел» або «Ну я даже не знаю» youtu.be/aITZIL2Kea0?t=489
Так як ми (айтівці) дуже багато часу проводимо за монітором в малорухомому положенні, то мені дуже подобаються побачення, які є повною протилежністю до цього — тобто побільше активності і поменше втикання в екран. Так що похід в кіно чи в театр чи на концерт чи в кафе/ресторан — для мене це явно не сценарій ідеального побачення, а скоріше щось, що можна робити час від часу з людиною, з якою ти вже давно у відносинах і коли хочеться чогось пасивного.
З того, що запам’яталося як дуже круте/веселе побачення:
1) Пішли в ліс кидати ножі у дерева, бо це якраз було одним з моїх улюблених хоббі у той період життя, а дівчина зацікавилася темою і захотіла спробувати. Прикольно було те, що це було наше перше побачення, до цього ми лише онлайн спілкувалися декілька днів і я тоді був (і досі, багато років потому) в шоці, що малознайома дівчина погодилася піти в ліс з ножами з малознайомим хлопцем :D
2) Спочатку покаталися на картах на території якогось старого радянського заводу, переобладнаного у картодром, потім купили їжу в Макдональдсі, прогулялися до моря і їли це все на березі і ще трошки чаєчок годували
3) Поїздка в Актовські каньони
4) Спуск в Одеські катакомби
5) Вечір + ніч + ранок у палатці на березі моря під повним місяцем
Якщо просумувати, то для мене ідеальний рецепт це: гарна дівчина + гарна локація + спільна активність
похід в кіно чи в театр чи на концерт чи в кафе/ресторан
Я не знаю людей що відмовились би піти на стендап. Improv show в Києві віджигають классно.
Теперь знаете :D
Бородатые шутки в стиле топа башорга... Бррр... Как человек, который перечитал весь башорг году эдак в 2009, могу сказать, что отлавливать эти архибаяны в выступлениях «йумористафф» потом было крайне скучно.
Плюсую. Для мене теж гумор це більше штука в контексті якоїсь ситуації. А коли якийсь хєр з гори розказує сміхуйочки, то зазвичай скучнувато, хоче дуже рідко є виключення.
P.S. Що москальский, що український башорг (укрбаш) я також прочитав весь в свій час. На останньому навіть один з найзалайканіших дописів мій, причому прикол айтішний.
В тіндері дівчата полюбляють потеревеніти, а так щоб зустрітись так одразу важкувато
Думаю це сильно залежить від 2 факторів:
1) Наскільки у вас багато метчів
2) Наскільки цікаві варіанти для зустрічі і спільного проводження часу ви пропонуєте
Якщо метчів багато і варіанти зустрічі ви пропонуєте цікаві/незвичні, то цікавих побачень буде набагато більше, ніж коли невеликій кількості пропонувати щось таке, що у них вже було сотні разів (кафе, кіно, погуляти містом)
Якщо ти їй сподобався, то піде в кафе на каву без питань. Якщо не сподобався, то немає сенсу влаштовувати цирк із незвичним побаченням.
Згоден щодо цирку, це ні до чого. Треба обирати ту активність, яка подобається в першу чергу тобі і пропонувати дівчині, щоб вона склала компанію, а не підлаштовувати все побачення виключно під неї.
Я скоріше мав на увазі те, що за розмовами і посиденьками у кафе по-справжньому людину не дізнаєшся, тож це і дівчатам може бути не сильно цікаво, і хлопцю як шукачу мало що дасть з точки зору «краще дізнатися людину». А от скажімо разом пограти у боулінг чи наприклад погодувати вуличних котів чи зліпити сніговика — оце вже зовсім інша справа.
Ну звичайно в кожного свій підхід, а я не гуру відносин, щоб казати, що лише мій підхід єдино правильний. Але якщо певний підхід (як от запрошення в кафе) стабільно дає низькі результати, то чому б не спробувати змінити підхід і трохи поекспериментувати?
