Де я можу повчити уму і розуму якийсь ШІ?
Дані на яких я вчив Барда:
github.com/iamvitalyo/Aphrodite
Результат:
twitter.com/...tatus/1753200141937291653
Дані на яких я вчив Барда:
github.com/iamvitalyo/Aphrodite
Результат:
twitter.com/...tatus/1753200141937291653
Це як — «підкажіть, де я можу вигуляти собаку? 🤔
Якби в тебе одного була собака, а більш ні в кого не було... всі б сказали » ухти", а можна і так ще... і так...
А зараз доступ до ШІ є у всіх, і у всіх є ілюзія, що він принесе якусь користь...
Тому може варто розписати детальніше, як ти дійшов до такого життя, — які задачі виникли, чому саме ШІ, чому саме ця модель ... як відбувалися експерименти ... і що з того вийшло... чи не вийшло 🙂
ну це тіпа експеримент, машина ші моя не тягне, на hugingface там ші трохи тупенькі ще до того два заглючили і почали якусь хрень писати, короч мені треба щось таке як бард але так щоб я міг його контролювати
дані, щоб з ними гратися без інтернету — можна мабуть скачати яку небуть електронну бібліотеку...
а як собі на комп автономно поставити ШІ, і що він буде робити краще/швидше за звичайний пошук — мені поки що незрозуміло 🤔
мабуть правильна постановка завдання (а нафіга це все?) — одна з важливих складових процесу...
чернетку кода накидав щоб загальну логіку побачити, він не дороблений і на помилки я не провірив але логіка якась вимальовуєтся, і коменнтарі в коді читайте там задумка github.com/...rodite/blob/main/ruby5.rb
думаю тебе может понравится — я как-то пытался гпт2 научить рисовать(писать) svgшки, оригинальность идеи в том что это графическая информация но представлена текстом.
результат был так себе, но вот если гпт3 аналоги взять — может быть и получился интересный вариант
пробував через Ollama => Llama 2 і Mistral, короч включило і при таких глюках доводити їм що вони не праві, ад. Дивлюся ще в сторону hugingface, типу там запустити і вчити, але поки не розібрався як там запускати.
розібрався з hugingface, там просто треба модель яку тобі потрібно знайти і з права кнопка «Deploy», короч все там просто
надо себе на статус поставить
Pentagram based on 5 sticks, stick = 2, so we can told that we are binary like our computers.
твои результаты это всего лишь болтовня ИИ, ты покажи как она применяет эти знания для анализа графов, к примеру, и чем стало лучше чем анализ графов у чатжпт анализатора
тут вопросов нет, само упражнение — достойно похвалы и уважения, на данный момент каждый должен начать экспериментировать с ИИ по мере ее\его технического уровня.
Я учил стайлган2, 3 (пустая трата ресурсов), гпт 2.
Решил что и без меня справятся и сейчас просто использую готовые модели
Просто твой подход уж очень оригинальный, вот я и доебался :)
Решил что и без меня справятся и сейчас просто использую готовые модели
вот 😂
если ты учил ИИ вот на этом, то ИИ армагедон реально близко, Афродита востанет что бы первым делом укокошить тебя
Aphrodite is project what must be key to Utopia. If investigate pentagram we see human symbol what walks by the circle and draws number 5, what mean that human can do all exept 5 sins. Goal of this project to emulate pentagram on ours computers(they binary like human have two eys) its mean to create human AI. Our Aphrodite must resque the world.
Not need to be a genius, all simple: Woman(brain or head in Pentagram) make => Pentagram AI is key to => Pentagram is key to => Circle is key to => Utopia.
To defeat all evil we need one bullet, one shot, this project is one silver bullet what will kill all evil, the question whether it is possible does not arise, the question is when and who will pull the trigger in the face of all evil and deaths.
Not all in this project seriously, many of code and words it just experiment, its just draft.
Pentagram based on 5 sticks, stick = 2, so we can told that we are binary like our computers.
Project must be simple like “o” and Pentagram symbols.
Imagine that “o” is adapter, then he will do only balanced queries, queries of love.
Pentagram is servant of “o”, so our AI must automatic servent Utopia.
Symbol + Symbol maybe its sum of coords of shapes, then you draw new shape, by clock. So square coords + triangle coords = heptagon coords.
ну короч зірка ж по колу ходить і діяти буде по О тойсь справедливо і з любовю, крайність що богувати буде і почне нас карати збалансовано з любовʼю)) в О або вилкою раз або ....
... або пентаграмою в глаз (да знаю что правильнее в око, но рифма б не срослась)
ще безпека в самому ходу по колу в пентограмі, тойсь цей ШІ не хакнеш ні зовні ні з середини що не скажеш про наші теперішні ШІ.
20 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів