Які банки найзручніше для виводу готівки, щоб не було комісій?

Добрий день! Хотів запитатись, які банки ви використовуєте, щоб зняти готівку? Я користуюсь моно, і він бере комісію за зняття готівки 0,9%, що виходить в рік доволі суттєва сума.

Приватбанк не бере комісії. Які ви ще знаєте банки?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному3
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

3л і 1 л
Також дуже прозорі
Але термос краце переносить контакт з лопатою

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Укрсіб рахунок ФОП — Переказ за реквізитами на картку МоноБанк — Переказ на картку фіз. особи Укрсіб пакету All Inclusive DE Luxe преміум.

Загальні витрати:
— оформлення карток/пакетів = 0 грн.
— щомісячне обслуговування ФОП рахунків Укрсіб = 40 грн.
— переказ за реквізитами с ФОП рахунку = 2 грн.
— переказ з Моно на картку Укрсіб = 0 грн.
— зняття готівки з банкоматів = 0 грн. без обмежень.

Пакет в Укрсібі оформлював за акційними умовами, не певен що наразі вони діють для нових клієнтів.

З ними одна проблема
Якщо тису переплив, віддалено не понизиш пакет
Тягнутиме абонплату з пустого рахунку
Але ніби авто закриється через 2 роки

у нас был пакет от галеры с этой «бесплатной» премиальной картой, потом когда контора сдохла, вся бухгалтерия испарилась, через несколько месяцев с части людей укрсиб списал абонплату в 4000 грн, благо я карточку сразу закрыл, учитывая отсталось укрсиба я бы уточнил возможность удаленного закрытия счетов, чтоб потом не пришлось ехать обратно в страну, а счета фоп по-моему они только в отделении закрывают. Только они хитро делают, если 0 на фоп счету, абонплата за фоп висит в долге, который списывается, когда появятся деньги на счету
Зачем такая сложная схема, когда есть приват для выплат, пумб, райф с «зняття готівки з банкоматів = 0 грн» сразу

Я користуюсь моно, і він бере комісію за зняття готівки 0,9%,

Комісія у Моно лише за суми зверх 100к в місяць, але ліміти на нульову комісію по 50к на кожну картку (біла і чорна). Знімати можна в будь-якому банкоматі держави (хоч в Ощаді). Плюс є умова, що це мають бути твої зароблені гроші — з рахунку ФОП, або зарплатний проект.

Якщо на особисту картку скидують за продажі на ОЛХ, то мабуть дійсно треба шукати інший банк, але в питанні цей момент не конкретизовано.

Комісія у Моно лише за суми зверх 100к в місяць

Нет.

Так! Знімаю так гроші за потреби вже кілька років.
На мою думку Моно — це найвигідніший банк для ІТ-шників.

Ну..... Досить багато Ітшників заробляють вище 250 тисяч гривень в місяць. Відповідно, для них Моно точно не найвигідніший банк

І що далі робити з цими кілограммами кешу? Гратись в Дженгу пачками грошей, чи просто очікувати грабіжників, які за звичай пасуть людей біля АТМ та банківських касс?

Говорячі про «вигоду» я мав на увазі зручність користування та найнижчі в Україні комісії по операціям. Навіть до нового дизайну застосунку за пару місяців користування вже звик :)

До війни я будував хату. І більшість розрахунків були саме в кеші. Зараз, у віськовий час, згоден, що велика кількість кешу це не дуже.

вы что в 90х застряли? какие грабители возле касс? там камер столько наставлено что фейс в отделениях снимают с 4 ракурсов. Для одаренных снимать баулы кэша есть вообще «каси великих сум» с полностью непрозрачными стенками и без дышащей в затылок очереди сзади. Кэш закатываете в бутылек с силикагелем и закапываете в лесу или волонтерам передаете если он так отягощает

Потім грабіжники визначають де ти живеш і грабують квартиру.