Ви обираєте варіант підкаблучника — людини яка підшлатовується під дівчину . Дівчатам таке не подобається ) взагалі коли на них перекидають відповідальність. Тому якщо ви бігаєте за дівчатами в тіндер і навязуєте своїх сніговиків — це виглядає смішно ) по суті не важливо що ти пропонуєш хоч кафе хоч сніговик хоч секс — якщо людина просто матчить бо їй скучно — ваш боулінг її точно не зацікавить.
Колись читав на жіночому форумі що в тіндері багато хлопців , які сидять в зоні комфорта і банальне побачення вживу для них складно — в реаліях бачу теж саме але навпаки )))
ну, я сижу, вечер пообщаюсь, а на следующий день понимаю, что ну его этих девушек, пойду лучше в доту с кентами поиграю. Это же нужно одеться, прихорошиться, потом еще что-то там рассказывать ей. Тут в магазин лень сходить, курьер всё привозит... вот если бы сразу на свидание к себе домой в плойку играть звать, другое дело 😁
в реаліях бачу теж саме але навпаки )))
Поставь фейкові фотки хлопця-красеня і окажеться, що ті самі дівчата не проти сходити на побачення) Ці реалії лише кажуть про баланс попиту/пропозиції для конкретного профілю.
Не дуже абстрактне. У хлопця типу такого буде черга із дівчат youtu.be/...sknP8?si=UbnaYGEgI9gWgPxu
Ох цей сраний онлайн. Чисто суб’єктивне враження що молодняк готовий в обморок падати від однієї думки про те щоб познайомитись з дівчиною в реалі. От так просто «Драсті, я Артем...». Двох слів зкласти не можуть, це капєць.
От в мій час усьо було інакше ))
Ахаххах. Проблема не в кафе ))) Якщо ти дівчині не цікавий, то хоч як не крутись, ти її сильно не зацікавиш.
Коли я був молодий, красивий — то дівчата мені і в парку віддавались, хоча на першому побаченні я їх тягнув ввечорі на лавку дешеве вінішко випити. Зараз чомусь
Цікаві, незвичні. На повітряній кулі, у підземеллі, на мальдівах?
Як ще треба разкорячитись заради чергової звізди, яку взагалі не знаєш, щоб вона не дай боже не скривилась?
Знайомий одразу кличе на каву і вони одразу погоджуються, кава переростає в похід додому в ліжко. Але кожному своє, я б не зміг через 30 хв знайомства вже йти в ліжко.
Ох сама десть це дисбаланс в ліжку.
Коли діачина полюбляє давай побиріку, а хлопець хоче якось то трохи розтягнути. Але на перших побаченнях він про такі вподобання діачини те навіть не здогадується.
Коли діти звалили один у школу інший в садок. І ти такий бачиш — о, а тікетів нема та замовляєте із дружиною піцу із пивасиком та включаєте якусь кіношку на нетфлікс
Ще є лайфхак — спихнути дітей в садік/школу а самим взяти sick leave і нічого не робити цілий день. А шо? Mental health day! 😅 Відпочивший робітник = продуктивний робітник.
Не всі жінки фізично та психічно спроможні ЦІЛИЙ день нічого не робити і просто відпочивати.
Але якщо знац6шли таку, то прям вітаю )
Пімпец. Вони просто мало заморились. Я після позавчорашнього релізу (а точніше після останніх двох років 😝) хочу два тижня відпочивати 24/7, але мені ніхто не дасть 😝 хоча б 1 день десь взяти
мені здається то не від втоми залежить
скоріше є такий «психотип» аля «як можна лежати коли в хаті стільки роботи МОЖНА зробити» )))
найкращі побачення в незалежності він айті, чи архітектор, чи просто мамина радість:
1. Поїхати збирати гриби.
2. Поїхати ловити рибу. Риболовля — любов. Випадково випустити всіх опаришів у воду і намагатись зловити хоч щось на кабаноси, які взяли на обід. Потім заснути, поки він дивиться за кльовом.
3. Зайти за кавою / чаєм в книжковий і поцікаватись вподобаннями людини. Можливо після цього побачення друге вже і непотрібне буде
Хлопці, якщо Марта ще вільна, то рекомендую придивитися до любительки грибів і рибалки — це скарб)
Погана ідея, бо потім з мужиками не поїдеш на рибалку побухать)
А хто заважає поїхати побухати на рибалку з Мартою? :)
1. Поїхати збирати гриби.
