Ви хотіли б ви інвестувати в стартапи з українськими фаундерами через Angel List?

Продовжую розкривати тему венчурних інвестицій, це вже четверте відео із серії.
На гостинах Дмитро Вартанян, керуючий партнер фонду SID Venture Partners та засновник однойменного синдикату. Розмовляємо про можливості ангельських інвестицій для початківців з невеликими сумами з синдикатом SID Venture Partners.

Я зареєструвався в Angel List і планую проінвестувати в Liki24 через платформу.

Напишіть, будь ласка, в коментарях, чи варто про це зняти окреме how to відео?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Любомире, ваші коментарі очікують ще і в цій темі на ДОУ
dou.ua/forums/topic/47368
Ви шановний, вашому колишньому клієнту ще гроші винні, ігноруєте його, я так розумію, що це викликано страхом повернути НЕ зароблені гроші? Чи, можливо, він це все вигадав, а ви вже ось-ось все спростуєте?

Більше того скажу, ваші коментарі також цікавлять щодо ось цього відео.
www.youtube.com/watch?v=l3iKxgtN3ME

Так, я памʼятаю, що єдине, що ви зробили — це «погрожували» подати до суду... бо... бо... уявгі юристи, повинні хнайти уявні причини і т.д.
Однак, прошу надати коментарі по суті наданих доказів, та фактів.

За отанній час, ви стали майже в 2, а то і 3 рази популярнішим... принаймі, як у «простоквашино»...
«Вас і тута і тама...» :)

Не розумію, чому скамщик, який немає ніякого відношення до ІТ взагалі має можливість публікувати дописи на форумі.
Адміни в долі?

Lyubomyr Ostapiv, ваші коментарі очікувані в сусідній темі dou.ua/forums/topic/47398

А ми ще від Спартака Суботи не встигли відійти...

Думаю, вам варто визначитись із позиціонуванням. Або ви робите розважально-пізнавальні матеріали про інвестиції, і тоді заробляти на просуванні своїм користувачам (які вам нічого не платять) реклами це нормальний і чесний підхід. Або ж ви надаєте консультативні послуги, і тоді треба бути значно обережнішим із будь-чим схожим на пораду, бо це може вбити репутацію.

Любомире, чому ви не готові рекомендувати купувати окремі акції публічних компаній як консультант навіть в своєму «про» пакеті, бо це супер ризиковано, а при цьому рекламуєте ангельські інвестиції в українські (!) стартапи (!!) для початківців(!!!)? Послідовненько.

Вова,

з чого ви взяли, що відео про інвестиції в Liki24 можливості платформи Angel List є інвестиційною рекомендацією? Я розповідаю про свій досвід і запросив спікера по темі, але я ж не закликаю вас це робити у відео.

Щодо окремих акцій, то звісно що багато клієнтів їх купують самостійно і є активні стратегії вибору окремих акцій, наприклад deep value які мають право на життя. Я сам купую акціїї українських агрокомпаній у Варшаві та Лондоні. І про це теж було відео.

З чого ви взяли, що я взяв, що це інвестиційна рекомендація. Це реклама. При чому, в не залежності від того, чи заплатили вам за це. Ви дали платформу і сказали що самі інвестуєте. Реклама саме так так і працює.

Запишіть відео як там поживає Моно Інвест, що там з Interactive Brockers для резидентів України з урахуванням валютних обмежень, бо такі ж дискусії були 2-3 роки тому.

Або що по індексу БігМака та курсу — dou.ua/...​rums/topic/29260/#1742026

Ну або хоча б сусідню тему прокомментуйте — dou.ua/forums/topic/47368

А порад як витрачати інвестувати чужі гроші без ризику для себе (судячи з коментарів, ще й зі Штатів) і так вистачає)

Щодо теми статті — особисто мої «об’єкти інвестицій» в останні 2 роки це «Повернись Живим», окремі знайомі волонтери та старші члени родини, в деякому сенсі «стартапи з українськими фаундерами»)

en.wikipedia.org/wiki/When_Prophecy_Fails це типу для консолідації лояльних клієнтів після сусіднього топіку %)

ти йому плюй межи очі — а він скаже дощ іде

Такі теми потребують закритого обговорення на таємних зібраннях, куди потрапляють по vip-запрошенням, які важко дістати або виключно серед наближених до венчурних капіталістів вищого рівня експертності та інноваційної успішності.

