Чи існують в Україні організації , що займаються веденням стартапів?

Доброго дня!
Підкажіть, будь ласка, чи є тут хтось, хто може проконсультувати зі стартапу (від А до Я).

Також цікавить, чи існують в Україні на данний момент організації , що займаються веденням стартапів/піддтримкою (можливо, на конкурсній основі).

Буду дуже вдячна за відповіді).

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

є і дофіга, я так розумію, що на такому етапі вам варто опанувати термінологію і загальне розуміння — на прометеус вже дали посилання, ще звісно класика www.startupschool.org/curriculum є перекладена іншими мовами

Можна звернутися до мене — сам нещодавно пройшов YEP, так само був досвід із USF (дуже дивний).

Якщо не має бажання користуватись гуглом або чатжпт або бардом Ось, для початку prometheus.org.ua/...​etheus Startup101 2015_T2

Нагугліть — «Стартап інкубатор DOU», реклами повно повнісінько. Що з них толкового ? Не багато, інкубатори без виходу на венчурних інвесторів нічого не варті. З іншого боку, зараз доступний краудфаундінг і зовсім не обов’язково фізично бути присутнім в Долині, щоб мати змогу зустрітись із венчурним капіталістом, та отримати ангельську інвестицію. Це скажімо у Джобса із Возняком не було інтернету щоб знайти Маркулу, хоча там власне навпаки швидше Маркула їх знайшов. Зараз люди можуть накидати кріпити повністю в онлайні, причому це взагалі буде пред замовлення інноваційного товару чи послуги.

Інкубатори звичайно приймають вже готові рішення, на етапі ідей маже без шансів

Не зовсім зрозуміло що значить ’ведення’, типу все за вас робити? Яркого рівня потребують консультації ? З рівня пет проекту на гіте, або вже є деякі продажі ? Чи є у вас хоч який теоретичний бекграунд?

Інкубатор шукає, напевно.

Міністр цифрової трансформації🤭 мемний чувак з колхоза в іт) взагалі дупля невідбиває коли шось каже, кожне слово мем)

заздриш, що тебе не взяли на таку відповідальну посаду )

Шукайте на Лінкедіні спеціалістів у області, в котрій буде стартап. Заплатіть за консультацію кільком незалежним спеціалістам. Порівняйте, що вони скажуть.

Підписатись на коментарі