в Житомирську область. Там такі гриби, що під ними можна від дощу ховатися.
Ну а що, непогана тема. В будь-якому випадку краще ніж дві тисячі перша ітерація емігрантського срачу, де мужики-айтішники дружно плачуть, що їх не випускають з країни.
Я уже в декількох топіках писав, що свободи дуже пізно чоловіки захотіли. Треба було боротися за свої права щодо перекладення військової повинності на частину жінок роками, як це роблять феміністки. Ось наприклад якби зараз хоча б 20% жінок були б військовозабовʼязаними то і чоловіків набагато менше б пресували.
свободи дуже пізно чоловіки захотіли
так я з цим згоден, що пізно боротися вже, скоріш за все.
причом тільки тому, що вихованням чоловіків займаються жінки, і зомбують нас змалечку бути баборабами:
як каже презедент «мобілізації жінок — не буде!»
Зараз би вірити всьому, що каже наш президент. Буквально пару днів назад він сказав, що чоловіків також не будуть ловити на вулицях після прийняття нового закону про мобілізацію — віримо?)
понятно що треба дивитись на справи а не на слова.
а справи нам кажуть — милих дам за 4 роки преЗеденства не спромоглися навіть поставити на облік!
Вангую, що і надалі вам буде слава і почьот і безкоштовні тури Європою.
а то ще й приймуть «стратегию в ИНТЕРЕСАХ ЖЕНЩИН до 2030 года»
як в одній сусідній країні
Оце мене забавляють такі люди, окремий лол — «президент сказав шашлики в травні, а я вірив, що так і буде, як братушки-росіяни можуть на нас напасти».
може Вам стане легше вiд того, що цитуєте Ви фразу президента не повнiстю. Повнiстю вона звучить так: мобілізації жінок — не буде, буде «лише» облiк :) Облiк як у чоловiкiв, з усiма його плюшками: медогляд, обмеження перемiщень i т.iн.
Програмiстки за дипломом там у перших рядах списку, якщо що, навiть тi що не працювали за фахом нiколи та замiсть того 20 рокiв варили борщi та прали труси своїм баборабам ;)
А потiм, коли купа часу/грошей пiде на весь цей облiк з детальними даними (навiщо?) то подальших дiй з тими жiнками не буде, звicно ж, ага.
дадада. ви не там лапки поставили в лапки треба брати слово «буде».
а буде облік тільки тоді, як скінчиться війна і можно буде безпечно носити камуфло, отримувати в мирний час військову зарплату і розказувати жалюгідним ухилянтам, як ви, жінки, «нарівні з чоловіками» брали Бахмут )
тобто треба боротися не за те, щоб воювали люди суто за бажанням/оплачуваним контратком, а радше за те, щоб хочаб п’ята частина жiнок примусово помирала десь поруч з чоловiками?
ага. тільки так до вас усіх нарешті дійде (але це неточно), кого треба вибирати в президенти.
не за оксамитовий баритон, і не за гламурний вигляд як трюдо, і не за те що оженився на підстаркуватій бабці як мокрон
народжуєте ви суто за бажанням, зраджуєте чоловікам суто за бажанням, дітей своїх вбиваєте теж суто за бажанням,
то хоч якісь обовязки громадян у вас є?
може хоч країну захищати вас нарешті заставлять
Є такий фільм з крутим чоловіком (улюбленцем жінок), Мелом Гібсоном.
Називається What Women Want (2000). Буде настрій — подивіться.
щоб воювали люди суто за бажанням/оплачуваним контратком
Понеслись розові поні і повітряні шаріки) І багато жінок воює за власним бажанням (у відсотковому значенні)?
Тих одну на сотню людей, які є у суто бойових підрозділах медіа представляє як казкових істот, воно і не дивно чому.
Щось у мене дисонанс стався — так не ходити с айтівцями, чи ’в незалежності він айті, чи архітектор, чи просто мамина радість’ як ви зверху пишете?