О так
Пам’ятаю походи з рбкзачком
Банкомат і обмінники що міняли аж по 100 доларів

Ноги трясуться, одягаєшся простіше

пумб всекарта в кассе бесплатно 2 транзакции по 100К в месяц. Райф карта атб, в обоих снимай кэша колько влезет без всяких предзаказов в кассе и банкомате, в отличие от альфы-сенса. Платить шмоно по 0.9% — развод лохов от Гороха и ко. Плюс пачка банков до 20К-50К в месяц. С фопа в любом банке заряжаешь пумб или райф и снимай бесплатно кэш. Если не шарите «ит пакет» почти в любом банке облагается дополнительной комиссией на переброску с фопа с личный счет (за мелкими исключениями по индивидуальным предложениям). Открываете «ит пакет» потом закрываете личные карты и с фопа бросаете деньги в любой банк где комиссия на вход и вывод 0

Кладіть на мінімальний депозит, і знімайте без комісії

Укрсіб. В багатьох країнах є Paribas відділення і банкомати, тому зняття готівки 0%

Перевести з ФОП рахунку на то з якого можна зняти в банкоматі 0.5%.
На мою думку нічого безкоштовно точно не буде.

Якщо є Mono, то Ukrsib ФОП -> Mono -> Ukrsib картковий рахунок — виходить 2 грн комісії. Але у Ukrsib зазвичай карткові рахунки з місячною/річною комісією за обслуговування.

Тільки з чорної карти і вище.

Ця тема мені досить відома, люблю я Finance:)
Вивід гривень:
Отже:
Монобанк:
Відкриття через Дію/онлайн
Якщо ФоП рахунок відкритий в монобанку і на нього приходять кошти, в такому випадку:
50к — чорна карта — 0% в місяць
50к біла карта — 0% в місяць
Умова, щоб кошти які виводяться були заведені на ФоП (або сума цих коштів була заведена через ФоП)
Усі інше 0.9%

КредоБанк:
Відкриття офф-лайн
Карта «Правильна»
Вивід без комісій 20к грн/день (в місяць до 100к) , заводити кошти на неї можна будь-яким переказом

Альфа-Банк (Sense bank):
Відкриття через Дію
Зняття готівки через касу без комісій два рази в місяць, ліміт на одне зняття 50к грн (тобто 100к грн в місяць)
Заводити кошти можна будь-яким переказом
Там і курс був один з найнижчих

Аккорд Банк:
Відкриття через Дію
Зняття готівки через касу без комісій один раз в місяць, ліміт — до 100к

Пумб:
Вивід без комісій 20к грн/день (в місяць до 100к) , заводити кошти на неї можна будь-яким переказом

Усі інші банки, це індивідуальні умови:
УкрСиб — потрібно мати ФоП рахунок і на нього заводити кошти (або ж індивідуальні умови/пакети)
Приват — комісію не обійти, навіть при ІТ-пакетах, зняття/вивід готівки буде в районі 0.25-0.5%
Пумб має також ІТ-пакети, потрібно уточняти

Вивід/купівля валюти:
Зазвичай, ліміти та пропозиції дійсні і на валютні операції, тому потрібно провіряти курс.
На даний момент в лідерах для мене є:
Альфа-Банк (Sense bank):
Купівля до 50к в місяць — зняття в касі без комісії (курс був один з найнижчих 37.9-38.10)
+ часто видають нові куп’юри (сині долари)
АккордБанк:
Купівля до 50к в місяць — зняття в касі без комісії (курс був один з найнижчих 37.9)
— завжди видають старі куп’юри (білі долари)

у приваті 100к без комісії у it пакеті з visa signature

Спасибі, не знав
Раніше, як обирав банк для відкриття рахунку там була комісія за вивід коштів з карти ФоП на карту фіз.особи в 0.25% (на карту КДВ, з якої зняття з 0%), а на карту Універсальну — 0%, але з неї за зняття кешу 1% комісій
Можливо вийшли нові умови

Пумб:

на всекарте нет лимитов

Вивід/купівля валюти:

Альфа-Банк (Sense bank):