Так, якщо це інформація ’для всіх’ та ще виглядає як реклама — треба тричі подумати над таким ’проектом’ .

Повна таємність, елітна ексклюзивність, максимальна секретність, спеціальні бонуси та призи.

Ярослав,
Ми маркуємо рекламні відео спеціальної позначкою Новини Компаній на каналі.
за це відео Сімейному Бюджету SID Venture нічого не платив

Я їх питав про цю можливість інвестувати малими чеками ще у 2019 на Львів ІТ Арена, і от нарешті вони її реалізували через Angel List, найпопулярнішу світову платформу венчурних інвестицій
Ми про такі проекти і про фінтех розповідамо безкоштовно.

Коли ютуб видалить ваші рекламні відео, ви будете гроші повертати рекламодавцям?

«Новини Компаній» ви можете позначати на вашому власному сайті бо у випадку ютуба є правила платформи для позначення реклами, порушуючи правила платформи ютуб ви дурите користувачів

Можу допомогти з репутаційним менеджментом, у тому числі як правильно позиціонувати бренд у таких ситуаціях.

Lyubomyr Ostapiv, ваші коментарі очікувані в сусідній темі dou.ua/forums/topic/47368

Ярослав,
Я не знаю що так коментувати, є позиція Миколи, це його право.
в iPlan більше 1500 елієнтів за весь час роботи звісно що хтось буде незадоволений сервісом і вимагатиме гроші назад...

16+ користувачів форуму очікують від вас коментар в сусідній темі dou.ua/forums/topic/47368

мені відповіли то й там зможете

Я не знаю що так коментувати, є позиція Миколи, це його право.
в iPlan більше 1500 елієнтів за весь час роботи звісно що хтось буде незадоволений сервісом і вимагатиме гроші назад...

Та можна було коротше відповісти — «лох не мамонт, не вимре»

Неадекватна позиція імхо. коли на тій самій розетці хтось пише негативний відгук і є відповідь продавця то це норм. коли відповіді немає то це зазвичай значить що скоріше за все покупець правий, а продавець взагалі забив на сервіс.

Якщо ви вважаєте, що ваші колеги (партнери) надали Миколі всі послуги належної якості, то в чому проблема про це написати? Це ж тільки плюс вам буде. Якщо ні — то варто повернути хоча б частину грошей.
Без цього репутація iPlan буде знищена. Анонімний пошук в гуглі слова «iPlan» уже видає ту тему на першій сторінці мені. Самі розумієте, в питаннях консультацій із фінансів репутація важлива.

та якось само затихне, а потім продовжимо стригти лохів-айтішників© з додаткового протоколу засідання айплан)

Ну можливо і так(:. Форум тут маленький, сучасна аудиторія в ютубах і тіктоках сидить в основному, новивини в ТГ обговорює, вирішили не паритись.

От мені завжди було дивно, чому iplan позиціонує себе як компанія, але кожен «партнер» це ФОП, який надає послуги самостійно?
Більше того, «партнери» ведуть свої власні канали (ютуб, тг) — з якою метою? Вони не хочуть працювати під брендом iplan і розвивати його?

Тому і не дивно, що Любомир уникає будь-яких коментарів щодо неякісних послуг.

Можливо у них концепція на зразок франшизи, а може бізнес iPlan — це приводити лідів консультантам. Тобто ми їх сприймаємо як компанію, що надає послуги з фінансових консультацій, а вони займаються іншим(:.
Потрібні коментарі від них, але схоже що не буде.

та напевно не буде коментарів, зважаючи на реакцію Любомира вище.
Але якщо iplan це суто оболонка, і будь-який «партнер» може підписатись під цю франшизу — це дикий крінж. Жодних стандартів ділової етики від «партнерів» чи якості послуг годі чекати

На жаль ми живемо в країні, де інститут репутації не дуже працює, томумаємо що маємо.

Після теми про айплан виглядає досить кумедно)

Як там погода на Делаверщині?

Дуже добра. А ще Любомиру подобається тамтешня природа.

Здається, найбільш сприятлива для підтримки України
#ЕкономічнийФронт

В залежності від бенефіти / ризики. Краще вже в мілтек компанії

Підписатись на коментарі