у кохання немає умов, у життя програми, а простір рухливий і нестабільний)
10,5 років тому я почав зустрічатися з неайтівицею, яка згодом свічнулася в айтішечку :-)
Таке життя :)
Насправді, я навіть пишаюся, що от купа народу знайшли на роботі — тестувальницю, рекрутерку, PM-ку, програмістку тощо, а я свою програмісточку виростив сам ;-)
Не знаю що таке «ідеальне побачення», але з тих що запам’яталися:
1. Матч в тіндері, розмова зайшла за речовини. Сказала що їй цікаве ЛСД, я сказав що маю досвід і знайомого що може продати. Домовилися що вона купить і я потім її посітерю (себто буду з нею ходити тверезий і контролювати якщо шо) по лісу на бориспільскій. Зустрілися, гуляли майже мовчки десь п’ять годин поки вона була під впливом. Це було за місяць до мого від’їзду з України (в 2019), тож нічого не вийшло, але вона була цікавою особистістю, здобувала кандидатську по біології в Шевченка. Усе ще дивуюся як в неї вистачило сміливості їсти не зрозуміло що з рандомним хлопцем в лісі.
2. Списалися в якомусь треді на двачі в
3. Познайомилися в пабліку вконтакті
4. Не зовсім «побачення», але будучи в FWB-стосунках поїхали на її машині на дикий пляж в Австралії де займалися сексом. Пам’ятаю що я будучи голим відійшов за пагорб сходити по маленькому, а коли виходив назад то побачив що там прийшла якась сім’я з дітьми. Дівчина сиділа одягненою, але я ж не міг просто вийти голим перед дітьми, позвати її теж не міг бо було далеко. Стояв так хвилин 20 і чекав пока сім’я піде. Потім ввечері коли зібралися їхати додому, її машина (стара повноприводна) зламалася на виїзді вгору на пагорб і ми застрягли. Їй довелося дзвонити батьку щоб він нас забрав з тих пердів (півтори години до міста).
Ще були побачення на заброшках, дахах багатоповерхівок, кладовищах, нічних майданчиках дитсадків і такому подібному. Це все було у період коли мені було
Потім коли подорослішав, знайшов роботу і став шукати серйозних стосунків, то було кілька «нормальних» побачень в стилі «тіндер\бамбл -> кафе\ресторан» де ми сиділи і чемно спілкувалися, але то така forced нудятина що не можу. Дякувати всесвіту, знайшов нинішні серйозні стосунки через друзів і все сталося органічно.
Не зовсім «побачення», але будучи в FWB-стосунках поїхали на її машині на дикий пляж в Австралії де займалися сексом.
Той випадок, коли айтішнику дали на пляжі, а він уже в декількох топіках всі вуха іншим цією історією прогудів:)
Ну деталей про поломану машину і сім’ю з дітьми я наче ще не розповідав:))
О, класні історії під’їхали. Ради цього вартувало пролистати «парні програмування» і іншу нудотину гіківську
на дикий пляж в Австралії
Як летіли в далеку Австралію з України?
О БОЖЕ. ТВІЙ НІК. Двемерські підземелля та Даедрійські храми. Даедрійська броня. Храм Вівека. «Форт Лунной Бабочки». «Давайте послушаем». Боже, цілий ПЛАСТИЩЕ спогадів. Приветствую тебя!
Дарія, розкажіть краще про ваше ідеальне побачення?
Як ви шукаєте ідеального хлопця?
Хто з представників владної еліти (крім Арестовича та Федорова, вони наче одружені) є для вас ідеальним чоловіком або наближеним до ваших ідеальних стандартів якості?
Які грошово-кредитні та фінансово-економічні вимоги виставляєте до ідеальних кандидатів?
Що потрібно (райдер), щоб побачення для вас було ідеальним?
Ідеальне побачення для мене, це коли людина проявляє зацікавленність та самостійно обирає ідею/заклад/фільм, тощо. Я хочу лише погодити час та бути в потрібному місці в потрібний час. Мені подобається що незвичайне. Між посидіти в ресторані та сходити, наприклад, в тір/пройти курс медичної допомоги, я би обрала друге.
Я не шукаю ідеальних людей, мені подобаються справжні зі своїми перевагами та недоліками. Туди ж питання про стандарти якості. З людиною повинно бути безпечно та цікаво. Принаймні для першого побачення цього достатньо.
