Ви ходите на job interview, щоб потренувати soft-skills?

Ми в компанії JetSoftPro підрахували, що 23% айтівців хоча б раз відвідували job interview, щоб потренуватись у самопрезентації, комунікації і прокачати суміжні soft skills. Це може свідчити про те, що компанії недостатньо вкладаються у розвиток своїх працівників.

Ми плануємо глибше зануритися в дослідження цього питання й запрошуємо вас долучитись. Опитник є анонімним та займає до 5 хвилин (якщо дуже вдумливо і повільно, з перервою на каву і футбол): forms.gle/yoNeYC2B1WM1SQ5B6.

Коли ми зберемо дані, то опублікуємо дослідження!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Я ходжу на роботу, де щодня комунікую з n кількістю людей з різних тімок, чим розвиваю свої софт скіли. Як приклад, в мене все рідше виникає бажання піздити людей. А на інтервʼю ось ці всі навички потрібно демонструвати, а не розвивати.

комунікую з n кількістю людей з різних тімок, чим розвиваю свої софт скіли

В мене є досвід, коли колега (Вася) в українському офісі позитивно згадував колегу з іншої країни (Хуан) і казав, що Хуан красний спеціаліст і круто було б зустрітись із ним на пиво. Вася і Хуан працювали в одній розподіленій тімі в різних країнах.
В той же час, коли я мав приватну дружню розмову за пивом з Хуаном, він жалівся, який Вася рєдіска, що Вася каже, що його ідеї — то булщіт, постійно висміює його і взагалі Хуан демотивований через Васю і хоче через це звільнитися.
Після того, як я почув що каже Вася про Хуана, я мав із Васею приватну зустріч, де по секрету тільки між нами розказав, що Хуан жалівся на нього. Вася був дуже здивований, він думав, що він чи не душа компанії, що так, інколи він підйобує людей, але думав, що всі розуміють, що то приколи, що так він намагався мати більше неформальну дружню атмосферу в колективі. Вася був тімлідом і мав 10+ років досвіду.

Предпочитаю не парить никому мозги, если сотрудничать не намерен.

Ось і розкрився, ще один профіль, хто писав від імені Jetty (Jetty був годину тому)

Jetty зареєстрований на DOU у травні 2022 року
Anastasiia почала працювати в JetSoftPro у вересні 2022 року

нет, не ебу себе и другим занятым людям мозги

Регулярно ходити на інтерв’ю взагалі корисно.
В усіх сенсах.

Але якщо галер 10
І всі в дія сіті то ходити куди скоро закінчиться

Вокруг ще багато маловідомих ’веб 3, блокчейн, АІ/МЛ’ компаній з дружним сімейним колективом.

Підписатись на коментарі