Як ви шукаєте когось для розробки домашніх проєктів?

Всім привіт, хотів спитати, як ви шукаєте когось для розробки домашніх проектів? Уявімо, що у вас не має друзів айтівців та ви не хочете розробляти свій крутий todo, який ну тооочно взлетить, самотужки, де б ви шукали напарника?

В моєму випадку я писав на LinkedIn та Reddit, але ніхто так за кілька тижнів і не відповів. Також я чув про українські проекти для пошуку команди для розробників без досвіду (codewius), залишив заявку, але поки що нічого.

Заздалегіть дякую за відповіді ^^

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Безробітні ентузіасти з діскорду 🤔
Але щось прям величезне і суттєве ми не робили

Раніше дивилась сервери, що повняться творчими людьми, котрим просто хотілось би якогось визнання здібностей.

Додам, що в мене є якісь сервера по малюванню та моушену лише, це якщо хтось зацікавлений

Але теж потрібно розуміти, що є вірогідність зустріти росіян там, бо на таких платформах ценз на політику

Якщо крутий проект точно злетить, то візьми кредит під квартиру, найми крутого розробника та швидко запускай свій проект, поки це не зробив хтось інший.

Для розробки ReadyToTouch то знайшов дизайнерку та верстальщика на djinni.co/developers/, давав оплачуване тестове завдання з реального проєкту, а також повідомив сервіс Djinni про найм

Якщо хочете від фахівців результату то треба оплачувати роботу навіть якщо то для домашніх проєктів

Що вони ’нароблять’ без досвіду?які очікування?

Так я і сам без досвіду...третій раз пишу, що це не стартап, а просто пет проект, які ще на нього очікування? Я просто шукав того, хто не хоче практикуватись самостійно

Із вашого тексту в топіку можна подумати, що ви — типу як замовник без технічних знать, в якого є ідеї про «створення гри, де треба грабувати каравани». З вашого профилю, наче, ви знаєте JS та, як я зрозумів, швидше шукаєте з ким разом програмувати, але якісь власні проекти.
Можливо, варто якось більш докладніше вказати в описі хто ви, які в вас скіли, в чому цінність комунікації з вами

дякую за зауваження :)

Так я і сам без досвіду...третій раз пишу, що це не стартап, а просто пет проект,

Лол, ото трейні пішли.
Навіть пет проект не хочуть самі писати)

Ніхто краще за вас не зробить ваш пет проект, для початку зробіть самостійно щось дуже просте.Дуже цікаві приклади є на freecodecamp

яка мета ? що ти продаєш ? 🤔

якщо основна ознака проекта — «крутий» то можна навIть не починати шукати. I клму потрiбнi розробники без дссвiду. Тим бiльше повний гiтхаб проектiв для тих хто хоче долучитсись до чогочь корисного i цiкавого а не «крутого»

якщо основна ознака проекта — «крутий» то можна навIть не починати шукати. I клму потрiбнi розробники без дссвiду. Тим бiльше повний гiтхаб проектiв для тих хто хоче долучитсись до чогочь корисного i цiкавого а не «крутого»

домашніх проектів

Ось цей термін потребує пояснень.

по перше хочу зазначити, що я не шукав розробників з комерційним досвідом розробки, під домашнім проектом я також не маю на увазі старт ап якийсь, я розробник без комерційного досвіду і шукват таких же розробників, щоб ми могли якось попрактикуватись в розробці в команді, поділитись знаннями і так далі

Має сенс сфокусуватись на пошуку першої роботи. Бо два джуна без комерційного досвіду і ментора у команді — це просто трата часу.

я розробник без комерційного досвіду і шукват таких же розробників, щоб ми могли якось попрактикуватись в розробці в команді

Будь в чому практикуватися краще с більш досвідченими колегами, ніж з рівними, а тим більш з слабкішими. То ж для тебе краще не собі початківця шукати, а кудись себе пропонувати, де є доствідчені фахівці. Може якесь стажування пошукати.

я писав на LinkedIn та Reddit

дай текст того що ти там написав

Ну якби у мене було бажання щось кодити після роботи то може реально найняв якогось трейні у поміч + прокачка софт / органайз скілів
Нехай за 300 баксів щось робить
Я про те шо треба поважати час інших і коли ніхто не хоче працювати за так, то може варто дати грошей

Й для економіки плюсик

Підписатись на коментарі