обязательный предзаказ за 5 дней, сумма должна быть на счету

АккордБанк: Купівля до 50к в місяць — зняття в касі без комісії (курс був один з найнижчих 37.9)
завжди видають старі куп’юри (білі долари)

не всегда, курс стал плохим, купюры от 2001 г вполне ок если в нормальном состоянии

Приват- ІТ пакет

В мене є і Signature картка, но там «лише» 100к грн в місяць без комісій

Однак в мене є звичайна карта «Для виплат». І там без % зняття без ліміту

Тобто Приват в мене повністю без комісій. Продав валюту на міжбанку, перекинув без комісій на картку Для виплат, і заняття в касі або банкомату без комісій

Такий самий розклад, але з картою для виплат не сходиться. А як на карту для виплат без комісії? Там 1.2 зараз за виведення сумарно.

Комісія насправді там є, але це максимум 50 грн за транзакцію. В мене ланцюжок виглядає як: карта ключ -> карта signature -> карта для виплат (USD або грн). Загальні витрати на зняття будь якої суми від 10к грн це ті самі 50 грн.

Можливо це наслідок договіру між нашою компанією та Приватом, я не знаю. Я сам веду бухгалтерію свою, і чітко бачу скільки заходить, за скільки продаю на міжбанку, скільки йде на карту, і скільки знімаю з неї

Єдине, що я сплачую — це 50 гривень щомісяця з фоп рахунку за обслуговування рахунків (тобто не за кожну транзакцію, а саме один раз кожного місяця)

Крдобанк пакет крафт. Зняття готівки без комісії:
500 000 грн/мiс — в касі банку
500 000 грн/мiс — в банкоматі будь-якого банку

Вартість обслуговування:

безкоштовно, при виконанні наступних умов:
безготівкові надходження на картку від 100 000 гривень в місяць
або
розрахунки карткою на суму від 50 000 гривень в еквіваленті в місяць
або
розміщення депозиту на суму від 1 000 000 UAH/30 000 USD/30 000 EUR, терміном від 6 місяців

Тобто в місяць можна зняти до 1 млн без комісій. Перевірено особисто

dou.ua/forums/topic/36394
это тот тугой ifobs который заставляет джава аплет качать? И для физлиц апп еще в 90х писалась, вообще в плане развития клиентских прог банк труп

Так, ifobs це жах, але він для фопів вже не треба. Обмін валюти і все інше є в онлайн банкінгу, який є класичним веб сайтом без джави.
Плюс автор писав за готівку, а не за онлайн банкінг. Ніхто не заважає перекидувати по iban на моно/приват і звідти платити комуналку в два кліки.

щас браузер уже не в моде, куча банков делает апп для бизнеса на мобилу (без ключей, ява апплетов, установки бинарей в браузер, расширений, плагинов)

Це від пакета банку залежить. Без комісій можуть бути майже усюди певні умови. Особисто знаю за Укрсиб, Правекс, Приват

Аваль в євро бере 1.2 при знятті в касі

0.9% це дуже ок я вважаю. Якби ще валюту можна було знiмати просто без фокусiв.

Вы не указали валюту вывода

Ну при тому шо не вказали навіть країну .... це вже явно лишнє )))))

Мені із привату зручно. У мене є преміум обслуговування. Якщо ще треба знати велику сумму то можу замовити щоб коли приїду потрібна сума мене чекала у касі. Ця опція теж важлива — адже часто у касах кажуть «а нема стільки грошей».

Типове відділення привату — одна каса, в яку черга з бабок, що прийшли платити комуналку і тебе не пропустять з твоїм преміум.

Ще прикол є, доларів для обміну немає, але можна зняти з доларової картки таку саму суму.

ніколи не вийожувався зі своєю преміальною карткою. А якщо якась падла намагається без черги — показую свою. Вони (бабки) такі самі люди

Типове відділення привату — одна каса, в яку черга з бабок, що прийшли платити комуналку і тебе не пропустять з твоїм преміум.

от для цього є vip-відділення, де немає черг))

А банк — 0.9%
підтримує Sepa
це якщо виводити €

Підписатись на коментарі