Стосовно грошово-кредитних, фінансово-економічних вимог та ще якихось там вимог: на перших трьох побаченнях не виставляю 😂
Райдер? Люблю культуру дарування квітів дівчині на побаченні.
Пропоную якийсь цикл створити. От варіанти можливих майбутніх тем.
Ідеальне побачення для архітектора та архітекторка — як його спроектувати?
Ідеальне побачення для продавця та продавчині — скільки коштує та як його продати?
Ідеальне побачення для секретаря та секретарки — канцелярські секрети в цій комбінації?
Ідеальне побачення для менеджера та менеджерки — всі управлінські та майнові подробиці?
Ідеальне побачення для театрал та театралки — який спектакль розіграти в цих стосунках?
Ідеальне побачення робітника та робітниці ТЦК. Волонтера та волонтерки.
краще гачі-версія, де вони один одному намагаються виписати «білет щастя»
Оце вже зовсім во всі тяжкіє, топік про відносини. Доу вирішило зайти з комбо-ульта, такого давно не було. Підписуюсь.
В мене фак ап був ржачний в общазі але то зовсім інша історія :-))))
Це коли у хлопця дівчина питає чи кінчив він, а той відповів ні я ще на третьому курсі )))
Бляха башорг не вивітрити
Я один раз пішла на побачення з хлопцем з ХТЗ (це в Харкові такий район з заводами). Купив сємок, пива в ларьку, каже пішли на лавочці посидим в [тоді ще не ремонтований] парк Горького. Незабутні враження :D
Ніт канєшно. Тоді тіндеру не було, він з вулиці взявся на мою голову. Я з театру шла, стою чекаю маршрутку а вона не їде, він підкотив каже ви така красива, пішли на цьому тижні на побачення. Ну думаю ладно, піду, а шо паганого. Я ж не знала що далі будуть сємки та пиво.
о, я теж ходив в старий парк Горького на побачення. Гуляти там в деяких мiсцях було дуже страшно.
Тому я й кажу — незабутні враження. Я помню так зраділа коли побачила що патруль поліції ходить 😅
В студентські часи частенько ходив на свіданки у парк КПІ з півасом, але парк був доглянутим і не стрьомним. А от на «поляні» звісно збирались тоді маргінальні елементи)
На початку нульових в парку КПІ було досить моторошно, особливо довгими зимовими вечорами.
А айтівці це така вища раса ? А звідки прилетіли ? Сіріус ? Вега ? І що прості здибанки в них вже не котируються ? Ну то в мене було так: приходжу я міряю череп циркулем майбутній половині (ну щоб встановити правильність раси), потім прошу родовід і аналіз ДНК на спадкові хвороби, тут же прошу пройти тест ICQ — я себе не на звалищі знайшов так просто цінними генами не розкидаюся!
родовід, аналіз ДНК на спадкові хвороби, тест IQ
Не така вже й погана ідея. Я б ще додав CV і велику анкету для оцінки світогляду і намірів. Але ж не в ідеальному світі живемо
А пан не думає, що сам такий тест завалить? А чому пан впевнений, що не завалить ? Як на мене уже завалив ...
Напередодні свят
26 січня
Міжнародний день митника
День працівника контрольно-ревізійної служби України
27 січня
Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту
Makes sense 🤔
Все від тебе залежить, не думаю що буде хоть одна дівчина яка про ІТ почне говорити
Нащо стосунки в яких твій партнер не розуміе
амiнь. Не дарма кажуть, що з роками побачення стають бiльш схожi на джоб-iнтервью. Ну а чому б нi? Хоч на головi стiйте на першому-другому-третьому побаченнi, але погоди у суть метi побачення це не зробить нiяк
коли ти багато років був у стосунках і ото все тобі вже не треба
Це якісь неправильні стосунки виходить..)
Я так понимаю, для аудитории, в которую входит ТС, пора писать продолжение книги
Мужчины с Марса, Женщины с Венеры... Айтишники с Урануса
До речі, в який момент цей «стартап» переростає в продуктову компанію, або його продають?
Продають по різному, а стартап перетворюється у продукт коли починає генерувати прибуток.
Найкращі коментарі пропустити